Цитирай Първоначално написано от *.~*` *~* anaRial *.~*.`*
Hubavoto na greshkite e, che mogem da si izvadim pouka ot tqh.. Sega znaesh: poveche nikoga ne slushai nikogo, osven surceto i razuma si, a tozi , koito ti e priatel, shte se radva za teb, ako ne, znachi ti zavigda.. Sama vigdash.. Postupila si greshno, ako imash akul, nqma da go napravish otnovo. Mogesh da se opitash da mu obqsnish greshkata (ako naistina si q osuznala), da mu kagesh kolko go obichash i ako oshte te obicha, shte ti prosti..A ti se zamisli kak da giveesh givota si i koe e nai-dobre za teb. Slushai edinstveno SEBE SI! Uspeh.
Tq kaza,4e mu e obqsnila,no ne iskal da q 4ue.Predlojila mu da izlqzat i da si izgladqt otno6eniqta,a toi i kazal "Misli6 li 4e v momenta iskam da te vijdam??Mn i e tupo,ne moje da spi,da pravi ne6to dr osven da misli za nego.Te hodeha 5 meseca i tq naistina go obi4a mn,vqrvam i.Mnogo iska pak da si go vurne be6e kazala na edno mom4e 4e 6te napravi vsi4ko uzmojno za da si go vurne.Mnogo iskam da i pomogna,za6toto ve4e ot 4 dena ne e idvala na daskalo i me e srah da ne napravi pak nqkoq glupost,za6toto go e pravila predi.Obajdam i se vseki den,no ne mi zvu4i dobre.Mnogo i lipsva