Spokoino ne si go zagubila.Na zagubvane mu kazvam az da zaminava za drug grad,durjava ili nedai si boje da zagine 4oveka.Tva e za men zagubvane na nqkogo.Ti ne si go zagubila ti prosto ne go ima6 v rucete si tova e vsi4ko.Gledai sega mili4ka 6te ti kaja kakvo da napravi6 da se nadqvam,4e 6te me poslu6a6 i 6te uspeq v kraina smetka da ti pomogna da si go gu6ka6 pak tvoito bomben4e.Taka zna4i purvo ti e nujno da razbere6 dali toi v momenta se svalq s nqkoq druga.Vtoro trqbva da go iznenada6 taka,4e toi da ne moje da ti kaje ni6to.Zna4i az imax podoben takuv slu4ai s priqtelka i tq znae6 li kakvo napravi sled kato q bqx ignoriral ot vsqkude dori i gsm nomera i bqx blokiral ot glubol da ne mi zvuni.Tq do6la v nas govorila s na6te da q pusnat i me pri4aka v moqta staq.Az bqx na trenirovki kakto vinagi nego den i tq e razbrala koga se vru6tam ot na6te i me e izprevarila.Da ti kaja ne iskax da q poglejdam.No kato zatvarqx vratata na staqta si i onemqx kato q vidqx oblegnata na stenata s edno plu6eno sur4ice na koeto pi6e6e (I LOVE U) i me gleda6e s razplakanite si o4i ne6to takova
Prosto q pregurnax i i prostix za vsi4ko koeto mi be6e pri4inila.Ako puk ne iska6 da mu pravi6 takava iznenada i te pritesnqva da govori6 s tqxnite da te pusnat da go po4aka6 v tqx (ako te e sram govorq) ima i dr na4in.Moje prosto da go pri4aka6 pred bloka mu nqkoi put kato se prebira.Tova 6te e mnogo milo i dosta udoben moment da mu obqsni6,4e si 4ovek koito e napravil gre6ka i sujelqva za tova.Ako nqkoe momi4e go napravi za men tova pak az dori i da sum q preziral 4esno kazvam ti 6te i prostq na momenta.A az sum mnogo takuv kato kaja ne na nqkoi i krai toq 4ovek e murtav za men.Opitai sigoren sum,4e 6te se polu4i 99%