.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Как да разбера?

Кажете ми как мога да разбера дали момиче е с мен само заради парите ми или защото ме обича?

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    Shte razbere6 sam po durjanieto i s teb.. \/
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

Аз съм момиче и мога да ти кажа ,че ако те обича истински ще прави всичко за теб и дори и без пари пак ще е с теб.А ако е заради парите с теб то си личи ако все иска да и купуваш разни работи да я водиш на някфи по скъпи места и т.н. Успех! И внимавай с такива използвачки ,който е възможно да са с теб заради парите ти \/

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Мега фен Аватара на sasha_90
    Преди всичко по държанието.Щом имаш такива съмнения не й се доверявай напълно,за да не останеш разорен накрая.

otidete v nqkoi magazin i q nakarai da si izbere ne6to. ako si izbere, ne6toto koeto nai-mnogo i haresva, zna4i e s teb, za6toto te obi4a. ako si izbere nai-skapoto ne6to, makar da ima i po-stoinostni ne6ta, zna4i e s teb zaradi parite

По държание е мила с мене всеки път. Още не ме е карала, хем че съм я питал дали иска да отидем по магазините за дрехи. Въпроса е че всички които питам за нея ми казват, че е курва и използвачка. Излиза само заради парите ама не знам. С мен не го показва и затова питам как се познават тия хора.

Цитирай Първоначално написано от desi_bonbona
    otidete v nqkoi magazin i q nakarai da si izbere ne6to. ako si izbere, ne6toto koeto nai-mnogo i haresva, zna4i e s teb, za6toto te obi4a. ako si izbere nai-skapoto ne6to, makar da ima i po-stoinostni ne6ta, zna4i e s teb zaradi parite
    =D>

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Ми ако си избере нещо което хем и харесва хем и скъпо? Тогава какво? desi_bonbona нз ама според мен така няма да се разбере.

ako ima6 tarpenie da 4aka6, vremeto 6te pokaje \/

кат и каиш че нямаш повече пари ахаха и ако остане с тее начи те обича ако ли не...
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Само по държанието се разбира. Ако е мила с теб само когато й даваш нещо, като я водиш на скъпи места и т.н , значи е с теб само заради парите.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    не и прави подаръци или само се ограничавай с неща,който са по евтини и само по спрециални поводи не я глези откъм парите,ако е с теб само заради кинтите ще и омръзне и ще те остави,а и пич такива момичета си проличават как може да не прайш разлика

Град
    Плевен бе!
    vremeto shte si pokaje
    Do you see how mutch I need you right now ?

Мерси за съветите. vodka_f винаги се държи с мен мило ама нз не мога да определя. Както казах до сега не ми е искала нiщо дето да струва повече от 5 - 10 лева хем че и предлагах да излезем и да си избере някоя дреха ако иска защото и тя като мене обича да има доста дрехи ама тя каза че сега не се нуждае.

Град
    Dreamland Varna
    Какво е това "Сега не се нуждая"? Значи все пак ще си поиска някой ден. Ама и ти си тъпичък, че и предлагаш от парите си.. Според мен наистина е с теб заради това, че си богат...
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Мега фен Аватара на Blab
    Боже, опази... какви гениални идеи...

Плащаш ли й сметката в заведения?
    Купуваш ли й нон-стоп подаръци?
    Спри и ще видиш сам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си