- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ПпФфф... шибаните фешани?
еии за пръв път прогрес в поста ти немога да повярвам , начи можело да пишеш постове и без да споменаваш бой и да псуваш ...
относно по-хубавите мигове ...да може и да си прав , всеки има собствени критерий ...ако теб те прави щастлив да биеш някой(тва ми е странно) ...мен ме прави щастлива да се разбирам с хората, да си говоря с тях , да се смея , тревата ..и така нататак ....
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
huu psuvai ma pone ako pi6e6 na bg pi6i pravilno! Spox.. Nema ta kritikuvam ve4e !Първоначално написано от Fesho
![]()
![]()
![]()
Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*
Първоначално написано от IdiOtKa
А ти като по- УМНА.. нещо смислено поне не можа ли да напишеш... защото тук виждам само около 20-тина реда глупости!!!
И да ти кажа... не е важното дали ставаш по- умен като набиеш някои, но все пак замисли се, че физическата разправа е също разправа... кой е казал, че най- сладката победа е на думи?
Ако бях на твое място не бих се занимавала, честно...Първоначално написано от Fesho
В смисъл... не м е интересуват комплексите на другите момиченца, които си купуват гримове от по левче и мразят хората с пари и т.н... Абе мани...
I kfo kat si kupuvame grimove po lev4e? Tfa pravi li ni po-malko hora? Ne mrazq horata s pari,drazna se na samo4uvstvieo koeto imat se edno pritejavat sveta 6tom imat pari! Te ne sa pove4e ot nas-"tiq det si kupuvat grimove za po lev4e",s pari ili bez pari si4ki sme hora! I tupoto e 4e prekalqvate s tova 4e imate pari! E tfa mi e problema s nego-samo4uvstvieto! Osuznai se brato,ne pritejava6 sveta,pritejava6 prosto mnogo pari tfa ne te pravi po-vajen ot nas!!!!Първоначално написано от varnen4e
![]()
Първоначално написано от Raving^Insomniac
аааааааааа брат ...ти ме уби е ...бр бр ...(преди фъшко да ме е нападнал с писъци, че съм метълско грозно изчадие)
ааааа не не ти ме изкефи максимално !!!!! направо ми изпълни душата , с удоволствие четох поста ти ...само такаа ..! Respect ....
varnen4e аааа найш кво ....Не ми пука!!!!
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
омг сякъш някой ти е изял сладоледчето ...но подозирам че варненче ли ква беше иска да зареби фешито ...или просто иска той да я заведе в амор ... то там с връзки се влиза ...ех ех ще стане нещо междо вас ....искам да видя развитието .. женитба деца ...ау ... да ме поканите..аз следя вашата връзка от началото ... искам да съм кома ..ау няям търпение да получа покана ...
omg fesho ti si hiper bugav!!Ne moga da te turpa ve4e!! Kolkoto do Raving^Insomniac evalata samo taka zanapred! Golqm respec7 !Първоначално написано от Fesho
![]()
Raving^Insomniac радвашшшшшшш !!!
Ти, ако нямаш самочувствие аз си имам, и не ти говоря за това, дали съм повече от тебе или не, но определено за разлика от вас си знам цената....Първоначално написано от Just`another`kid
Тва че половината сте някви смачкани имитаторки, без самочувствие, не значи, че и другите не трябва да имат такова. И престанете да говорите за това, че хората, които имат повече възможности се мислят, за велики и разни такива, защото не е така, това колко ми струват дрехите например не е твоя работа, щото мога да ти кажа, че и аз съм влизала в магазини, в които дунките са по 70 лв. например и не се срамувам от това!
1-во това, че съм на същото мнение, като него (до някфа степен, разбира се), не значи, че го защитавам.Първоначално написано от Raving^Insomniac
2-ро въпросните "отрепки, които се мислят за крале" не са нито нещо повече, нито нещо по- малко от теб.
3-то к'во ще говоря и ще правя си е моя работа, сеш се? Така, че хой се скрий някъде и не ми обяснявай кой е крив и кой е прав...![]()
pffffff kfo q psuva6 be? I si hiper tup i da se zaqjda6 ne moje6Първоначално написано от Fesho
форумен травеститa i 4esno kazano mai ti se izlaga6турбата с лаф4етата от таратор![]()
em da ti kaja az sum vlizala v magazin kudeto dunkite sa 30 leva taka 4e ne mi govori. A i ne 4e nqmam samo4uvstvie naprotiv imam ama ti kazvam 4e me drazni na fesho samo4uvstvieto do nebeto tfa mi e problema s nego 1 e da ima6 golqmo samo4uvstvie tfa e hiper vajno ama da sedi6 i da si nalaga6 mnenieto i da psuva6 si4ki 6ot ne mislqt kat tebe. Toi si go za6titava super ama 6to ni psuva uj si4ki vikat 4e seki si ima pravo na mnenie mi ok,ima si mnenie da se maha ot toq forum s nego ne da sedi i da ni psuva!Първоначално написано от varnen4e
![]()
Да, бе... emo style is the best style... хаха ти да мълчиш, че вие сте най- големите малоумници. Ако искаш ходи си потърси стая с кръгли ъгли, за да няма къде да се депресираш или си пусни Токио Хотел и се кефи там, само не си придавай ЕМО ГРАЦИЯТА насам!!!Първоначално написано от EMO_ULTRAS
дае вии сте много зле..по-хубу си трай там ни са обаждай,че вии с тез депресииПървоначално написано от varnen4e
![]()
Just haters make me famous! εĭз
Ше те издържа,ше ти купува яки дрехи...ше си имаш сичко..май май тва тряя е вразкатаПървоначално написано от varnen4e
Just haters make me famous! εĭз
Мани, абе да си слушат там emocore-a и да не ни занимават с глупости. Сложили върху перчемите по една розова диадемка, едно коланче с пирамидки на изкривените тазове, нахлузили скъсаните гуменки и вече от всичко разбират. Ходете си режете вените, защото никой не ви харесва, обича и уважава. Мразете родителите си и не ме занимавайте!!!Първоначално написано от CuRly Doll