- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разбито сърце....
Път и след него НИЩОТО. Продължаваш да вървиш , но отново виждаш НИЩОТО. Все пак имаш воля и си казваш, че ще намериш светлината която може да донесе малко радост в твоя живот.
Така бе и с мен. Вървейки по прашният път, като същевременно се опитвах да намеря светлината, която би ми донесла радост и щастие. Този лъч, който може да ми покаже къде се намира ЛЮБОВТА.
Много пъти опитвах и след всеки един опит се сипеха само провали.НО ПРОДЪЛЖАВАХ НАПРЕД!
Докато един ден невидях една малка блещукаща светлинка, която всеки момент можеше да изгасне. Тя бе паднала на прашния път и се опитваше да свети още малко, но сякаш силите и изчезваха. Тогава разбрах, че това е светлината която търся и която може да ми помогне да усетя какво означава да живееш отново в радост. Това бе светлината на ЛЮБОВТА!
Oпитах се да я вдигна и сякаш на магия тя все още имаше някакви сили. Изправи се! В този момент едва ли вярваше, че може да има някой, който да реши да и помогне. Е все пак стана!
Попитах я:
-Хей, защо позволи на другите да те докарат до това състояние и да се наложи някой да те спаси, докато ти губиш и последните си сили?
А тя ми каза:
- Защото виждах, че светът е ужасен и всеки път когато исках да направя нещо хубаво и да докажа, че мога да се боря, тогава всички ми се подиграваха и аз губех своята воля.
Всеки път ме тъпчеха и не ми даваха да се кача отново на “крилете на Радостта”. Аз исках само да покажа, че може да има място и за красивите неща в живота , а не само за Болката,Тъгата,Самотата,См рт та и Нещастието!
А ти защо ме вдигна? Не си ли и ти като другите? Неискаш ли и ти да живееш в материалния свят на НИЩОТО?
Усмихнах и се и казах:
- Та аз търсех ТЕБ! И аз почти бях загубил вярата си в добротата и любовта, но изведнъж се появи ти и сега отново започвам да си мисля за това, че може и нещата да се върнат на мястото си. Че можем ЗАЕДНО да направим съществуването ни в нещо прекрасно, на което да завиждат останалите. Че може да се качим на “крилете на Радостта” и да гледаме светът по малко по-различен начин.
Тя замълча........
-Вярваш ли ми?- попитах аз.
-Да!
-А искаш ли да опитаме?- отново и зададох въпрос.
-Да! Искам да усетя отново какво означава да си влюбена и да летиш, като същевременно доказваш на другият колко много го обичаш! И че може да направиш светът по-красиво място за съществуване!
Неочаквах да чуя точно тези думи и сякаш отново започнах да си връщам вярата в ЛЮБОВТА! В този момент си казах, че каквото и да става винаги ще вярвам в силата на ЛЮБОВТА!
....път и след него върви ЛЮБОВТА. Две души, които отново повярваха в силата на красивото, на доброто и на това да си обичан и същевременно да обичаш!
И все пак оставаш прецакан от живота и хората гледащи само собственото си АЗ!
Та ..въпроса ми е да продължавам ли да имам надежда някога нещата да се оправят,дори и след многото рани ,който ми нанеце ТОй или наистина да спра да мисля за него ?Заслужава ли си да обичам човек,който дори не му пука за мен ?![]()
Mislq, che ti sama znaesh otgovora, mila.. Imashe edna fraza: " Nikoi ne zaslugava da leesh sulzi za nego, a tozi, koito gi zaslugava nikoga nqma da te razplache ".. Mislq, che trqbva da vqrvash v tazi svetlinka i da ne gubish vqra, che istinskata lubov shte doide i pri teb! Povqrvai naistina i svetlinkata shte doide, togava, kogato nai - malko q ochakvash!Uspeh
![]()
мерси![]()
+1Първоначално написано от *.~*`*~* anaRial *.~*.`*`
Ami ne ne si zaslujava....kolkoto i trudno da ti e ti prosto trqbva da se postaraesh da go zabravish....i makar i naranena..da produljavash da vqrvash...che lubovta sushtestvyva..da produljavash da sledvash svetlinkata...i da imash nadejdata che naistina shte namerish tochnia chovek....
When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)
NE!
Strike a Fatal Blow
Feel the last beat of your heart
The Sword Sings of Death...
просто прочети фразата от подписа ми .... нямам какво повече да ти кажа
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Трябва да потърсиш отговора си дълбоко в сърцето си ... то ще ти каже какво да правиш .. не ние![]()
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.