- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Мислите ли, че...
Мислите ли че наркотиците биха ви помогнали да се отървете от депресията?
Модерирано по т.1 и 7 от Правилника!
коалка
Ако се счита за любовна депресия не...ама както е тръгнало и до там ше стигне...
Admin-Coki:
15 снимки с неподходящ размер в подписа!
/забрана за ползване на такъв
Ми, за депресията не знам, но помагат да се отървеш от трезвото мислене.... ако това го приемаш за утеха, давай.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
да вземеш нещо 1=ъж за настроение е едно, ама да си мислиш, че ш се бориш така с депресията... няма начин. It's all in your head..
Не. Доказано е, че след като се надрусаш се сдухваш още повече, защото си си изразходил ендорфина в организма.
Не мисля, че биха ти помогнали за каквото и да било.
+1Първоначално написано от Fuckin'Hostile
ти си еджърския ми идол![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Само ще приложа един пример: Бивш(подчертавам!) съученик на мой приятел започнал просто с трева в 11 клас... Сега вече не се знае какво точно употребявал, но продължавал да си твърди, че ако реши ще спре с всичко... Е, това момче и моя приятел са 85 набор. Моя приятел сега е в 3-и курс в ПУ, а този негов съученик все още си е в 11 класЕми дрогирайте се, напушвайте се... "Хубав и Красив" ще ви е живота при всяко положение...
Нямам какво да добавя!
![]()
Никой не може да ти помогне ако ти не искаш сам да си помогнеш.Наркотиците според мен не могат да ми помогнат да изляза от депресия а напротив да вляза в друга депресия поради факта че много добре познавам себе си и ако бих започнал да използвам наркотици ще настъпи време в което ще искам да ги откажа но ще бъда твърде зависим от тях.Тогава ще изпадна в още по-голяма депресия и отчаяние и ще продължавам да ги използвам.Тогава се получава един затворен кръг от който не може да се излезе.Според мен преди да се захващаме с подобни неща трябва да се замисляме дали наистина искаме това и да обмислим добре последствията.Лека вечер!
ПП Не съм наркоман но просто се поставих на мястото на един такъв човек и разсъждавах от неговата позиция.![]()
Oще помня темата за биратаПървоначално написано от Boot
![]()
Аз не помня, ама явно съм се разписала и тамПървоначално написано от Fuckin'Hostile
![]()
Бирата не е наркотици...![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Мисля, че ще затънеш още повече.
Собственост на Canis_Dirus
друсай си
точно тия да ти се правят на моралисти.....
Първоначално написано от OtherDimension
Не става въпрос за морал, а за живот. Имала съм досег с наркоманка (не, че съм го искала, просто ми беше в класа), еми, по-гнусно и противно нещо просто няма... извинявай.
Собственост на Canis_Dirus
не е пък вярно
друсай яко и това е!![]()
К'ви моралисти? Аз съм битов асоциален алкохолик, по цял ден си пия в нас сам, защото не обичам да си деля пиинето
Бирата не са наркотица - не споря![]()
В никакъв случай не ти помагат,по-скоро ще те довършат.![]()
пхахахахахаахаха
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
хмм да ти помогнат незнам , все още не съм била в депресия ...сякаш маи няма ..ще ти помогне за определено време ..ае да не се изказвам че ше ме нападнете като хиени ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....