- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- може ли такова нещо
Може ли ако някой ти казва "здрасти" това да е причина да те харесва..... не във всички случаи,по принцип дали е възможно?
vazmojno e, no ne vseki koito ti kazva "zdrasti" te obi4a, ne se zablujdavai![]()
Според мен не.Човек от чиста учтивост поздравява, от приятелско чувство, но само заради това, че те харесва да ти каже здрасти...не го имай много.Ако до сега не ти е казвал здрасти и го направи може би вече те е виждал няколко пъти и е решил.
Ми всичко е въэможно,ама эвучи глупаво да си мислиш такива неща![]()
[size=7][b][u]fosse cos
възможно но не е най показателният признак
ако е учтив и д те харесва,и да не те харесва ще ти го казва :P![]()
нямам повод да сънувам....
Зависи начина по който е изречена думата! Според мен е малко вероятно да не кажа почти невъзможно с едно "Здрасти!" да се изрази любов към даден човек.Ако тя/той те харесва ще се опита да те опознае да ти прави намеци и да се сближи с теб.Мисля че ти го казва просто от уважение на приятел към приятел.Лек ден!![]()
Така еПървоначално написано от desi_bonbona
![]()
Зависи от многого фактори.Като за начало начина по който те поздравява,погледа,интонац ията на гласа,въобще нещата са доста комплексни.Не винаги,едно "Здравей",означава,че те харесва.
Ако ти днес поздравиш всички момчета,от класа ти,това ознавача ли че харесваш всеки един от тях-не,нали?![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Леле .. Не глупаво ми и аз нз квоПървоначално написано от Presley`n`Sum
Начи мене ме обича половин София..
![]()
Животът е адът описан в Библията!
Само здрасти значи единствено че не си антипатичен на този някой...
аз и на това бих се радвалаПървоначално написано от GregoryHouse
Уф, божей... Значи след мен тичат сума ти и обожатели...![]()
Макар че може, ако ти казва "здравей" да те харесва. С приятеля ми всеки път, когато се срещнем, си го казваме![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Ако някой ти казва "здрасти" то според мен е просто защото те познава и те уважава.Ако те харесва ще е нещо повече от здрасти, но не зная ори всеки е ралзично.![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Уауууу ама вие само здрасти ли си казвате като се видитеПървоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
![]()
![]()
значи сте много назад
Ako te haresva, shte napravi i neshto poveche ot "zdrasti" , budi sigurnaMoge puk sled 15 zdrastita da se osmeli da te pokani na kafe
Ako ne, ti vmesto da se chudish, mogesh da go pokanish
Uspeh!
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
но поне май е сигурно,че не съм му противна