- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Аз съм на 14 години и нямам цикъл...
Ем... днеска ми дойде и без да прочета темитеПървоначално написано от KoKoScHe{F}
![]()
честитоПървоначално написано от ~bloody^romance~
щве видиш че е гадно
![]()
Мерси PEPITO SLADKATAЕ може да е гадно ама се пак по добре с него от колкото без .
А към момичето което публикува темата искам да ти кажа че както видя и аз бях притеснена и то МНОГО че още не ми е дошло а на всички момичета от класа ми им беше дошло. От опит знам че най-вероятно ще ти дойде точно когато не очакваш както на мен ми дойде.
Казах си че ще ми дойде когато трябжа и когато организма ми е готов и то зе че ми дойде. Тъиче не мисли много за това.
Надявам се да съм ти помогнала поне малко![]()
Не разбирам защо толкова искате да ви дойде менструацията.За да се чуствате големи ли е,защо...?![]()
Не разбирате ли,че е гадно?
то всъщност неможе да се каже,че е точно гадноПървоначално написано от extreme_
Просто според мен това си е нещо обикновено което нети пречи и не е гадно
Е за тези които имат ужасни болки е гадно-все пак не е гадно-и например да ти идва редовно също не е гадно-например някои хора като им прескочи казват''супер не ми дойде''но това може да е и знак на болест така, че цикъла си е нещо съвссем нормално и ако си с факта че е гадно то винаги когато си в менструация ще ти е гадно
приеми че е нещо обикновено и не е гадно ище си ок
![]()
![]()
PEPITO SLADKATA v predi6niq si post si mi pisala "6te vidi6 4e e gadno "a sega ybejdava6 dr momi4e 4e ne e gadno. Ne te razbiram ti si protivore4i6![]()
Да, така е бях писала, че е гадно,но като се замислих дори и в собствените си думи разбрах, че не е :P така, че и ти не дей да го приемаш за гадно,защото ако го приемаш за гадно щет и е гадно докато си в цикълПървоначално написано от ~bloody^romance~
![]()