.
Отговор в тема
Страница 10 от 24 ПървиПърви ... 6789101112131420 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 592
    Супер фен
    Град
    HeLL ..
    еии за пръв път прогрес в поста ти немога да повярвам , начи можело да пишеш постове и без да споменаваш бой и да псуваш ...
    относно по-хубавите мигове ...да може и да си прав , всеки има собствени критерий ...ако теб те прави щастлив да биеш някой(тва ми е странно) ...мен ме прави щастлива да се разбирам с хората, да си говоря с тях , да се смея , тревата ..и така нататак ....

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Цитирай Първоначално написано от Fesho
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Имам против това, че парадира с нещо, за което не си е мръднал и пръста.
    Имам против това, че се изкарва големия бияч, а всъщност 10000% е само сеирджия.
    Имам против това, че се прави на големия пич, а ходи на детска дискотека.
    Имам против това, че вместо да се изразява поне малко интелигентно той псува като каруцар и си мисли, че обижда. Но иначе с претенции.
    Друго?
    Тези неща засягат ли ТЕБ по някакъв начин?
    Да, засягат я...проблем?!?!? И мен ме засягат...ние може да "философстваме", ама пак по-добре отколкото да ръсим псувня след псувня като него...Fesho, май ти се изчерпа богатият речник на псувни, а?!?!? Нещо почна да ги повтаряш с всеки твой нов пост
    Имам проблем, да... но не съм от хората, които ще се разправят по форумите. Ще те подмина, като поредната селска пръчка, която е толкова комплексирана, че приема един обикновен въпрос едва ли не като заплаха и в стремежа си да не й падне реномето (като че ли има на къде) веднага подмята фраза като "Проблем?!?!?!?" , за да може съфорумниците (на по 12-13 години) да се кефят на това, колко е отворена и да им се вдига в очите.
    А относно теб "мацка", искам да ти кажа, че за 1/2 от псувните, които ви удари този човек е напълно прав!!! За другата 1/2 нямам сигурна информация!
    мс мноу ме радват такиа хора като тебе дет винаги разбират нещата и добре 4е си ти да им го кае6 6от виж 4е те са 3-4 па4и дет са ацки сме6ни и ги праа кфот си искам па утре 6е ги 4акам на билетния да види6 4е никой нема дое !
    {}
    слушам чалга и хаус,обличам се фе6ън стил,пия добавки и хоа на фитнес и съм на 16... тфа е за мен и не казвайте кой е по4вал първи 6от ас видях темата:ПФ 6ИБАНИТЕ ФЕ6ЪНИ....в която нито един фе6ън не бе6е писал а само някфи други си избиват комплексите и коментират у форума и исказват злобните си мнения 6от няма къде другаде...КАЖЕТЕ МИ НЕ Е ЛИ ТАКА и тогава аз 6ото мн се дразна на такиа комплексари защитих с едно мнение си4ки мои съмисленици и тука 3-4 злобарки по4наха ми се дърват а на мене никой на живо не ми се дърви о4и в о4и и затофа полудевам като някой не ме познаа кой съм и кфо съм и ме дразни у форуми и за тфа по4нах ви храна как си мога поне малко да ви подскажа 4е не съм некъф сме6ник....никъф не ми е проблема да вкарам тука о6те 3-4 фрд4ета и едно мнение да не моете да напишете..или да ви баннат или па да ви намера една по една ....а и утре имаме среща с едната дано дое да я видим кфа е смела...нема кфо да ви повтарям 6от само се дразна пое4е....
    ОСТАНАЛОТО ВИ ГО КАЗА varnen4e,която наистина разбира всичко така 4е про4етете и мнението да видите кой излгежда по прав отсрани и кой надделява у форума да не говорим кой ще надделее ако се вииим некъде дано утре тая дое!
    а за храненето мн ясно 4е 6е ви храна 6от съм сам вс 3-4 и пак немое ми отговорите ни6то
    huu psuvai ma pone ako pi6e6 na bg pi6i pravilno! Spox.. Nema ta kritikuvam ve4e !

Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*

Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    3-4 пачи ааааааааахахахахаххаха ...... казвам го за пръв път , може би и за последен в безсмисления си живот Не си ми на нивото брат.....просто държиш се като децата от 6-7 клас...интелекта ти е супер нисък ...разбираш ли ?! вобще разбираш ли кво ти пиша не ми е ясно ...можеш ли да четеш ?! не не ти си толкова ама толкова тъп че на конкурс за тъпи няма да си на първо място ....супер зле си !

