Цитирай Първоначално написано от keasar
Здравеите
Минаха 5 години от както се заразих от болеста,тогава трябваше да ходя две поредни седмици зада ми бият пиницилин.Болеста мисля се появи отново или вазмоjно ли е да сум се заразил povtorno, имам саштите симтоми както преди години, смятам този пат да се лекувам сам с пиницилин нешто като профилактика заштото predpolagam 4е болеста не мозе да се елиминира напално.
Da opitam li sam da se spravia.......kato v produljenie na 2 sedmici sam si injektiram piniciln,profilaktika?
Blagodaria Vi
ама че глупости!!!

е може ли такава безотговорност, ако темата не е ебавка?!!

млади момко, луеса не ти е хрема и сам от себеси не преминава, но за сметка на това за разлика от хремата е нещо, което МОЖЕ ДА СЕ ИЗЛЕКУВА. когато това не стане - последствията са гадно-страховити...

много малко инфо даваш за първия епизод при теб както и с какво точно и как си бил лекуван. затова е и трудно "на око" да се дефинира проблема, при положение, че ти НИЩО не споделяш като симптоматика.

искам да бъда много добре разбран: сифилиса са разлика от ХИВ Е лечим и то напълно, стига да бъде хванат навреме!!!

НЯМА НАЧИН САМ да се излекуваш от спирохетата следвайки някакви остарели модели на лечение, моето момче
пеницилина наистина е средстви по избор, но днес вече имаме 109 ВИДА пеницилин и производни! без специалист ориентиращ се в спецификите на тези 109 вида - можеш само да постигнеш едно -

- инфекцията да персистира, да хронифицира плавно и да се изявява при намален имунен толеранс, като през цялото време пръскаш сифилистичната зараза около себе си...

-след като сам си избираш ролята на съзнателен разсадник на сифилиса не разбирам как и защо искаш мнения от дечурлигите, които са потенциални твои жертви....

бтв я пиши на ЛС ако изобщо имаш желание да ти се помага