Здравей luf4eobi4amte Прочетох всичко това което си писал и съвета ми е не се предавай независимо какво знам че в момента се чувстваш отрязан пренебрегнат и всичко обаче трябва да я разбереш като ти казва че не е готова ако я обичаш колкото казваш трябва да я чакаш независимо какво не трябва да я заменяш а най трудното - да я забравиш защото така ще се измъчваш повече не си разваляй хубавите отношения със нея който имаш не казвам да разваляш и чувствата си към нея но в момента на нея и трябва място и време за да премисли всичко което става в живота и и ти трябва да и ги дадеш аз съм в подобна ситуация в момента е не точно същата но има общо и и аз бях на път да се откажа от него но като се замислих никога не знаеш освен ако не опиташ и ако не опиташ цял живот ще се чудиш какво щеше да е стане ако беше опитал просто не се отказвай от нея от любовта си от нищо защото мога да ти кажа че тя те обича по същия начин по който и ти но просто не е готова за приятел още изплашена е и трябва да го разбереш обаче в никакъв случай не трябва да си на принципа че ТрЯбВА да си имаш приятелка това изречение трябва да го забравиш ти няма да имаш приятелка защото ТрЯбВА да я имаш аз ще я имаш защото ИСКАШ да я имаш просто остани си приятели засега тя ще го оцени това че те е грижа а не като и казваш сбогом и се опитваш да я забравиш хубаво си помисли над думите ми и ти и ако тя го чете също