Не, не ти разбираш ли че на тест за интелигентност една маимуна ше има повече ве човек , ти разбираш ли го тва....?! ти вобще можеш ли да разбереш нещо което е повече от 1 дума ?! ....смятай щом аз го казвам дето съм хипер тъпа...смятай кво е твоето ниво .... и кво , и кво ако ме набиеш кво ше стане според теб? да не би да поумнееш , не брат ти си толкова ама толкова зле че нз кво може да те оправи ... и какво като набиеш някой , по умен ли ставаш ...кво ?! не разбираш ли че точно заради тва мислене и тоя нисък интелект супер мно ненавиждам тея фешъни .....и кво Ок набиваш някой и кво става?! тва някво доказване колко си умен , смел .... или просто просташка постъпки..ти знаеш ли че те съжалявам е чоек ..мъчно ми е за теб , мъчно ми е за твойте родители....сещаш ли се, че човек с една маимуна по-интелигентен разговор ще води от колкото с теб е...не мога да ти опиша колко ми е мъчно за теб ..че дори не виждаш колко си смешен ....

А ти като по- УМНА.. нещо смислено поне не можа ли да напишеш... защото тук виждам само около 20-тина реда глупости!!!
    И да ти кажа... не е важното дали ставаш по- умен като набиеш някои, но все пак замисли се, че физическата разправа е също разправа... кой е казал, че най- сладката победа е на думи?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

мани опасна е тука некфи тестове за интелигентност май има6е такоа предаане преди некфи маймуни а у лелеле стра6на си...нали 6техте ме биете са па викате 4е с тфа не се поумнява леле
    Ако бях на твое място не бих се занимавала, честно... В смисъл... не м е интересуват комплексите на другите момиченца, които си купуват гримове от по левче и мразят хората с пари и т.н... Абе мани...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

мани опасна е тука некфи тестове за интелигентност май има6е такоа предаане преди некфи маймуни а у лелеле стра6на си...нали 6техте ме биете са па викате 4е с тфа не се поумнява леле
    Ако бях на твое място не бих се занимавала, честно... В смисъл... не м е интересуват комплексите на другите момиченца, които си купуват гримове от по левче и мразят хората с пари и т.н... Абе мани...
    I kfo kat si kupuvame grimove po lev4e? Tfa pravi li ni po-malko hora? Ne mrazq horata s pari,drazna se na samo4uvstvieo koeto imat se edno pritejavat sveta 6tom imat pari! Te ne sa pove4e ot nas-"tiq det si kupuvat grimove za po lev4e",s pari ili bez pari si4ki sme hora! I tupoto e 4e prekalqvate s tova 4e imate pari! E tfa mi e problema s nego-samo4uvstvieto! Osuznai se brato,ne pritejava6 sveta,pritejava6 prosto mnogo pari tfa ne te pravi po-vajen ot nas!!!!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от Raving^Insomniac
    фЪшшшко... а е мамин, млекцето ли се пресече, кво стана, та пискаш, горкия? ахахахах...

варненче, бахти злето трява да си, че да защитаваш разни загоряли отрепки, дет са се въобразили за крале на света само щото стероидите са поевтиняли...

по темата (преди фъшко да ме е нападнал с писъци, че съм метълско грозно изчадие) - не знам фешън, дето да може да се държи по начин, по-различен от този на пощръклели маймуни, откраднали гнил банан...

пп: фъшкийко, вервай, една беда по-малко на гейското ти кръшно гръбче ще е, ако не отговориш на тоя ми пост

аааааааааа брат ...ти ме уби е ...бр бр ...
    (преди фъшко да ме е нападнал с писъци, че съм метълско грозно изчадие)

ааааа не не ти ме изкефи максимално !!!!! направо ми изпълни душата , с удоволствие четох поста ти ...само такаа ..! Respect ....

varnen4e аааа найш кво ....Не ми пука!!!!

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    омг сякъш някой ти е изял сладоледчето ...но подозирам че варненче ли ква беше иска да зареби фешито ...или просто иска той да я заведе в амор ... то там с връзки се влиза ...ех ех ще стане нещо междо вас ....искам да видя развитието .. женитба деца ...ау ... да ме поканите..аз следя вашата връзка от началото ... искам да съм кома ..ау няям търпение да получа покана ...

фЪшшшко... а е мамин, млекцето ли се пресече, кво стана, та пискаш, горкия? ахахахах...

варненче, бахти злето трява да си, че да защитаваш разни загоряли отрепки, дет са се въобразили за крале на света само щото стероидите са поевтиняли...

по темата (преди фъшко да ме е нападнал с писъци, че съм метълско грозно изчадие) - не знам фешън, дето да може да се държи по начин, по-различен от този на пощръклели маймуни, откраднали гнил банан...

