- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Питанка
Не
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Ами по принцип не осван ако някой не ти ох това грубо ще прозвучи, ама не ти бръкне във вагината.
Може ако се опита да проникне с пръс в влагалището по-принцип до ципата са около 6-7см ако пруста не иска да влиза повече значи още е до колкото знам аз но мисля че иначе без да иде на гинеколог няма как освен че цикъла и ще е по нередовен.
Interesen vapros ami ne osven kakto kazaha tuka ne ti braknat kam potainite mesta :P
Споко даже и майка ти да е такава страшна ,че да те замъкне на гинеколог, повечето от тях са печени и са наясно каква е работата,и ще те покриеПървоначално написано от crazy_girl4e
![]()
Play hard,go PRO!
Само лекар, който те прегледа може да го установи и разбира се, ако правиш секс с някое момче.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Няма как да знае със сигурност, но имай в предвид ,че ще усети каква е работата много бързоПървоначално написано от crazy_girl4e
![]()
Play hard,go PRO!
Първоначално написано от crazy_girl4e
![]()
kak natovari maika si
![]()
![]()
a ti vsa6nost ne si devstvena tka li![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Айдяяя оправи я женицатаПървоначално написано от crazy_girl4e
Действай смело тогава да не ти пука
![]()
Play hard,go PRO!
Не няма :P
Първоначално написано от crazy_girl4e
не споко маикати няма да разбере ако от това се притесняваше може да разбере ако те заведе на генеколог
![]()
Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!
девствената ципа е на входа. То цялото влагалище в спокойно състояние е 5-8 см............Първоначално написано от HagpycaH
А иначе темата се заключва, защото авторката е удволетворена от отговорите!