.
Отговор в тема
Страница 11 от 24 ПървиПърви ... 78910111213141521 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 592
    Аз само не мога да разбера,абе защо сички нападате Фешо???Ок,фешан е и си налага мнението,ама нали вие не си го налагате и не псувате,пък изведнаж сичките му се нахварлихте на човека...еми малко пък помислете-негов си е животът да си решава кво да прай,вие сащо имате право на избор,що само го нареждате(не че той се остава )Ама пък секи може да си изказва мнението...СПРЕТЕ да спорите!!!
    Just haters make me famous! εĭз

Аз реших, че искаш да кажеш нещо от рода на "ще се ебем, щото имам много пари..."
    И викам кво станАааа

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Хах.. споко, няма проблеми...
    А иначе, ако нещо искаш да ми кажеш.. ЛС...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Е добре, ти ся кво искаш да кажеш с тва да се маха... то по същата логика, що не се махнеш ти.
    А и да, и аз съм на същото мнение, че е тъпо да се псувате, ама като гледам всеки това прави!
    em az ne sum po4vala da psuvam nikoi i nqma pri4ina da se mahna

Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*

Супер фен
    mila,samiq fakt 4e pi6e6 tuk zna4i 4e ti puka,no normalno e da te drazni.vmesto da se buntuva6 i qdosva6 po forumite sled va6tiq pat kato popadne6 v takava situaciq spri vaprosnoto momi4e ili mom4e i pitai nego(normalno,ne s vikanici) "kav mu e problema".problemite milq 4e se re6avat po efektivno prqko otkolkoto kosveno!!!
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Повече от фен Аватара на VampireGirl666
    Изобщо да не ти пука кво ще кажат тези тъпи фешани.Те се мислят за голямата работа,имат голямо самочувствие само щото носят уж маркови дрехи.Много се нерва,като видя някое момче с розова блузка и скъсани дънки и като почне да прави некви стойки,направо ужас.А колкото до момичетата и те са същите.Е,може да има някои по-свестни,но аз до сега не съм попадала на такива.Колкото до това,че се обличаш смъкнато(свлечено) и аз се обличам така,просто не обръщай внимание на такива хора.Успех и продължавай със същия стил на обличане

Цитирай Първоначално написано от Madness
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    а за женственото .... хмм що ли не ми дреме .... ?! сега съм момиче, а не жена като стана жена ще му мисля как да съм женствена ....къде бързате сички да ставате жени никва идея си няям .. !!!!!!!!!!
    ааа спирам тапотията си , щото както винаги е безгранична ...
    дадададададад
    доживях да чуя момиче да го казва
    адададададададад
    ше си ходя като клошар и не ме е.бе
    Moi 4ovek si! klo6arite rlz

Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*

Мега фен
    мене смъкнатите мнооого ме кефят като стил, пък и аз съм една от тях некви гащета тип "насрано" некви яки тенисчици, кецки иии...

Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
    мене смъкнатите мнооого ме кефят като стил, пък и аз съм една от тях некви гащета тип "насрано" некви яки тенисчици, кецки иии...

Е,не,не,не,не,не,мила,много си зле
    Допреди една страница не знаеше кво е 'смъкнат',ама вече си една от тях

благодаря ти,че ме разсмя :P

Град
    shumen
    abe.. 4etoh 4etoh... smqh sa smqh sa... pak 4etoh - pak sa smqh

