.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Много съм объркана ..:( хелп плс

Bqh vi kazala v 1 tema che nz kakvo mu stava i, che ne e idval ot 1 mesec ..dnes si pogovorih s nego i toi mi kaza che sujalqva che me e nakaral da me zaobicha.. toi iska da sme si samo priqteli zashtoto az ne zaslujavam takuv "grozen i tup" kato nego Nqmalo kak da se vijdame zaradi rabotata mu zashoto mu bila zaduljitelna Kaza mi che nishto nqma da s epromeni i sichko shte si e kakto predi, no zashto pravi taka kakvo da napravq az si go iskam.. AZ SUM na 16 , a toi na 24 zn che e golqma razlikata i toi zaradi tova neiska da sme gajeta zashtoto bil mn golqm

Xm mi neznam to razlikata 4e e golqma golqma e no 4ak za tova da ne te iska .Vij kakvo mili4ka moga samo da ti kaja da se bori6 za nego . A tva za rabotata ne e kriterii ako iskate da ste zaedno ne mislq 4e koqto i da e rabota bi bila pre4ka

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    прав е човека... фащаи си някои които е на тфоита възраст
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Цитирай Първоначално написано от n1ght_shadow
    O q stiga za lubovta vuzrast nqma i 8 godini... e mnogo e no vse pak za lubovta nqma vuzrast a i ako toi v na4aloto e mislil 4e e mnogo nqma6e vuob6te da se xva6ta s neq zna4i -ne e redno da se opravdava s tva

ПО-добре остави човека.
    Ти дори си нямаш и напредстава какво става в главата му, пък камо ли за любов да говориш..
    Човека си е прав. Пък и той ако имаше желание за теб щеше да прави всичко възможнои да се виждате ама то не е така..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

spored men,ako naistina te obi4a i iska da e s teb nqma da ima nikakvi pre4ki..stiga da iska vinagi 6te nameri vreme za teb,no ti ne se ot4aivai ima mn mom4eta stiskam palci da se vlubi6 pak i da ne bade6 razo4arovana

аз преди време също се бях влюбила в един на 25,а аз съм на 15!!И разбарах,че неможем да бъдем заедно,защото не сме на 1 акъл и целите в този момент ни са различни!Опитай се въпреки всичко, да се пробваш с някой на твоята възраст...и ще видиш,че разликата никак не е малка! \/ Този тип не е единственото момче,така че не се отчайвай
    Jivotat i film,v koito az igraq glavnata rolq!!!

OOOOOOOOOo q stiga gluposti bil golqm az sushto si imam fr i zn kvo e da obi4ash,no tva 4e hodi na rabota nema nikvo zna4enie.Zamislqla li si se 4e moje bi izpolzva rabotata samo za opravdanie da te zareje i 4e mu se struvash malka.

Град
    Пловдив-София
    така е.. много е голяма разликата ви, защото се замисли.. той дето има една дума е мъж за женене... пак ти си на 16, и като се минат няколко години, той ще поолегне още повече и на теб когато ще ти се излиза най-много по дискотеки и кафета той ще иска да си е в къщи... познавах лично една такава двойка.. ходеха 3 години и половина и накрая се разделиха
    Ако имам една ябълка и ти имаш една ябълка, и си ги разменим, двамата ще имаме по една ябълка.
    Ако имам една идея и ти имаш също идея, и си ги разменим, двамата ще имаме две идеи.

Според мен вече не изпитва нищо към теб и само си е търсил повод да се разделите.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

abe toi e na 24 i trqbva da misli za jena,deca i t.n.vqrno 4e za lubovta nqma granici [-o< i az sum na mnenieto 4e trqbva da go zabravi6 (kolkoto i da go obi4a6) i da si nameri6 nqkoi na tvoqta vuzrast ili pone malko po maluk ot nego .jalko 4e e stanalo taka,no e trqbvalo da pomisli6 predi da trugne6 s nego (v smisul 4e moje da se opravdava s rabotata si ili ne6ty dr ili 4e moje da iska po seriozna i zadulbo4ena vryzka) e vse pak ti si re6ava6 kak da postupi6

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Ако това момче те обича истински,независимо от обстоятелствата винаги би намерил начин да бъдете заедно,да те обгражда с внимание,грижи,любов.До болка са ми познати тези оправдания,като "не те заслужавам","Боклук съм","Не съм за теб и т.н."

Някои момчета са истински актьори в това отношение и с думите си,понякога правят така,че момичето да развие в себе си,чувството за вина.

