- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kак да я накарам да го забрави?
Значи това лято се запознах с едно момиче. Първо не ми направи впечатление , после започнхме да излизаме и осъзнах че започвам да се влюбвам в нея. Продължихме да излизаме. Тя е с една година по голяма от мен (аз-16). Били сме близки до целувка и гушкане нищо повече. Тя е мн по красива от всички до сега , с които съм бил !
Преди около седмица се престраших и я попитах дали иска да е с мен. Тя ми каза че искала но все още не можела да забрави бившия си приятел ( 21) Не зная по какъв начин но той много я е наранил! Обичам я! Обичам да ме целува! Обичам да ме гушка ,но ми помогнете кажете какво мога да направя за да го забрави този пич.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
EMI - S edin udar po glavata burzo 6e zabravi (makar 4e ne garantiram 4e 6e zabravi samo za biv6iq)
Strike a Fatal Blow
Feel the last beat of your heart
The Sword Sings of Death...
мерси vodka_f аз това и мислих да направя но исках съвет от хората тук във форума. исках да знам дали някои го беше преживял![]()
![]()
![]()
![]()
Няма как-всичко си зависи от нея.Ако си постави за цел да го забрави и да продължи напред - ще стане.Ама ако почне да се задълбочава,да ви сравнява и т.н.-рън ауей.Само времето лекува![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
така е ABSOLUT`me но как да разбера дали иска да го забрави или се задълбочава. Тя не иска да говори за него! Просто не иска.Когато стане въпрос , тя все объща въпроса и пита за моите бивши фр-ки.![]()
Нищо не можеш да направиш за жалост! Не можеш да й влезеш в мозъка и да промениш всичко така че да сте щастливи заедно.Ако самата тя не си помогне никой друг няма да може.Бъди до нея в трудно моменти подкрепяй я! Покажи и че няма да се откажеш от нея.Ако наистина си се влюбил в нея и я обичаш както твърдиш ще проявиш нужното търпение и ще й дадеш толкова време колкото й трябва да забрави чувствата си към предишния си приятел! По-нататък сам ще усетиш момента в който ще трябва да направиш крачката която сигурно с нетърпение очакваш! Успех и лека вечер!![]()
Ми хвани я веднъж сериозно и да ти обясни всичко - дали още му се надява,дали с теб просто си запълва времето и т.н.Ако не иска да говори-не я насилвай..може пък тва да е нейният начин да го забрави..не знам.Първоначално написано от sedcho
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
ок разбирам мерси все пак мерси на всички за отговорите до тук![]()
[-o<
![]()
![]()
Еми мисля, че и трябва време...Не очаквай да го забрави ей така...Щом иска време - дай и го, стига ти да си готов да чакаш.Бъди до нея, когато и е трудно,подкрепяй я.Може ни след време тя ще осъзнае какво има до себе сиУспехчета
Времето не е проблем мога да и го дам ,но ако след като и дам това цялото време пак нищо не се получи ?!?!![]()
Няма как да разбереш ако не пробваш..
Eми, явно това я спира да бъде с теб - момчето, за което още мисли.Това няма как да се промени, освен с времето.
Първоначално написано от Shinigami
![]()
+1Първоначално написано от vodka_f
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
EMI - S edin udar po glavata burzo 6e zabravi (makar 4e ne garantiram 4e 6e zabravi samo za biv6iq)
ами опитайсе да будеш по добър от бившият и бади внимнателен мил и т.н.
Не ти остава нищо друго освен да чакаш да го забрави.Не й нахалствай.Тя те иска,рано или късно ще забрави бившия,без да се налага нищо да правиш.
nakarai q da se po4uvstva sigurna s teb i ne6ata 6te si doidat na mqstoto.badi i priqtel,nakaiq da spodelq s teb i malko po malko 6te go zabravi
Pi4 gledai sq ne slu6ai babini divitinini.
Nqma da q zarqzva6 nqma da q trepi6.Az bqx su6tiq slu4ai.Zna4i 6te gleda6 da i oburne6 pove4e vnimanie.6te gleda6 da si pove4e vreme s neq.6te i vleze6 pod kojata da ne moje da di6a bez teb.Gledai i da ne prekalqva6 razbira se4e da ne po4ne da dava obraten efekt lekarstvoto.Ot opit go znam.Moqta biv6a ne mojax da q zabravq godina i polovina.Minaxa mi o6te 11 devoiki prez racete s mnogo po 4arovni 4arti ot neq i straxotni xarakteri,no prostone se polu4i.Sega s momi4eto koeto sum ve4e blizo polovin godina i se vijdame vseki svoboden mig.Tq uspq da mi vleze pod kojata i v momenta 4esno ti kazvam bix zastrelql 4ovek bez da mi migne okoto,ako nqkoi i pri4ini bolka.
Napravi i ti kato neq s men.Vlez pod kojata na mackata i q nakarai da si misli samo za teb i za xubavi momenti s teb.Ako trqbva zavediq q na kino nqkude ili na picariq pokaji i,4e ozna4ava ne6to za teb
mersi na vsi4ki mn mersi![]()
![]()
![]()
![]()
как така иска да е с теб а не може да забрави другия?!!!
и тя не знае кво иска![]()
дай и некфо време ... ама през тваврем гледай да и влезеш под кожата..
нз некадее пишете си..излизайте ..
не бързай с целувките и прегръдките
аз лично мисля че е тъпо да се целуваш и да не сте гаджета
и в момента в който ше стане нещо м/у вас .... целувката вио да е мината вече...
тръпката е когато искаш да целунеш някой за пръв път..
а не вече да си се целувал с дадения човек да няма нишо м/у вас..
друго си е да се цунеш с меракк![]()
аре успех ..![]()
Кофти работа братчед, знам точно какво ти е. Ама никакъв съвет не моа ти дам..
vengeance knows no mercy
Неможеш да я накараш.. то ако ставаше така ухуу нямаше да има страдащи за бившите. Просто бъди търпелив, друго немога да те посъветвам. Подкрепяй я, бъди до нея, и просто изчакай в един момент тя ще е готова за нова връзка и тогава ти ще си на ход. Късмет![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..