tei sq Fesho 4e e fashion - evala pi4 :P
    ama 4ovek sam kaa6 4e teq tyka izmislenite deka se habi6 da gi trovi6 izob6to ne si zaslyjaat... to hyy da sporite da kaate ne6ty smisleno... ama to sa povtori se eno i sa6to: "ot de gi ima6 tez pari - va6te /ne si gi izkarval sam/" sre6ty "moete samo da mi ligaite kyra" ... i az pak sa smqh
    na4i sq specialno za parite kakto kaza fesho - kvo zna4enie ot de gi ima? ima gi i to4ka... izpolzva gi... apak sq tyka za kvo si govorite za real fashioni ili za nekvi hiper sme6ni fakeri XAXA! are si imame yvajenieto.. Real fashionite za vtora raka drehi ne sa 4yvali se6tate li se ko mi gi govorite teq bluzki 20-30 kinta... 20 e leko sme6na cena za fashion... bah...
    btw da ne mi kajete poe4eto fashioni ne se obli4at s vkus ili kvo be6e tam... glavnata ideq be6e 4e sa 6areniq i ne si hodqt drehite im edna s dryga... hrymvalo li vi e 4e nqkoi ne6ta sa naro4no.. da fuck
    abe... vdigam race ve4e dymi nqqm samo da kaa 4e teq momi4eta deka kato koko6ki tyka napadat si4ko 6to e fashion.. tctct to biva da ne vi kefqt fashioni ama va6to si e 4isto haterstvo
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от Just`another`kid
    Цитирай Първоначално написано от Madness
    а за женственото .... хмм що ли не ми дреме .... ?! сега съм момиче, а не жена като стана жена ще му мисля как да съм женствена ....къде бързате сички да ставате жени никва идея си няям .. !!!!!!!!!!
    ааа спирам тапотията си , щото както винаги е безгранична ...
    дадададададад
    доживях да чуя момиче да го казва
    адададададададад
    ше си ходя като клошар и не ме е.бе
    Moi 4ovek si! klo6arite rlz
    мно ясно човек ... !!!

по темата ....аааа 10 лева били смешни за фешън .... ша ме скъсате от смях .... вие сте смешни ....смешни сте от всякъде ....

обличам се като пълна клшарка ...така ми харесва .... забавно ми е, удобно ми е ... това ми харесва .. и бтв никъде не съм оточнила социалното положение на наще ... на вас оставам да си изградите мнение ..може наще да са супер богати , а и може да са супер бедни ...или просто може да имат нормално социално положение ..не мисля че това има някакво значение ... мислете си каквото искате ваш избор ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Taste the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от Emo Doll

Е,не,не,не,не,не,мила,много си зле
    Допреди една страница не знаеше кво е 'смъкнат',ама вече си една от тях

благодаря ти,че ме разсмя :P
    няма защо аз съм зле, ти-доста повече

Цитирай Първоначално написано от EMO_ULTRAS
    Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    Цитирай Първоначално написано от EMO_ULTRAS
    Кво пишете за фЬешънчетата,като вие сте същите ,като тях !Да ви сЕрЕм на малоумните стилове на обличане !
    Да, бе... emo style is the best style... хаха ти да мълчиш, че вие сте най- големите малоумници. Ако искаш ходи си потърси стая с кръгли ъгли, за да няма къде да се депресираш или си пусни Токио Хотел и се кефи там, само не си придавай ЕМО ГРАЦИЯТА насам!!!
    дае вии сте много зле..по-хубу си трай там ни са обаждай,че вии с тез депресии
    Мани, абе да си слушат там emocore-a и да не ни занимават с глупости. Сложили върху перчемите по една розова диадемка, едно коланче с пирамидки на изкривените тазове, нахлузили скъсаните гуменки и вече от всичко разбират. Ходете си режете вените, защото никой не ви харесва, обича и уважава. Мразете родителите си и не ме занимавайте!!!

Толкова ли няма кой да ви трие ... Тоя форум е най-големия ташак с най-малоумните потребители !

