- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- тръпката в стомаха
сигурно на всички ви се е случвало да я изпитате когато сте с човекът към който имате някви чувства и той почне да се държи мило с вас може и нещо повече или просто ви заговори.тъпото е защо като тръгнате с тоя човек след някоя седмица тя просто изчезва![]()
Е не при всички е така. Защото явно човекът вече не ти е толкова интересен или може би не си го харесвал толкова много. Нали знаеш, че докато искаш нещо много силно има тръпка свалки и т.н. и в даден момент го получаваш (човека) и вече не ти е интересно. Не знам аз така си обяснявам нещата относно кратките връзки. А при по-дългите вече е по различно, там има и любов и т.н. В твоя случай предполагам е било само някакво физическо привличане и за това няма тръпка вече![]()
>>> House Music <<<
Еммм. какво да ти кажа наистина има много видове тръпки ... някои са по-къси, други - по-дълги, но когато намериш човека за теб (ако още не си), просто ще разбереш - ще усетиш ... не само тръпката не само привързаността, не само това, че остата ти пресъхва дори като се сетиш за него .... много повече от всичко това ..... Аз го намерих, от 4тири месеца сме заедно и просто тези 4тири месеца може би са най-щастливите ми в живота до сега. Наистина имаме много трудности (не в взаимоотношенията), но наистина се справяме отлично иии колкото и глупаво да ви прозвучи - готови сме да споделим живота си заедно .... Дори се оженихме чрез някаква онлайн сватба![]()
![]()
И при мен го има това ... изчезва чувството за пърхащи пеперуди в стомаха. Но това не винаги значи, че не обичаш човека до себе си ... просто го приемаш за своя даденост, нещо което си получил твърде лесно и не го оценяваш както когато си се борил за него/нея. Дори да е така хората се привързват и раздялата е много трудна за повечето.
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
Не знам за теб,но при мен тръпката я има вече 3месеца и просто няма разлика от самото начало![]()
Зависи колко силно си обичал/а! Ако чувствата са много силни тази тръпка в стомаха може никога да не стихне а да продължи през цялото време докато си с този човек.При всеки е различно поради факта че всеки различно показва и изживява любовта! Лек ден!![]()
При мен не е изчезнала. Понякога се появява, когато влакът му пристигне и си го гушна, защото страшно ми е липсвал през седмицата. и не само тогава де. А и освен тръпката има и други хубави и по-зрели чувства, които се появяват в по-напредналия стадий на връзката и въобще не са за изпускане.
Ами при мен я има, и не изчезва бързо![]()
Невероятно права!!!Първоначално написано от Insatiable
![]()
Let the beats control your soul...
Тръпката в корема не е само когато имаш чувства към някой а и също когато усещаш че нещо не е наред с някой или знаеш какво ще се случи...когато нещо лошо стане когато си на предел или на кръстопът в избора си...когато си объркан или просто когато се замислиш какво ще стане ако така....изчезва защото всичко е до време...в началото всичко е като приказка всичко е толкова искренно и невинно всичко е толкова прекрасно всичко идва от самосебе си...а после всякаш всичко върви по сцденарии и няма нищо общо с началото...наистина ужасно...
Admin-Coki:
15 снимки с неподходящ размер в подписа!
/забрана за ползване на такъв
ziky е абсолютно прав за тръпката, не е само до привличане и харесване на някой.При мен понякога я има, понякога я няма.
Ти да не би да говориш за тръпката, която ти се появява в стомаха просто заради факта, че се притесняваш от човека? Ако е заради нея, много ясно, че вече я няма, след като сте тръгнали, не е нормално още да се притесняваш от любимия... Относно другата тръпка, показваща чувствата, най-нормално е да не изчезне никога, поне докато с човека всичко е свършено... Не говоря за любовна тръпка, не винаги може да е с любов, но ми се струва неестествено двама души, които са заедно, да нямат тръпка помежду си. С приятеля ми сме от 4 месеца и половина заедно, вярно, че не е много, но при мен тази тръпка се е засилвала все повече и повече с времето... Да не говоря, че всеки ден той ме кара да се влюбвам отново и отново в него![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
При някои не изчезва.Готино е да те гъделичка стомаха при някои хора това става и когато не са с човека до себе си, а просто го видят.![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Оо да.. всичко ти се свива..добре познато![]()
Аз съм от 6 месеца с приятеля ми и още ми се случва като го видя да ми се свие корема![]()
![]()
(от време на време-в определени моменти)
![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
az pyk kato vidq 4oveka, koito haresvam po4vam da treperq ama cqlata![]()
подкрепям ..Първоначално написано от slun4evo momi4e
Случвало ми се е дори когато ходя с някого, а всичко в мен се свива при мисълта за предшественика на този някого .. странно наистина. Аз си го обяснявам с това, че 'забраненият плод е най-сладък' ..![]()
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
Вече ми е леко,
чувствам се добре...
![]()
Ами при мен тръпката още я има...не винаги, но понякога като го видя и цялата изтръпвам![]()
![]()
Ами и този момент го има. А, и просто може когато си сбъднала мечтата си, да бъдеш с дадения човек, от който получаваш пеперуди м стомаха, просто да си спряла да го приемаш по същия начин. Всичко е много красиво в началото, но в повечето пъти, края е грозен!
Първоначално написано от summer flower
Хихи... При мен даже е по-силно от колкото беше в началотоА при теб явно интереса изчезва след като получиш дадено нещо, което си искал силно...
Познавам доста хора, които в един момент "град градят", както се казва, за един човек, когото супер много харесват и в мига, в който има някакъв проблясък да се получи нещо и... КРАЙ! Все едно не го познават повече... Непукисти...
Получили са така силно желаното... и се отправят "пълен напред" към следващото желание. Никога няма да го разбера това...
![]()
Да, изумена съм, че след 2 години аз имам "пеперуди в стомаха".
Дори когато той сега е далеч от мен, понякога се изчервявам , когато говоря по телефона с него. Любовта е странно нещо.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
За да изчезне толкова бързо тръпката,според мен е съществувало само физическо привличане и нищо повече.![]()
Две години сме заедно и тръпката понякога я има, понякога не. Целувка, прегръдка, думи, действия, изненади и обратното както каза ziky, ако си притеснен или ако нещо не върви. Зависи от двамата души във връзката дали този трепет ще продължи дълго или бързо ще изчезне. Понякога сигурността го кара да изчезне по-бързо или сивотата и еднообразието в отношенията и времето прекарано заедно. Всичко във връзката зависи от хората в нея и само от тях![]()