- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ПпФфф... шибаните фешани?
Аз само не мога да разбера,абе защо сички нападате Фешо???Ок,фешан е и си налага мнението,ама нали вие не си го налагате и не псувате,пък изведнаж сичките му се нахварлихте на човека...еми малко пък помислете-негов си е животът да си решава кво да прай,вие сащо имате право на избор,що само го нареждате(не че той се остава)Ама пък секи може да си изказва мнението...СПРЕТЕ да спорите!!!
Just haters make me famous! εĭз
em az ne sum po4vala da psuvam nikoi i nqma pri4ina da se mahnaПървоначално написано от varnen4e
![]()
Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*
mila,samiq fakt 4e pi6e6 tuk zna4i 4e ti puka,no normalno e da te drazni.vmesto da se buntuva6 i qdosva6 po forumite sled va6tiq pat kato popadne6 v takava situaciq spri vaprosnoto momi4e ili mom4e i pitai nego(normalno,ne s vikanici) "kav mu e problema".problemite milq 4e se re6avat po efektivno prqko otkolkoto kosveno!!!
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Изобщо да не ти пука кво ще кажат тези тъпи фешани.Те се мислят за голямата работа,имат голямо самочувствие само щото носят уж маркови дрехи.Много се нерва,като видя някое момче с розова блузка и скъсани дънки и като почне да прави некви стойки,направо ужас.А колкото до момичетата и те са същите.Е,може да има някои по-свестни,но аз до сега не съм попадала на такива.Колкото до това,че се обличаш смъкнато(свлечено) и аз се обличам така,просто не обръщай внимание на такива хора.Успех и продължавай със същия стил на обличане![]()
Moi 4ovek si! klo6arite rlzПървоначално написано от Madness
![]()
![]()
![]()
Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*
мене смъкнатите мнооого ме кефят като стил, пък и аз съм една от тяхнекви гащета тип "насрано" некви яки тенисчици, кецки иии...
![]()
Първоначално написано от Emo Doll
![]()
![]()
![]()
![]()
Е,не,не,не,не,не,мила,много си зле
Допреди една страница не знаеше кво е 'смъкнат',ама вече си една от тях
![]()
![]()
![]()
![]()
благодаря ти,че ме разсмя :P
abe.. 4etoh 4etoh... smqh sa smqh sa... pak 4etoh - pak sa smqh![]()
tei sq Fesho 4e e fashion - evala pi4 :P
ama 4ovek sam kaa6 4e teq tyka izmislenitedeka se habi6 da gi trovi6 izob6to ne si zaslyjaat... to hyy da sporite da kaate ne6ty smisleno... ama to sa povtori se eno i sa6to: "ot de gi ima6 tez pari - va6te /ne si gi izkarval sam/" sre6ty "moete samo da mi ligaite kyra"
... i az pak sa smqh
![]()
na4i sq specialno za parite kakto kaza fesho - kvo zna4enie ot de gi ima? ima gi i to4ka... izpolzva gi... apak sq tyka za kvo si govorite za real fashioni ili za nekvi hiper sme6ni fakeriXAXA! are si imame yvajenieto.. Real fashionite za vtora raka drehi ne sa 4yvali se6tate li se
ko mi gi govorite teq bluzki 20-30 kinta... 20 e leko sme6na cena za fashion... bah...
btw da ne mi kajete poe4eto fashioni ne se obli4at s vkus ili kvo be6e tam... glavnata ideq be6e 4e sa 6areniq i ne si hodqt drehite im edna s dryga... hrymvalo li vi e 4e nqkoi ne6ta sa naro4no.. da fuck![]()
abe... vdigam race ve4e dymi nqqmsamo da kaa 4e teq momi4eta deka kato koko6ki tyka napadat si4ko 6to e fashion.. tctct to biva da ne vi kefqt fashioni ama va6to si e 4isto haterstvo
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
мно ясно човек ... !!!Първоначално написано от Just`another`kid
по темата ....аааа 10 лева били смешни за фешън .... ша ме скъсате от смях .... вие сте смешни ....смешни сте от всякъде ....
обличам се като пълна клшарка ...така ми харесва .... забавно ми е, удобно ми е ... това ми харесва .. и бтв никъде не съм оточнила социалното положение на наще ... на вас оставам да си изградите мнение ..може наще да са супер богати , а и може да са супер бедни ...или просто може да имат нормално социално положение ..не мисля че това има някакво значение ... мислете си каквото искате ваш избор ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
няма защоПървоначално написано от Taste the rainbow
аз съм зле, ти-доста повече
![]()
е,поне не се праая на такава каквато не съм за да се харесам на някви непознати,емо кукло![]()
aa незнам кво ти е мнението или нещо от сорта, ноо аватара ти къртии чесно !!! супер як е ! лаллалаллалалалалалалалла лалалПървоначално написано от Taste the rainbow
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Аз съм тъпаIdiOtKa ще ме светнеш ли какво значе тва със ОСВ-то?
PS:Не се смейте трябва и аз да се науча![]()
няма проблем ще обясня ... някой не е длижен да знае ... и никой няма да ти се смее .... спокс ...Първоначално написано от Sn1p3r_BaBy
ами значи тва ОСВ е много извесна марка за лисчета ..а квко са листчета(не са от онея за писане) ...значи когато имаш по-малко кинти и си свиваш тютюн в такива листчета, защото е по евтино(примерно) те са специални, ако не се лъцжа от оризова хартия или нещо такова (не съммного наясно) ....иначе най разпространената им употреба е за свиване на тревица ... надявам се че си разбрала : )
Аха сетих се.Мерси мнооогоПървоначално написано от IdiOtKa
![]()
аз съм си азПървоначално написано от Taste the rainbow
като не ти изнася, се изнасяй, "Опитай дъгата"![]()
и се пише запетая пред "за да"![]()
даПървоначално написано от Fesho
цели два дена
![]()
IdiOtKa,мене много ме кефи тоя стил,просто ддз много са ми странни някви е такива..
Оня ден гледам няква тръгнала по улицата с едни ботуши до колената,на ток и острии с някво яке с пухчета и пуснала "Свива,свивам"
ахахахаа..а тя точно тая песен е с некъв суперр такъв груб глас и някви псувни и изглеждаше супер смешно ....
Или пък едни от скайпа ми две си написали "ЯкУУуУу МеТъЛЪЪ рулЗЗ!и след това клипче във вбокс срещу чалгата си сложили на профила... а оня ден влизам във вбокса и гледам клипче двете сложили за песен-не боли,не болии някви други ..... или пък след като го махнаха тва за метъла,си написа няква чалга песен-Много яко се целувам,това от другия го знам
нещо такова
а иначе-мерси
Емо дол,не ме учи къде се пише запетая-аз си знам,просто във бързането съм я изпуснала![]()
нямаш проблемиПървоначално написано от Taste the rainbow
![]()
awe za kwo p0wecHeTy yT т0q ForuM sTe sresHтy FasHion sTyLa?!?!mNn sTe тypu!!
mNn si qk sTuLa
![]()
аха ...кой стил ?Първоначално написано от unToucHabLe