Нещо искаш да ми кажеш ли?
    Или нещо ще успориш...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

е,поне не се праая на такава каквато не съм за да се харесам на някви непознати,емо кукло

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    е,поне не се праая на такава каквато не съм за да се харесам на някви непознати,емо кукло
    aa незнам кво ти е мнението или нещо от сорта, ноо аватара ти къртии чесно !!! супер як е ! лаллалаллалалалалалалалла лалал

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Голям фен
    Град
    Somewhere In The Middle Of Nowhere
    Аз съм тъпа IdiOtKa ще ме светнеш ли какво значе тва със ОСВ-то?
    PS:Не се смейте трябва и аз да се науча

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от Sn1p3r_BaBy
    няма проблем ще обясня ... някой не е длижен да знае ... и никой няма да ти се смее .... спокс ...
    ами значи тва ОСВ е много извесна марка за лисчета ..а квко са листчета(не са от онея за писане) ...значи когато имаш по-малко кинти и си свиваш тютюн в такива листчета, защото е по евтино(примерно) те са специални, ако не се лъцжа от оризова хартия или нещо такова (не съммного наясно) ....иначе най разпространената им употреба е за свиване на тревица ... надявам се че си разбрала : )

Голям фен
    Град
    Somewhere In The Middle Of Nowhere
    Цитирай Първоначално написано от Sn1p3r_BaBy
    няма проблем ще обясня ... някой не е длижен да знае ... и никой няма да ти се смее .... спокс ...
    ами значи тва ОСВ е много извесна марка за лисчета ..а квко са листчета(не са от онея за писане) ...значи когато имаш по-малко кинти и си свиваш тютюн в такива листчета, защото е по евтино(примерно) те са специални, ако не се лъцжа от оризова хартия или нещо такова (не съммного наясно) ....иначе най разпространената им употреба е за свиване на тревица ... надявам се че си разбрала : )
    Аха сетих се.Мерси мнооого

Мега фен
    аз съм си аз

като не ти изнася, се изнасяй, "Опитай дъгата"

и се пише запетая пред "за да"

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Fesho
    ooo мойте курфи кфо праите е одавна не сме си писали
    да цели два дена

IdiOtKa,мене много ме кефи тоя стил,просто ддз много са ми странни някви е такива..
    Оня ден гледам няква тръгнала по улицата с едни ботуши до колената,на ток и остри и с някво яке с пухчета и пуснала "Свива,свивам" ахахахаа..а тя точно тая песен е с некъв суперр такъв груб глас и някви псувни и изглеждаше супер смешно ....
    Или пък едни от скайпа ми две си написали "ЯкУУуУу МеТъЛЪЪ рулЗЗ!и след това клипче във вбокс срещу чалгата си сложили на профила... а оня ден влизам във вбокса и гледам клипче двете сложили за песен-не боли,не боли и някви други ..... или пък след като го махнаха тва за метъла,си написа няква чалга песен-Много яко се целувам,това от другия го знам нещо такова
    а иначе-мерси
    Емо дол,не ме учи къде се пише запетая-аз си знам,просто във бързането съм я изпуснала

Мега фен
    IdiOtKa,мене много ме кефи тоя стил,просто ддз много са ми странни някви е такива..
    Оня ден гледам няква тръгнала по улицата с едни ботуши до колената,на ток и остри и с някво яке с пухчета и пуснала "Свива,свивам" ахахахаа..а тя точно тая песен е с некъв суперр такъв груб глас и някви псувни и изглеждаше супер смешно ....
    Или пък едни от скайпа ми две си написали "ЯкУУуУу МеТъЛЪЪ рулЗЗ!и след това клипче във вбокс срещу чалгата си сложили на профила... а оня ден влизам във вбокса и гледам клипче двете сложили за песен-не боли,не боли и някви други ..... или пък след като го махнаха тва за метъла,си написа няква чалга песен-Много яко се целувам,това от другия го знам нещо такова
    а иначе-мерси
    Емо дол,не ме учи къде се пише запетая-аз си знам,просто във бързането съм я изпуснала
    нямаш проблеми

awe za kwo p0wecHeTy yT т0q ForuM sTe sresHтy FasHion sTyLa?!?! mNn sTe тypu!! mNn si qk sTuLa

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от unToucHabLe
    awe za kwo p0wecHeTy yT т0q ForuM sTe sresHтy FasHion sTyLa?!?! mNn sTe тypu!! mNn si qk sTuLa
    аха ...кой стил ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си