.
Отговор в тема
Страница 12 от 24 ПървиПърви ... 2891011121314151622 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 592
    mi za koi m0je..za koi sTyLe g0w0rim sq.. o0 neE..

Много се дразня на тъпите `Аморки` --> уж фешънки , които копират emo style аууу .. направо немога да ги гледам ... мазни чалгарчици .. слушашти `HOUSE` а се обличат като емо.. е извинете ,но според мене е леко тъпо .. неможе да ходиш в `AMOR` и да си `PARTYSTAR` някак си не се връзват нещата (за тези ,които незнаят ` DANCE CLUB AMOR` е дискотека в София - детска - пълна с гадни чалгарчета ,които ходят там да направят някакъв проблем вместо да се забавляват )

Цитирай Първоначално написано от kapinka
    Много се дразня на тъпите `Аморки` --> уж фешънки , които копират emo style аууу .. направо немога да ги гледам ... мазни чалгарчици .. слушашти `HOUSE` а се обличат като емо.. е извинете ,но според мене е леко тъпо .. неможе да ходиш в `AMOR` и да си `PARTYSTAR` някак си не се връзват нещата (за тези ,които незнаят ` DANCE CLUB AMOR` е дискотека в София - детска - пълна с гадни чалгарчета ,които ходят там да направят някакъв проблем вместо да се забавляват )
    а ти какво очакваш от 12/13 годишни лапета без родителски контрол

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    да да така е ...работата е много жалка ...престаам си ква мизерия е там ... но да си ходят в мизерията ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Там нищо хубаво няма да намерите .. само да си губите времето
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

в събота пред билетния,мило?

после и в Амор ще идем!

искам да видя как ше ми счупиш главичката

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Fesho
    Там нищо хубаво няма да намерите .. само да си губите времето
    ела ни го кажи писна ми от такиа интернет хуулс дет само завиждат като е тъпо и гадно не коментирай ве хои каде на тебе ти е приятно...ама тфа е да има6 комплекс 6от знае6 4е на живо 6ти спукаме главата и за тфа
    xaxxaxxxaa +1

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    фешко. много си глупав , някой път без да разбереш ще си навлечеш такива проблеми че и идея си нямаш .... не се мисли за безсмъртен ...и не се мисли за най големия биач .... и бтв ...това е съвет ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Ще кажа само 1- Всеки има право да бъде какъвто си иска. Това че някой си се облича някак си и по този начин кара някои др да се дразни показва каква деградирала нация сме. Вместо да оставим другите да се изразяват по свой си начин ние само си показваме злобата само защото еди кой си се обличал някак си . Ама после "другите са виновни" за положението в страната ни

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Baby_b
    Ще кажа само 1- Всеки има право да бъде какъвто си иска. Това че някой си се облича някак си и по този начин кара някои др да се дразни показва каква деградирала нация сме. Вместо да оставим другите да се изразяват по свой си начин ние само си показваме злобата само защото еди кой си се обличал някак си . Ама после "другите са виновни" за положението в страната ни
    Ние не упрекваме Фъшко за начина му на обличане...а за начина му на мислене, разсъждаване...Фъшко, разбери едно...какво като заплашваш всички в този форум...нищо няма да направиш :P мирясвай си пред компа и не се занимавай с нас, щото както ни викаш всичките в амор, изневиделица може да ти се изсипем из един път и ще видим кой кого ще набие много внимавай
    тва не е съвет, да знаеш

Цитирай Първоначално написано от Baby_b
    Да,бтв и аз съм мн съгласна с теб.Дори и да има различно мислене,начинът не е като се нареждате да накарате другия да мисли по вашия начин,просто не става така.Всеки е прав за себе си.Но мисля,че трябва наистина да спрете,щото всеки има право да си ходи с квито дрехи си иска и да има каквото поведение си иска.Добре и аз има маркови дрехи и кво??Ся ше нападнете и мен,само защото имам такива дрехи ли?Ем помислете...никой няма право да обвинява някой друг как се облича или как мисли.За мен темата е безсмислена!!!А щом се нахварляте върху Фешо заради поведението и стила му на обличане,нахварлете се и върху мен,щото пък да кажем аз не одобрявам емотата и смакнатите....
    Just haters make me famous! εĭз

Кво се заяждате сега не мога да разбера!!! Аз лично НЕ харесвам "Амор", определено не бих отишла, ако няма някаква основателна причина, но защо решихте, че всички, които ходят там са "тъпи", "смотани", "комплексирани" и така нататък... Много сте ми смешни!!!
    И аз лично ходя главно в една дискотека, където си има и отрепки, и разни мърши, но си има и супер яките хора. Толкова ли сте повърхностни, че да слагате всички в един кюп!?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

каквото и да си говорим,90% и повече от форума са фешъни,макар да не го признават

Цитирай Първоначално написано от extreme_
    каквото и да си говорим,90% и повече от форума са фешъни,макар да не го признават
    Добре,ок фешани са,не го признават,защо ли???Защото в тоя форум не признавате някой друг освен смъкнати и метали.Това не е честно!Нападате тези,които изказват мнение по-различно от вашето.Има ли значение кой как се облича.Никога не съм се интересувала от дрехите на хората,защото не дрехите правят човека.Не трябва ли да гледаме характера?Няма значение как се е облякал,ако е готин по характер.Не поставяйте сички фешани под общ знаменател.Има си много голяма разлика от фешан до фешан,от метъл до метъл...и да не продалжавам.Просто сте трагнали да обсъждате всички,а аз искам да кажа,че познавам супер свестни фешани,които не парадират с това колко струват дрехите им,независимо,че всичко им е марково!