Разбиката във възраста,наисттина не е малка,но пак ти казвам,ако се обичахте наистина,нямаше да окаже толкова голямо влияние.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Цитирай Първоначално написано от Mr.bEps
    така е.. много е голяма разликата ви, защото се замисли.. той дето има една дума е мъж за женене... пак ти си на 16, и като се минат няколко години, той ще поолегне още повече и на теб когато ще ти се излиза най-много по дискотеки и кафета той ще иска да си е в къщи... познавах лично една такава двойка.. ходеха 3 години и половина и накрая се разделиха

mislq 4e tova e edna ot pri4inite da go ostavi6.vqrno ot na4alo 6te ti e trydno 6te ima mn bolka no vse nqkoga 6te q prevuzmogne6 kakto se kazva:vremeto lekyva

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Айде сега, за възрастта нямало граници... а ако тя беше на 16, а той на 50? И тогава щеше да е любов, ама малко от вас щяха да реагират по същия начин. Като няма граници за любовта да чакат още 2 години докато момичето си стане на 18 и тогава и закони против точно тяхната любов няма да има.

По темата... той или е осъзнал, че е малко жалко от негова страна да излиза с деца, или си му омръзнала и е решил да ти го каже по- меко.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Вероятно само се оправдава,че е "грозен" и "тъп".Има два варианта:харесва те,но му пречи разликата ви;не те харесва изобщо(или си му омръзнала).

V1ob6te ne vi e golqma razlikata...nap1lno normalna e.Na6ata s moq e 7 godini.Az s1m na 14,toi na 21.Ami nz i nie sme imali toq pr s moq...prosto go razberi,moje da e truden period ot jivota mu,da ima problemi v worka i t.n...ne go pritiskai...6tom e kazal,4e ni6to nqma da se promeni zna4i vs e ok!

Ostavi go ! Ot lichen opit znam kak taq vryzka shte svurshi i povqrvai mi nakraq az bqh nai-mnogo naranenata . Toi e veche zrql myj i mu e vreme da misli za semeistvo i semeistvo koeto da izdurja s tazi negova rabota ... normalno e ako ti si gotova i mojesh da mu predlojish tova koeto edna jena na 20 20 i neshto godini moje da mu predloji mi togava uspeh no ne mislq che si gotova da se zadomish i da mislish za deca i takiva neshta imash mnogo hlqb da qdesh dokato stignesh tozi moment v koito d amislish za semeistvo .... Toi nakraq se e osuznal che tazi vryzka otiva kym kraq si i nqma nikakvo budeshte za tova ti e obqsnil vsichko ne budi tvurdoglava i go razberi toi go pravi za vashe dobro a ne da te narani ... po skoro se opitva da ne te narani poveche po kusno !

Цитирай Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
    V1ob6te ne vi e golqma razlikata...nap1lno normalna e.Na6ata s moq e 7 godini.Az s1m na 14,toi na 21.Ami nz i nie sme imali toq pr s moq...prosto go razberi,moje da e truden period ot jivota mu,da ima problemi v worka i t.n...ne go pritiskai...6tom e kazal,4e ni6to nqma da se promeni zna4i vs e ok!
    Emi milq moq ima razlika tvoq kato e na 21 oshte mu vri kryvta oshte misli che mu e rano za deca semeistvo ama sled nqkoq dryga godina shte mu doide akyla v glavata i nai-mnogo da si kaje kvo si e gubil vreme s 14 godishna a ne si e opravql jivota . Sega ne mojesh da mi kajesh che razlikata ne se useshta ... priqtelqt mi e na 20 a az na 16 i povqrvai mi useshta se razlikata toi kato raboti petyk i subota az ponqkoga iskam da izleznem navan da se pozabavlqvame i eto togava se useshta ama vseki si izbira de......

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    Цитирай Първоначално написано от djeini
    Цитирай Първоначално написано от n1ght_shadow
    O q stiga za lubovta vuzrast nqma i 8 godini... e mnogo e no vse pak za lubovta nqma vuzrast a i ako toi v na4aloto e mislil 4e e mnogo nqma6e vuob6te da se xva6ta s neq zna4i -ne e redno da se opravdava s tva
    ох моля ти се не ми се измаквай с такова оправдание знам много по добре от тебе как мислят хора на по 16 годишна възраст и хора около 25 годинии ако наистина е обичаше щеше да напраи сичко по силите си да баде с нея
    ае лека от мене
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си