.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Задължително ли е да пиеш Ескапел, ако...

zdraveite,iskam da se posavetvam s vas za da sam po-sigurna,zna4i pravish seks,prezervativa se kusa,toi ne svar6va v teb,no 4ast ot prezervativa e ostanal v teb,kakvo pravish,zadaljitelno li e da piesh eskapel ili ne?

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Ми ако е свършил в теб и презарватива се е скъла пиеш но долкото разбрах е свършил някъде другаде в случая може минеш и без хапче
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Правиш си вагинална промивка, защото ако нещо остане в теб, има опасност от инфекции. И НЕ ПИЕШ хапче!

Няма нужда да пиеш хапче- нали все пак не е свършвал в тебе. Сигурна ли си, че част от презервативът е останала в теб? В такъв случай направи вагинална промивка, и тази част би трябвало да излезе. Ако не- иди на гинеколог, защото може да се получи инфекция.

az sam 4ela nqkade 4e kogato ostane 4ast ot prezervativa v teb ima po-golqma veroqtnost za zabremenqvane,za6toto po prezervativa ima spermatazoidi,zatova vi popitah kakvo se pravi

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Правиш си вагинална промивка, защото ако нещо остане в теб, има опасност от инфекции. И НЕ ПИЕШ хапче!
    =D>
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Голям фен Аватара на dantro
    Не ти трябва хапче ако наистина не е свършил преди да скъса кондома .. ноо .. ако част от презарватива е останал в теб .. знам ли извади го или направи няква промивка да си по сигорна .. че може да настъпят усложнения после .. Успех
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Цитирай Първоначално написано от oligofren4e
    az sam 4ela nqkade 4e kogato ostane 4ast ot prezervativa v teb ima po-golqma veroqtnost za zabremenqvane,za6toto po prezervativa ima spermatazoidi,zatova vi popitah kakvo se pravi
    ами той не е свършил => няма сперматозоиди => няма бебе

moje da pie6 hap4e ako iska6 no nqma koi zn kakva opasnost spored men no si napravi promivka i ako per4entseto ot prezervativa ne izleze idi na genekolog

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Само от любопитство:промивка с какво? С чиста вода или с нещо друго?

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Ани
    Moia ginekolog mi kaza da si pravia s otvara ot laika no dokolkoto znam i smradlikata vur6i rabota...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Цитирай Първоначално написано от Ани
    Moia ginekolog mi kaza da si pravia s otvara ot laika no dokolkoto znam i smradlikata vur6i rabota...
    Да, и аз с отвара от лайка..или с прахчетата за дамски душ. Ама с лайката 1 път месечно след менструация........супер е и каквото има-излиза и не те мотае по 3 дни след това-1 капчица, малко лигавица.

Аз лично след акт редовно си правя промивка на долните устнички и малко навътре във вагината, само и единствено с чист оцет! Малко пари и за момент е доста неприятно, но освем че е с цел почистване и убиване на микробите също и главно, защото по този начин се променя киселинноста на влагалището, променя се PH-то и така се намаля риска от бременност! Водя редовен полов живот и от 6 месеца някаде правя тази процедура отразява ми се много добре ..успех!
    Приятел е този за когото умирам! Любим е този за когото живея !

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от sunkiss09
    Аз лично след акт редовно си правя промивка на долните устнички и малко навътре във вагината, само и единствено с чист оцет! Малко пари и за момент е доста неприятно, но освем че е с цел почистване и убиване на микробите също и главно, защото по този начин се променя киселинноста на влагалището, променя се PH-то и така се намаля риска от бременност! Водя редовен полов живот и от 6 месеца някаде правя тази процедура отразява ми се много добре ..успех!
    [color=#98adcc] А защо не пробваш с някоя по-силничка киселина? Примерно, сярна. Как изобщо оцеляват такива тъпи животни като теб!?!?![/color]
    т.2
    krem4et0

i po to4no kak se pravi vагиналната промивка я кажете по подробно плс? :P

Повече от фен Аватара на LitTleJ
    Друг път си копувайте по свястни-презервативи + тва като се слага презерватива трябва да се хване шапчицата от горе щото като се изпразни момчето се къса и тогава вече имаш проблем.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от MACKA prez no6ta
    i po to4no kak se pravi vагиналната промивка я кажете по подробно плс? :P
    http://www.csc-bg.com/downloads/Vuzp...tum%20Rosa.pdf

Ми след като не е свършил не виждам причина да пиеш Ескапел :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си