признаваме и пънкари

ок,са сериозно

не говорим за обикновените хорица,които си се обличат със обикновени дрехи или не парадират със стила си

говорим за тъпите путки,дето се величаят и надуват...
    които се фукат със шибаните си дрехи,най-вече закупени от пазара...
    които лигли/лигльовци лъжат,че носят маркови дрехи....
    които мислят,че като носят спайдър и теранова са много важни и много интересни...

за тези,които се мислят за секси и красиви,а всъщност са нечистоплътни,грозни и тъпи

ей това е фешън

фешъни не са 25 годишните хора,които се обличат модерно и елегантно,щото работата и условията за живот го позволяват

Е,можеше пък да се конкретизираш за кого говориш,щото да слагаш всичко под един знаменател е много тъпо...

еми сега се контретизирах

Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    фешко. много си глупав , някой път без да разбереш ще си навлечеш такива проблеми че и идея си нямаш .... не се мисли за безсмъртен ...и не се мисли за най големия биач .... и бтв ...това е съвет ...
    aахаххаах аз съм бил много,но и мене много са ме били но тфа не го крия...то4но за тфа съм израстнал толкова и за тфа съм се нау4ил да се опраам в проблемите и да мога да се бия и и не ме е страх от по4ти никой особено от такиа като тебе дет напрао 6е ви изнеса и сам си4ки а мене за да ме набие6 6е ти тряят много ама много стра6ни хора какфито не познава6 100% мене никой не мое ме сломи тряя разбере6 4е не съм поредното форумно дупе и най добре ти внимай ела малко по амор разпитай и тогаа пак се върни
    и да не съм бесмъртен,но 6те умра след тебе тфа е само съвет
    ама ти на някъф много оборотен ли се правиш?! пфхахаха. Точно в АМОР ходят най-голямите дУпета, да визитам теб Гордей се! Жалко е, че не правите разлика между "дупе" и "смешен"
    we give it all.

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от extreme_
    ae ako bqha - az 6tqh sa kefa... nqma6e da e tolkova bugavo... poe4eto na 13-14 sa neorientirani takia - nikav stil... apa drygite nagore poe4eto sa ili punk ili metalk ili nz kvo se vika /ne sam mnoy naqsno/... ae nai golqma 4ast sa neorientiranite mislq ;]
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от TellMeYourName
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    aахаххаах аз съм бил много,но и мене много са ме били но тфа не го крия...то4но за тфа съм израстнал толкова и за тфа съм се нау4ил да се опраам в проблемите и да мога да се бия и и не ме е страх от по4ти никой особено от такиа като тебе дет напрао 6е ви изнеса и сам си4ки а мене за да ме набие6 6е ти тряят много ама много стра6ни хора какфито не познава6 100% мене никой не мое ме сломи тряя разбере6 4е не съм поредното форумно дупе и най добре ти внимай ела малко по амор разпитай и тогаа пак се върни
    и да не съм бесмъртен,но 6те умра след тебе тфа е само съвет
    ама ти на някъф много оборотен ли се правиш?! пфхахаха. Точно в АМОР ходят най-голямите дУпета, да визитам теб Гордей се! Жалко е, че не правите разлика между "дупе" и "смешен"
    аууууу царицата на лаината в амор---------ФЕШКО......
    оффф толкос не ми пука за тебе , че ако те видя на улицата дори няма да те забележа ....и спри да ме изнасяш ....
    "ше те изнеса" .....баси тва ми е супер смешно ...кой къде ше внасяш и изнасяш ....

идиотче,кво се занимаваш изобщо,че не ми е ясно...сума страници с простотии...фо те еб.е за някви...смисъл...смешно е...
    Фешо,мешо...дрън дрън

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от Madness
    идиотче,кво се занимаваш изобщо,че не ми е ясно...сума страници с простотии...фо те еб.е за някви...смисъл...смешно е...
    Фешо,мешо...дрън дрън
    имам доста свободно време .. и изтапявам ..

Е аз се нося Baggy Fit ама не бих казал, че отива на момиче да се облича така. Пък аз си падам по елегантно облечените мадами

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    Е аз се нося Baggy Fit ама не бих казал, че отива на момиче да се облича така. Пък аз си падам по елегантно облечените мадами
    wtf?!?!? "Baggy Fit"?!?!?

Ми и аз казвам къде да дойдеш: Пред входа на хотел България в Добрич. Ето казах ти. Вече не съм форумно дупе Ти сега ще дойдеш ли? Ела с всичките си приятели, неприятели, семейство всичките елате, ще ви набия

Хах, вече станах като тебе Казвам къде да дойдеш и заплашвам

Това, дето съм щяла да ви набия, аре сама няма да мога. Аре само ти ела, пък аз ще те позная от далече (такова нещо няма как да не се познае). А ти ще се запознаеш с дясната ми ръка от много близко, защото от нея ще се излее невероятна сила, с която ще ти секна притока на кръв.

П.С Пак заплашвам. Ама няма кога да отида в София, че да го изпълня. Освен, ако ти не дойдеш в Добрич ... Или когато Токио Хотел дойдат в България, тогава 99% е сигурно, че ще те видя Фешко ... (нищо, че сигурно няма да се случи близките 7 години )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си