.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Kак да я накарам да го забрави?

Значи това лято се запознах с едно момиче. Първо не ми направи впечатление , после започнхме да излизаме и осъзнах че започвам да се влюбвам в нея. Продължихме да излизаме. Тя е с една година по голяма от мен (аз-16). Били сме близки до целувка и гушкане нищо повече. Тя е мн по красива от всички до сега , с които съм бил !
    Преди около седмица се престраших и я попитах дали иска да е с мен. Тя ми каза че искала но все още не можела да забрави бившия си приятел ( 21 ) Не зная по какъв начин но той много я е наранил! Обичам я! Обичам да ме целува! Обичам да ме гушка ,но ми помогнете кажете какво мога да направя за да го забрави този пич.....

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

EMI - S edin udar po glavata burzo 6e zabravi (makar 4e ne garantiram 4e 6e zabravi samo za biv6iq)

Strike a Fatal Blow
    Feel the last beat of your heart
    The Sword Sings of Death...

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    ами бъди близо до нея подкрепяй я не прибързвай щом иска да е с теб и проблема е в това,че не може да забрави бившия значи,че рано или късно ще стане (ще го забрави ) повярвай имай търпение

мерси vodka_f аз това и мислих да направя но исках съвет от хората тук във форума. исках да знам дали някои го беше преживял

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Няма как-всичко си зависи от нея.Ако си постави за цел да го забрави и да продължи напред - ще стане.Ама ако почне да се задълбочава,да ви сравнява и т.н.-рън ауей.Само времето лекува
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

така е ABSOLUT`me но как да разбера дали иска да го забрави или се задълбочава. Тя не иска да говори за него! Просто не иска.Когато стане въпрос , тя все объща въпроса и пита за моите бивши фр-ки.

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Нищо не можеш да направиш за жалост! Не можеш да й влезеш в мозъка и да промениш всичко така че да сте щастливи заедно.Ако самата тя не си помогне никой друг няма да може.Бъди до нея в трудно моменти подкрепяй я! Покажи и че няма да се откажеш от нея.Ако наистина си се влюбил в нея и я обичаш както твърдиш ще проявиш нужното търпение и ще й дадеш толкова време колкото й трябва да забрави чувствата си към предишния си приятел! По-нататък сам ще усетиш момента в който ще трябва да направиш крачката която сигурно с нетърпение очакваш! Успех и лека вечер!

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от sedcho
    така е ABSOLUT`me но как да разбера дали иска да го забрави или се задълбочава. Тя не иска да говори за него! Просто не иска.Когато стане въпрос , тя все объща въпроса и пита за моите бивши фр-ки.
    Ми хвани я веднъж сериозно и да ти обясни всичко - дали още му се надява,дали с теб просто си запълва времето и т.н.Ако не иска да говори-не я насилвай..може пък тва да е нейният начин да го забрави..не знам.
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

ок разбирам мерси все пак мерси на всички за отговорите до тук [-o<

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    нали сам каза,че по някакъв начин я е наранил нормално да не иска да говори за него както казах бъди винаги насреща ще се чатне сама,че ти си пича за нея,а ако не значи тя не е за теб успех

Еми мисля, че и трябва време...Не очаквай да го забрави ей така...Щом иска време - дай и го, стига ти да си готов да чакаш.Бъди до нея, когато и е трудно,подкрепяй я.Може ни след време тя ще осъзнае какво има до себе си Успехчета

Времето не е проблем мога да и го дам ,но ако след като и дам това цялото време пак нищо не се получи ?!?!

Няма как да разбереш ако не пробваш..

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    забравяш я кво да не би да е единствената

Мега фен Аватара на koalka
    Eми, явно това я спира да бъде с теб - момчето, за което още мисли.Това няма как да се промени, освен с времето.

Цитирай Първоначално написано от Shinigami
    EMI - S edin udar po glavata burzo 6e zabravi (makar 4e ne garantiram 4e 6e zabravi samo za biv6iq)

Цитирай Първоначално написано от vodka_f
    ами бъди близо до нея подкрепяй я не прибързвай щом иска да е с теб и проблема е в това,че не може да забрави бившия значи,че рано или късно ще стане (ще го забрави ) повярвай имай търпение
    +1
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

hi

ами опитайсе да будеш по добър от бившият и бади внимнателен мил и т.н.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не ти остава нищо друго освен да чакаш да го забрави.Не й нахалствай.Тя те иска ,рано или късно ще забрави бившия,без да се налага нищо да правиш.

nakarai q da se po4uvstva sigurna s teb i ne6ata 6te si doidat na mqstoto.badi i priqtel,nakaiq da spodelq s teb i malko po malko 6te go zabravi

xx

Pi4 gledai sq ne slu6ai babini divitinini.
    Nqma da q zarqzva6 nqma da q trepi6.Az bqx su6tiq slu4ai.Zna4i 6te gleda6 da i oburne6 pove4e vnimanie.6te gleda6 da si pove4e vreme s neq.6te i vleze6 pod kojata da ne moje da di6a bez teb.Gledai i da ne prekalqva6 razbira se 4e da ne po4ne da dava obraten efekt lekarstvoto.Ot opit go znam.Moqta biv6a ne mojax da q zabravq godina i polovina.Minaxa mi o6te 11 devoiki prez racete s mnogo po 4arovni 4arti ot neq i straxotni xarakteri,no prostone se polu4i.Sega s momi4eto koeto sum ve4e blizo polovin godina i se vijdame vseki svoboden mig.Tq uspq da mi vleze pod kojata i v momenta 4esno ti kazvam bix zastrelql 4ovek bez da mi migne okoto,ako nqkoi i pri4ini bolka.
    Napravi i ti kato neq s men.Vlez pod kojata na mackata i q nakarai da si misli samo za teb i za xubavi momenti s teb.Ako trqbva zavediq q na kino nqkude ili na picariq pokaji i,4e ozna4ava ne6to za teb

mersi na vsi4ki mn mersi

Супер фен Аватара на rakiQ
    как така иска да е с теб а не може да забрави другия?!!!
    и тя не знае кво иска
    дай и некфо време ... ама през тваврем гледай да и влезеш под кожата..
    нз некадее пишете си..излизайте ..
    не бързай с целувките и прегръдките
    аз лично мисля че е тъпо да се целуваш и да не сте гаджета
    и в момента в който ше стане нещо м/у вас .... целувката вио да е мината вече...
    тръпката е когато искаш да целунеш някой за пръв път..
    а не вече да си се целувал с дадения човек да няма нишо м/у вас..

друго си е да се цунеш с меракк

аре успех ..

Кофти работа братчед, знам точно какво ти е. Ама никакъв съвет не моа ти дам..
    vengeance knows no mercy

Град
    Там, където е сърцето...
    Неможеш да я накараш.. то ако ставаше така ухуу нямаше да има страдащи за бившите. Просто бъди търпелив, друго немога да те посъветвам. Подкрепяй я, бъди до нея, и просто изчакай в един момент тя ще е готова за нова връзка и тогава ти ще си на ход. Късмет
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си