- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какъв ще ви е успеха 1 срок?
Какъв ще ви е успеха 1 срок?
п.п моя ще е 5.80![]()
![]()
![]()
Ми за ся 6.00 ама да не казвам голяма дума [-o<
Аз ш' са преб0ря за 5.50 за стипендия 1 единица не ми стига и ся як0 ма изпитват п0 т0зи специален предмет та да взема стипендия![]()
![]()
За к0кошка няма пр0шка,за мили0ни няма зак0ни
Хаус фена няма мира-до смърт чалгара пребива
House rUlzZz...
Jimithesun - Ibiza (Original Mix)
Първоначално написано от sladuranka =)
Ами първия срок нещо замацах няколко предмета и 5 5 и 50 незнам още не съм правила справки тъй като ми предстоят 1 класно и 3-4 контролни.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Ще направя всичко възможно да е 6.00. По повечето предмети ми е сигурна оценката, обаче за останалите ще пада голямо изпитване..
Тая година трябва се постарая малко повечко за успеха..![]()
You are broken, I can fix you...
и аз съм така,заради тъпата математикаПървоначално написано от !~*NiKiTyYyY*~!
С 1-2 двойки сигурно![]()
male hora vsi4ki ste s 5 i 6 a az sigurno i 4,50 nqma da hvana![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Ще бъде доста нисък. Но не ме интересува - дните ми в ТУ са преброени.
Досега оценките са ми 6, 4, 4 и 2. Имам още 2 изпита. И един за поправителната естествено (засега).![]()
и азПървоначално написано от Dundy
![]()
Я тихо,там.Математиката е хубаво нещо :P
Аз не знам колко щ имам...
Еми в най - добрият случай ще имам 5.50![]()
Не и когато включва развиване на функции в ред на Лоран с използване на резидууми.Първоначално написано от Madness
Ама верно училищната математика е толкова интересна... пък всички сте пропищели от нея.![]()
Пфффот идея си нямам даже колко ще ми е средния успех...Засега само една оценка ми е сигурна - 6ца по история,ама такова учене падна за неяИначе имаме още 1 класно по математика и 1 по немски евентуално,та от това ще зависи всичко,ама по математика се очертавам между 4 и 5.А и географията ми е проблем,имам само една 5ца,а вчера правихме контролно,на което нищо не написах та ще видим....Като цяло доста съм го омазала тоя срок с оценките
![]()
ПП ООо не ми разправяйте за проклетата математика,мразя го тоя предмет, в моята паралелка се учи 4 часа седмично при това на немски и имаме 3 класни работи на срок,каквито, повярвайте ми не сте и сънували![]()
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Ами моя ще е със сигурност над 5,ама не знам още със сигурност де...Надявам се да е над 5 и 50 ...![]()
![]()
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
"m0n4eto" Не е задължително да си зубар,за да имаш добри оценки.Аз не стоя над учебниците повече от 1 час и пак имам 6-ци.Сичко си зависи от човека.
5, 5 и нещо. Не знам колко точно, има още няколко класна, но честно казано надминах това, което очаквах от този срок.
Memento moriendum esse!
Този срок слабо.. между 5 и 5.50 (но няма да ми стигне за 6)
Няма нищо де.. втория срок ще се постарая повече. (а може би ще започна и да уча...)
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."