- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Запознанство-идеи:)
Здрасти на сички..Оф аре и аз да се уплача..Всеееки ден в даскало срещам ено и също момченце и все не мога да го заговоря.Само се споглеждаме, усмивка и толкова.Та отварям тази тема, за да може всеки да каже как решава да се запознае с някой сладур и примерно какво правите??Мерси за отговорчетата предварително
![]()
Нещо,което не те убива те прави по-силен!!
Е какъв е тоя въпрос![]()
Като искаш да се эапоэнае с някого,просто отиваш и се эапоэнаваш.Един живот живеем все пак.Какво толкова го мислиш.Стига с тея усмивки,намигания и т.н.Просто отиди и го эаговори.
[size=7][b][u]fosse cos
Еми да така и на мене ми звучи лесно..Обаче опитам ли да отида при него и напрау блокирам..хаха ужас..станах и аз кукуриго..Нз просто не мога ей така да отида и да кажа абе аре да са запознаем..Хорааа много съм зле..
Эамисли се от какво точно се притесняваш ?Надали момчето яде хора..Първоначално написано от anna_nalisiq
давай малко по-смело.Работи в свой интерес.В твой интерес е да се эапоэнаете ,така че действай.Събери малко кураж.Нали ти се усмихва,сигурно ще се эарадва да се эапоэнаете.Щом той не прави крачката,направи я ти.Нямаш какво да губиш.Ако обаче не го направиш-имаш.
Ае действай бе момиче!!!![]()
[size=7][b][u]fosse cos
i da kaje6 posle kakvo e stanalo :P![]()
Просто отиди и се запознайте не е трудно да бъдеш искрена ... щом усещаш че те влече запознайте се от там нататъка ако ртой прояви интерес към тебе всичко ще се нареди
Admin-Coki:
15 снимки с неподходящ размер в подписа!
/забрана за ползване на такъв
Мале хора, ако знаете колко сила ми вдъхнахте. Неска имаме часове заедно и можее и да се пробвам-стискайте палциЯ кажете вие като искате да се запознаете кво прайте.Смисъл разкажете как става при вас
![]()
Рядко се случва аз да се поинтересувам от момиче или изобщо да се запозная с някой...ако се наложи просто отивам и се запознавам нито е сложно нито е философия....а пък и няма нищо срамно...здравей приятно ми е Цецо се казвам така и така и се заговарям с нея....нито е трудно нито е сложно или пък може би просто имам дар слово...
Admin-Coki:
намираш общ фр и той ви запознава![]()
нямам повод да сънувам....
Като те е срам, намери някой общ познат и нека той да ви запознае.
Бе никви общи фрОтиваш и "Абе здрасти много искам се запознаем.. Аз съм Пенка (примерно) пр ми е" и се ухилваш
![]()
Животът е адът описан в Библията!
Първоначално написано от MiMcHeToOo
мммммм.... да и тва е варянт..почти се доближава до моето мнение![]()
Admin-Coki:
Пфуу тъкмо бях събрала кураж да се запозная с него..и на-той не влезе в часа и целия ден никъде не го видях..тц тц тц..А обикновено аз съм посредника..тоест аз запознавам хората,обаче стане ли въпрос аз да се запозная с някой съм пълен гьон..хаха ужас..Ще направя сичко,за да се запозная с него!!Стискайте палци..
еми накарай некой фр да ви запознае, няма начин да нямате поне един общ познат щом сте от едно даскало. А и можиша уж случайнао да се блъснеш в него .... смешно ама ефикасно, няма начина да не си размените поне една дума![]()