- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Аз съм на 14 години и нямам цикъл...
az sam na 14 i nqmam cikal ,gardite mi sega rastat,viskoka sam 1,50 i teja 45 godini ..tova normalno li????Moleve pomognete mi pls pls
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
тежиш 45 години ?Първоначално написано от nedostapna_93
![]()
![]()
![]()
![]()
тва е бисер вече
This is West coast nigga thinkin California quicksand got a nigga sinkin I can give a fuck what you niggaz drinkin"smoke some weed"
цикъла идва 2 години след началото на растежа на гърдите!
мен цикъла ми дойде на 15...
гледаш на някъде и очакваш нещо да се случи.а като се замислиш се случват неща на които ние казваме,че нищо не се случва! е извинявайте ама вятъра също се случва...!?
а това е поредната глупостПървоначално написано от mistral
![]()
![]()
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
е не се подигравай...аз тежа пък 54 години...Първоначално написано от ShadyRecords
![]()
Успокой се!И при мен беше по същия начин-на 14 нямах цикъли се притеснявах като теб-но в полседствие ми дойде на 14 и половина-дори и до 14 и половина да не ти е дошло е нормално!Ако до 16 не ти е дошло тогава е страшно и тогава трябва да идеш на лекар!Но щом ти растат гърдите ще ти дойде споко
-а това, че ти идва 2 години след като гърдите започнат да растат не е на 100% вярно-при всеки е различно-при мен беше 1 година и малко!Според мен щом като ти растат гърдите до 15 годишна възраст ще ти дойде ще видиш
А от колко време ти растат гърдите?
Само да те поправя - ако не ти дойде до 17 годинитрябва да се ходи на лекар, не на 16Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
![]()
А до авторката - ми и аз съм като тебе, както и много други момичета![]()
И аз съм чувала така,но за да ти дойде съм чувала,че и трябва да си малко повече на кгПървоначално написано от dan4ety
А ти си много малко
![]()
значи до колкото виждам тя за ръста си не е много слаба, защото знам как се изчислява нормалното тегло!Но сега не ми се обеснява!И слабостта и аз си мислих, че влияе на цикъла, но познавам 2 мои приятелки които са суууууупер слаби и им дойде дори и в 6 клас!Така, че на момичето което подликува темата май не е от слабост-просто е въпрос на ораганизма ти!Нормално е спокоПървоначално написано от slun4ice_90
![]()
Ето и как се изчислява дали е нормално течлото например 1.50 махаш метъра и остава 50-към полученото вадиш 10 и колкото остане толкова е нормалното да си-при този случай се получава да си 40!Така се изчислява само при момичета в тийнеиджърска възраст!
Ако наистина е вярно трябва да кача 14 кг.Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
![]()
мм ето ви един лесен начин да разберете дали имате да качвате или да сваляте килограми.BMI-"боди-мас-индекс".
формулата е- телесното тегло делено на (ръста на 2ра степен).например
56 кг1.60м.1.60м)=21.8 БМИ.
Значението на БМИ: 20-25=нормално тегло ; 25-30=излишно тегло ; над 30=затлъстяване.
spokoino be na nqkoi im idva po kusno ako zakusnee mnogo idi na lekarПървоначално написано от nedostapna_93
![]()
Ся вие му обеснявате на момичето,но това едва ли ще му помогне!Ако се притесняваш много иди на гинеколог макар,че аз смятам,че всичко е наред!
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Щом сега си започнала да се развиваш и бюстът ти се оформя, менструация очаквай след около година и половина-две, но това разбира се е строго индивидуално. А и си доста слабичка, а тялото ти трябва да понатрупа някоя и друга мазнинка да се оформи от детско към женско, аз примерно бях доста слабичка на твоите години около 43 кг в 7-8 клас затова и ми дойде по-късно цикъла.
Понеже има мнооого такива теми, а аз не искам да питам точно същото, мисля да питам тука. Ами значи на мене започват да ми се пооформя малко бюста (е, побирам се в най-малкия размер), имам бяло течение от май около края 6-ти началото на 7-ми клас (тогава беше по-малко, де
Сега съм 8-ми
), лекичка съм, но ми се оформя вече тялото като пясъчен часовник (както, до колкото знам, трябва да бъде). Та въпросът ми е дали скоро е възможно да ми дойде? Знам, че е строго индивидуално и, че няма място за притеснение. Аз не се притеснявам, че няма да ми дойде, а просто искам да знам. Та дали е възможно скоро да ми дойде (не, че много искам, де, защото много хора са ми казвали, че е гадно)? Мерси на отговорилите
![]()
Да според мен трябва да го очакваш всеки момент!
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Хора, значи да разбирам че и на мен ще ми дойде скоро защото на мен гърдите почнаха да се оформят началото на 6 ти клас сега съм 7ми и имам бяло течение от 2 години и в последния 1 месец мн ми се засили използвам ежедневни превръзки . Според вас ше ми дойде ли скоро ?
Spored men skoro shte ti doide,no ako ne prochetesh vajnite temi nqma da ti doide..!![]()
eee men mi izliza 19Първоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
![]()
po temata - momiche uspokoi se be tva e normalno organizma se razlivava razli4no
pak tova za gardite ne e vqrno men mi doide na 13 pak na 11 hi4 nqmah cici
![]()
аз съм на 14(след 15 дена ставам) имам цикъл от 3месеца,но пък съм плоска.Ще ми се развият ли гърдите или да изгубя и последната си надежда![]()
Абе не се притеснявай,няма за кво да ходиш на лекар,няма момиче,на което да не му е дошло!!!Все някога ще ти дойде и колко по-късно е,толкова по-добре.А btw на 14 години да не ти е дошло си е съвсем в нормите и няма нищо тревожно.
Първоначално написано от divi4ka
Споке, бе. Ще се развият. Няма да останеш безПък и още се развиваш, така че имаш още време
![]()