пп: фъшкийко, вервай, една беда по-малко на гейското ти кръшно гръбче ще е, ако не отговориш на тоя ми пост
    легни малко да поспи6 първо се нау4и кфо са стероиди кфо са добавки и т.н ако стаа6е е така хоп казва си некой да зоби и става як...си4ки 6техме да сме по 90 кила и нема6е да има такиа комплекси като тебе.... писна ми некфи сме6ки да си исказват мнението насякъде без въобще да са наясно апа ако искам 6е се зоба тфа не ти е проблем
    и СЛАБО МЕ ИНТЕРЕСУВА кфо мислите за само4уствието ми имам си кфото си имам и ви дразна вас сме6ки
    А И НЕСКА БЕХ НА БИЛЕТНИЯ 2 4АСА АМА НЕ6ТО НИКОЙ НЕ ВИДЯХ...КФО ДА ГОВОРИМ СМЕ6НИ ХОРИЦА С ОГРАНИ4ЕНИ ВЪЗМОЖНОСТИ...
    и варнен4е ни6то не съм и казвал да ме защитава,преди и нея я хранех ама явно се е осъзнала коя е правата страна и кой е по прав и за тфа сигурно така пи6е и много и се радвам...
    аз ако исках да ме защитава някой щех тука да вкарам о6те няколко фрдс и въобще няма6е да моете да пи6ете ама виждате 4е и сам се оправам единствен фе6ън съм тука и колкото и комплексарки да се съберете и кфито и романи пи6ете(дет не ги 4ета ) немое ни6то да напраите...така 4е ВЛА4ЕТЕ НЯКъде палете мотору и тфа е моми4ета...
    omg fesho ti si hiper bugav!!Ne moga da te turpa ve4e!! Kolkoto do Raving^Insomniac evalata samo taka zanapred! Golqm respec7 !

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Raving^Insomniac радвашшшшшшш !!!

Цитирай Първоначално написано от Just`another`kid
    I kfo kat si kupuvame grimove po lev4e? Tfa pravi li ni po-malko hora? Ne mrazq horata s pari,drazna se na samo4uvstvieo koeto imat se edno pritejavat sveta 6tom imat pari! Te ne sa pove4e ot nas-"tiq det si kupuvat grimove za po lev4e",s pari ili bez pari si4ki sme hora! I tupoto e 4e prekalqvate s tova 4e imate pari! E tfa mi e problema s nego-samo4uvstvieto! Osuznai se brato,ne pritejava6 sveta,pritejava6 prosto mnogo pari tfa ne te pravi po-vajen ot nas!!!!
    Ти, ако нямаш самочувствие аз си имам, и не ти говоря за това, дали съм повече от тебе или не, но определено за разлика от вас си знам цената.... Тва че половината сте някви смачкани имитаторки, без самочувствие, не значи, че и другите не трябва да имат такова. И престанете да говорите за това, че хората, които имат повече възможности се мислят, за велики и разни такива, защото не е така, това колко ми струват дрехите например не е твоя работа, щото мога да ти кажа, че и аз съм влизала в магазини, в които дунките са по 70 лв. например и не се срамувам от това!

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

1-во това, че съм на същото мнение, като него (до някфа степен, разбира се), не значи, че го защитавам.
    2-ро въпросните "отрепки, които се мислят за крале" не са нито нещо повече, нито нещо по- малко от теб.
    3-то к'во ще говоря и ще правя си е моя работа, сеш се? Така, че хой се скрий някъде и не ми обяснявай кой е крив и кой е прав...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    OMG, сякаш някой ти е изял сладоледчето ...но подозирам, че варненче ли к'ва беше иска да зариби фешито ...или просто иска той да я заведе в Амор ... то там с връзки се влиза ...ех ех ще стане нещо между вас ....искам да видя развитието .. женитба деца ...ау ... да ме поканите..аз следя вашата връзка от началото ... искам да съм кума ..ау нямам търпение да получа покана ...
    Ето, ако сте се чудили какво е написала идиотката...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

кво ще ни набуташ у дупенцата е? некъф конец ли? ахахаха
    яко жалък си, ходи прави секс с плюшеното си мече и легай за следобеден сън

