Всичко започна в началото на лятото когато се запознах с нея..излизахме по кафета наляво надясно и след това тръгнахме.5-6 месеца сме заедно вече и през това време имахме много изживяни моменти.И тя и аз си изневерихме по един път.За моята изневеря тя като че ли забрави или поне не го показва докато аз много пъти съм и натяквал за найната може би защото според мен тя не трябваше да го прави.когато повдигнем тази тема тя се оправдава че просто е искала да ме накара да се влюба в нея. ---- Дали още изпитва чувства към него? ----
Когато тя е някаде с мен усещам че тя много ме обича но когато е на даскало или някаде с приятелки и имаме среща тя винаги закаснява или ако и се обадя по телефона се държи странно и после като я попитам защо ми е говорила така тя измисля някакво оправдание на което аз няма какво да кажа и това много ме дразни.Най ме дразни когато вървим по улицата и мини някое момче и тя започва да го зяпа и да му хвърля погледи. ---- Дали го прави нарочно ? ----
Понякога ми показва голямата любов която търся а понякога просто безразличие.Въпроса дали тя ме обича истински или съм просто гадже ме дълбае доста отдавна.Според вас кое от двете е ?