- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ПпФфф... шибаните фешани?
mi za koi m0je..za koi sTyLe g0w0rim sq..o0 neE..
![]()
Много се дразня на тъпите `Аморки` --> уж фешънки , които копират emo style аууу .. направо немога да ги гледам ... мазни чалгарчици .. слушашти `HOUSE` а се обличат като емо.. е извинете ,но според мене е леко тъпо .. неможе да ходиш в `AMOR` и да си `PARTYSTAR` някак си не се връзват нещата(за тези ,които незнаят ` DANCE CLUB AMOR` е дискотека в София - детска - пълна с гадни чалгарчета ,които ходят там да направят някакъв проблем вместо да се забавляват
)
да да така е ...работата е много жалка ...престаам си ква мизерия е там ... но да си ходят в мизерията ..Първоначално написано от kapinka
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Там нищо хубаво няма да намерите .. само да си губите времето![]()
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
в събота пред билетния,мило?![]()
после и в Амор ще идем!
искам да видя как ше ми счупиш главичката![]()
xaxxaxxxaa +1Първоначално написано от Fesho
![]()
фешко. много си глупав , някой път без да разбереш ще си навлечеш такива проблеми че и идея си нямаш .... не се мисли за безсмъртен ...и не се мисли за най големия биач .... и бтв ...това е съвет ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Ще кажа само 1- Всеки има право да бъде какъвто си иска. Това че някой си се облича някак си и по този начин кара някои др да се дразни показва каква деградирала нация сме. Вместо да оставим другите да се изразяват по свой си начин ние само си показваме злобатасамо защото еди кой си се обличал някак си . Ама после "другите са виновни" за положението в страната ни
![]()
Ние не упрекваме Фъшко за начина му на обличане...а за начина му на мислене, разсъждаване...Фъшко, разбери едно...какво като заплашваш всички в този форум...нищо няма да направиш :P мирясвай си пред компа и не се занимавай с нас, щото както ни викаш всичките в амор, изневиделица може да ти се изсипем из един път и ще видим кой кого ще набиеПървоначално написано от Baby_b
много внимавай
тва не е съвет, да знаеш![]()
Да,бтв и аз съм мн съгласна с теб.Дори и да има различно мислене,начинът не е като се нареждате да накарате другия да мисли по вашия начин,просто не става така.Всеки е прав за себе си.Но мисля,че трябва наистина да спрете,щото всеки има право да си ходи с квито дрехи си иска и да има каквото поведение си иска.Добре и аз има маркови дрехи и кво??Ся ше нападнете и мен,само защото имам такива дрехи ли?Ем помислете...никой няма право да обвинява някой друг как се облича или как мисли.За мен темата е безсмислена!!!А щом се нахварляте върху Фешо заради поведението и стила му на обличане,нахварлете се и върху мен,щото пък да кажем аз не одобрявам емотата и смакнатите....Първоначално написано от Baby_b
Just haters make me famous! εĭз
Кво се заяждате сега не мога да разбера!!! Аз лично НЕ харесвам "Амор", определено не бих отишла, ако няма някаква основателна причина, но защо решихте, че всички, които ходят там са "тъпи", "смотани", "комплексирани" и така нататък...Много сте ми смешни!!!
И аз лично ходя главно в една дискотека, където си има и отрепки, и разни мърши, но си има и супер яките хора. Толкова ли сте повърхностни, че да слагате всички в един кюп!?
каквото и да си говорим,90% и повече от форума са фешъни,макар да не го признават
Добре,ок фешани са,не го признават,защо ли???Защото в тоя форум не признавате някой друг освен смъкнати и метали.Това не е честно!Нападате тези,които изказват мнение по-различно от вашето.Има ли значение кой как се облича.Никога не съм се интересувала от дрехите на хората,защото не дрехите правят човека.Не трябва ли да гледаме характера?Няма значение как се е облякал,ако е готин по характер.Не поставяйте сички фешани под общ знаменател.Има си много голяма разлика от фешан до фешан,от метъл до метъл...и да не продалжавам.Просто сте трагнали да обсъждате всички,а аз искам да кажа,че познавам супер свестни фешани,които не парадират с това колко струват дрехите им,независимо,че всичко им е марково!Първоначално написано от extreme_
признаваме и пънкари![]()
ок,са сериозно
не говорим за обикновените хорица,които си се обличат със обикновени дрехи или не парадират със стила си
говорим за тъпите путки,дето се величаят и надуват...
които се фукат със шибаните си дрехи,най-вече закупени от пазара...
които лигли/лигльовци лъжат,че носят маркови дрехи....
които мислят,че като носят спайдър и теранова са много важни и много интересни...
за тези,които се мислят за секси и красиви,а всъщност са нечистоплътни,грозни и тъпи
ей това е фешън
фешъни не са 25 годишните хора,които се обличат модерно и елегантно,щото работата и условията за живот го позволяват
Е,можеше пък да се конкретизираш за кого говориш,щото да слагаш всичко под един знаменател е много тъпо...
ама ти на някъф много оборотен ли се правиш?! пфхахаха. Точно в АМОР ходят най-голямите дУпета, да визитам тебПървоначално написано от Fesho
Гордей се! Жалко е, че не правите разлика между "дупе" и "смешен"
we give it all.
ae ako bqha - az 6tqh sa kefa... nqma6e da e tolkova bugavo... poe4eto na 13-14 sa neorientirani takia - nikav stil... apa drygite nagore poe4eto sa ili punk ili metalk ili nz kvo se vika /ne sam mnoy naqsno/... ae nai golqma 4ast sa neorientiranite mislq ;]Първоначално написано от extreme_
Неподходящ размер на снимка в подпис!
аууууу царицата на лаината в амор---------ФЕШКО......Първоначално написано от TellMeYourName
оффф толкос не ми пука за тебе , че ако те видя на улицата дори няма да те забележа ....и спри да ме изнасяш ....
"ше те изнеса" .....баси тва ми е супер смешно ...кой къде ше внасяш и изнасяш ....
идиотче,кво се занимаваш изобщо,че не ми е ясно...сума страници с простотии...фо те еб.е за някви...смисъл...смешно е...
Фешо,мешо...дрън дрън
имам доста свободно време .. и изтапявам ..Първоначално написано от Madness
Е аз се нося Baggy Fit ама не бих казал, че отива на момиче да се облича така. Пък аз си падам по елегантно облечените мадами![]()
wtf?!?!? "Baggy Fit"?!?!?Първоначално написано от WILD__BOY
Ми и аз казвам къде да дойдеш: Пред входа на хотел България в Добрич. Ето казах ти. Вече не съм форумно дупе![]()
Ти сега ще дойдеш ли? Ела с всичките си приятели, неприятели, семейство всичките елате, ще ви набия
Хах, вече станах като тебеКазвам къде да дойдеш и заплашвам
![]()
Това, дето съм щяла да ви набия, аре сама няма да мога. Аре само ти ела, пък аз ще те позная от далече (такова нещо няма как да не се познае). А ти ще се запознаеш с дясната ми ръка от много близко, защото от нея ще се излее невероятна сила, с която ще ти секна притока на кръв.
П.С Пак заплашвам.Ама няма кога да отида в София, че да го изпълня. Освен, ако ти не дойдеш в Добрич ... Или когато Токио Хотел дойдат в България, тогава 99% е сигурно, че ще те видя Фешко ... (нищо, че сигурно няма да се случи близките 7 години
)