Ето моята ИСТОРИЯ... Момиче... Запознах се с нея през лятото и много се сближихме по скайп. Аз обаче вчера и признах какво чувствам (страшно ама страшно много я обичам и искам нещо повече от приятелство)... и тя ми каза същото. Обаче тази вечер започна да ми обяснява, че неможело да има нищо повече от прияелство по между ни ... как стават тия работи не ми е ясно, но както и да е... аз я обичам страшно много но тази вечер просто й казах че повече не искам да си пишем (от различни градове сме и аз ходя само заради нея там за да я видя)... Незнам как ще я забравя. Тя е единственото момиче което някога съм обичал истински и не си представям живота си оттук нататък без нея. Ние за два месеца станахме най-добри приятели и сега всичко свърши... Знам само че колкото и да искам няма да я забравя... и бих искал да ми кажете какво мислите по въпроса (а няма да я забравя само заради спомените ми с нея... вечер по плажа, разходки, снимки)... Само да кажа предварително. Който мисли да пише нещо от рода на ще я забравиш споко да не го пише тук. Благодаря на всички.