Здравейте,благодаря Ви за изчерпателните мнения и коментари,надявах се наистина на разбиране от ваша страна,а не критики кой колко немарлив може да бъде ,защото всички сме леко чалнати в главите,но както и да е ,на 26 години съм и преди близо 5 години проведох 10-дневно лечение на сифилис в Бургас,трябваше да ходя всеки ден в 17:00 да ми се бие пеницилин,трябваше да остана,но не останах заради мизерните условия в заразното отделение и за това предпочетох всеки ден да ходя и да се прибирам в къщи,получи се лечението и всичко свърши,беше установено че съм в 1-ва фаза на развитие на болеста.
5 Години по късно в порядъка на 1 месец получих всички симптоми на болеста, сякаш беше тогава ,всичко беше еднакво,косата почна да ми пада ,покрих се с прословутите розови петна и .т.н, страничните ефекти на болеста не са драстични,дори не се забелизават толкова вече,но го минах,едвам съм се крил от приятелката си,да не говорим че я има и онази пъпка,нооо както и да е ,почна да изчезва,проблема ми е друг вече,приятелката ми има същото нещо на срамните усни ,а тя вобще не знае за какво става въпрос,с нея съм от две години и не знам как да и кажа какво може да е ,още повече ,че май съм я заразил вече,не знам как да подходя,сигурен съм че ще пламне и тя скоро в онези розови обриви и после и ди и разправяй че не съм и изневерявал))))
на шега го обърнах но е това ,иначе вече имам пеницилин и не знам какво да правя с него,времето си минава ,добре че поне смяната на фазите на болеста не са на често.....
това е ,успех на всички,не Ви моля за помощ,просто споделям,ако някои има съвет да даде,не го приемайте всичко това като ваш проблем,така няма да се получават дразнения,
щото и на мене ми хлопа дъската)