Ami kvo da kaja az sum fen na 4asovnicite mnogo golqm pri tova.Obujavam kogato mi podarqt 4asovnik.Imam 4 po taka gotini ama s tqx kola moga da si kupq ako gi prodam.Kakto i da e.Prosto durja na 4asovnika da e nai xubavoto ne6to po men Tova e.Sega ako toi obi4a tolkova 4asovnici kupi mu.Ina4e az su6to bix se radval i na grivna primerno.Nikoga ne sum nosil i ako ne mi podari nqkoi nqma i da si kupq prosto ne mi se zanimava da tursq tva e.M ina4e indiansko gerdan4e az obujavam da nosq
Tva za nova godina.Za rd-to dre6ka 6te e po uda4no spored men .A za godi6ninata ve4e mi vzexa suveta i mom4eto e mnogo dovolno 4e gadjeto mu se e poburkala kato e vidqla iznenadkata
Zna4i snimai se v qka poza qko oble4ena primerno slojiq q v lubovna ramka i mu sloji edna izkustvenna roza do ramkata.Ama gledai da go naglasi6 kato otide v drugata staq ne6to prosto kato se vurne da go vidi i da mu stane qko takova.Mnogo e qk podaraka pravili sa mi go i prosto kato znam 4e tq iska da si q gledam postoqnno za da ne q zabravqm mi stopli surceto s lubovta si po toq na4in.
Tova e ot men