- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За косата на момичетата към момчетата
Момчета има ли вид коса,сойто ви харесва най-много за момиче-например къдрава или права предпочитате? Или няма никакво занчение?
(T.1.) oт правилата!
модерирано от devil_girls_
shake me baby
Ама че глупава тема![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
На всяко момиче му отива различен тип коса... Ама аз най обичам руси![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
xm...............temata e typichka![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
+1На всяко момиче му отива различен тип коса... Ама аз най обичам руси![]()
Темата е глупава.Едва ли някое свястно момче би избрало момичето по типа на косата и.![]()
Обичам и теб...Обичам и нея...Но нея мога да си я посея...
Чесно да си кажа ако е руса с големи гърди и сини очи я зимам, даже да е тъпаПървоначално написано от LiCk|It_OfF
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
AMI AZ SAM RUSA SAS SINI O4I SLABI4KA VISOKA 1,60 I SE DRAZNQ 4E MAJETE GLADAT SAMO VANSHNIQ VID I VIJDAT V MENE SAMO KRASOTATA NO NE I SAMATA MENE KATO LI4NOST![]()
сяко момче си има различни предпочитания но и на сяко момиче различен вид прическа и отива![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Прави сте, външния вид няма кой знае кво значение, но ако е нещо, което ти ахресва ще ти хване погледа нали? Примерно ти харесват момичета с къдрави коси и ако видиш някъде някоя мацка с къдрава коса ще й обърнеш повече внимание. Не говорете, че няма значние.
На мен лично са ми слабост момичетата с къдрави коси![]()
Аз пък съм момиче и харесвам гологлави момчета ,мн са sexy![]()
Само като видя такова момче и ми става някфо яко
![]()
Здраа и праа кат мене![]()
На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!
тва е супер тъпо да се гледа коса очи гарди и т.н...вярно нема да земеш некои урод..но се пак секи човек дори и не толкова красив има своите красиви страни,мисля че темата наистина е глупавичка "права или къдрава коса" както каза някои по горе на всяко момиче му отива разлино,но сяко едно себеуважаващо се момче не би гледало косата![]()
Леко права, но и същевременно къдрава. Малко черна, но всъщност руса. Малко шарена, но иначе един цвят ...
Пхф, това няма значение. Аз харесвам черни коси.. =)
rysi![]()
![]()
![]()
ммм.... забелязала съм че приятеля ми си харесва с кестеневи коси и пъстри очи ... другото няма за какво да го описвам но всичко които си е харесвал са с такова описание ..![]()
И защо е в раздел любовПървоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
![]()
Първоначално написано от extreme_
![]()
da ne si pomisli 4e go pisha seriozno ligavq se da poqsnq![]()
Падам си по късата коса, но тя отива да доста малко момиччете. В крайна сметка няма да си избирам момичето по косата, но все пак няма да е лошо да не е като китеник в главата.
Черна и рошава със стил!![]()
dance
za men nqq zna4enie ama nai obi4am briunetkite :P
w3s7_1s_7h3_b3s7
(•̪●)†۰۰°●ҳҲ●se/\/\k@`$`3mk@●°Ҳ®
!!Плеен Плеен грат красиф , щъ помнъ ас докад съм жиф!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Skype==== w3s7_s1d3_b01