пп 1: знам, че съм оригинална, с 12-годишни "ебачи" много съм се разправяла по форумите, та оттам ви знам сичките предсказуеми фразички!
    пп 2: кво, яд те е, че на твойте плитки обиди никой не се кефи, а с нещата, които аз пиша, са съгласни повечето в тая тема ли? бе... умрела ралта
    виж се 4е си един форумен травестит ве виж 4е си напълнилo турбата с лаф4етата от таратор и само се излага6 ...6те намера и майка ти грозна 6е по4ива у ада тфа е разликата 4е ти се разпраа6 у форуми а ас действам
    pffffff kfo q psuva6 be? I si hiper tup i da se zaqjda6 ne moje6
    форумен травестит
    турбата с лаф4етата от таратор
    a i 4esno kazano mai ti se izlaga6

Цитирай Първоначално написано от Just`another`kid
    Ти, ако нямаш самочувствие аз си имам, и не ти говоря за това, дали съм повече от тебе или не, но определено за разлика от вас си знам цената.... Тва че половината сте някви смачкани имитаторки, без самочувствие, не значи, че и другите не трябва да имат такова. И престанете да говорите за това, че хората, които имат повече възможности се мислят, за велики и разни такива, защото не е така, това колко ми струват дрехите например не е твоя работа, щото мога да ти кажа, че и аз съм влизала в магазини, в които дунките са по 70 лв. например и не се срамувам от това!
    em da ti kaja az sum vlizala v magazin kudeto dunkite sa 30 leva taka 4e ne mi govori. A i ne 4e nqmam samo4uvstvie naprotiv imam ama ti kazvam 4e me drazni na fesho samo4uvstvieto do nebeto tfa mi e problema s nego 1 e da ima6 golqmo samo4uvstvie tfa e hiper vajno ama da sedi6 i da si nalaga6 mnenieto i da psuva6 si4ki 6ot ne mislqt kat tebe. Toi si go za6titava super ama 6to ni psuva uj si4ki vikat 4e seki si ima pravo na mnenie mi ok,ima si mnenie da se maha ot toq forum s nego ne da sedi i da ni psuva!

Е добре, ти ся кво искаш да кажеш с тва да се маха... то по същата логика, що не се махнеш ти.
    А и да, и аз съм на същото мнение, че е тъпо да се псувате, ама като гледам всеки това прави!

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от EMO_ULTRAS
    Кво пишете за фЬешънчетата,като вие сте същите ,като тях !Да ви сЕрЕм на малоумните стилове на обличане !
    Да, бе... emo style is the best style... хаха ти да мълчиш, че вие сте най- големите малоумници. Ако искаш ходи си потърси стая с кръгли ъгли, за да няма къде да се депресираш или си пусни Токио Хотел и се кефи там, само не си придавай ЕМО ГРАЦИЯТА насам!!!

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Кво пишете за фЬешънчетата,като вие сте същите ,като тях !Да ви сЕрЕм на малоумните стилове на обличане !
    Да, бе... emo style is the best style... хаха ти да мълчиш, че вие сте най- големите малоумници. Ако искаш ходи си потърси стая с кръгли ъгли, за да няма къде да се депресираш или си пусни Токио Хотел и се кефи там, само не си придавай ЕМО ГРАЦИЯТА насам!!!
    дае вии сте много зле..по-хубу си трай там ни са обаждай,че вии с тез депресии
    Just haters make me famous! εĭз

АПА АКО ИСКАМ 6Е СЕ ОЖЕНА ЗА ВАРНЕН4Е И 6Е СЕ ЕБЕМ ИМАМ МНОГО ПАРИ,ЗОБЯ СЕ ДА НО ВИЕ САМО МОЖЕ ДА МЕ КОМЕНТИРАТЕ И НИ6ТО ДРУГО....
    Тва в к'ва връзка ми го казваш?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

АПА АКО ИСКАМ 6Е СЕ ОЖЕНА ЗА ВАРНЕН4Е И 6Е СЕ ЕБЕМ ИМАМ МНОГО ПАРИ,ЗОБЯ СЕ ДА НО ВИЕ САМО МОЖЕ ДА МЕ КОМЕНТИРАТЕ И НИ6ТО ДРУГО....
    Ше те издържа,ше ти купува яки дрехи...ше си имаш сичко..май май тва тряя е вразката
    Just haters make me famous! εĭз

Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    дае вии сте много зле..по-хубу си трай там ни са обаждай,че вии с тез депресии
    Мани, абе да си слушат там emocore-a и да не ни занимават с глупости. Сложили върху перчемите по една розова диадемка, едно коланче с пирамидки на изкривените тазове, нахлузили скъсаните гуменки и вече от всичко разбират. Ходете си режете вените, защото никой не ви харесва, обича и уважава. Мразете родителите си и не ме занимавайте!!!

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    Ше те издържа,ше ти купува яки дрехи...ше си имаш сичко..май май тва тряя е вразката
    Тцтцтцт мани.. луди хора..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си