- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ПпФфф... шибаните фешани?
Добрич бил гаден..PHXHAXHJAXHAHX![]()
Първоначално написано от varnen4e
Добрич гаден? Ей, я шът! Като искаш да се биеш с някой (да де, някой да те набие) - вече има с кой, защото обиди града, в който живея и това за мене е наистина голяма обида! Добрич е един прекрасен град и никой не може да го обижда!!! Добрич бил гаден ...
той се вдижи с шефаните беее не разбра ли??![]()
![]()
we give it all.
точно тия борчета са шефаниПървоначално написано от TellMeYourName
![]()
аз ги познавам...петима-шестима живеят в околността и си водят приятелчета тука... дееба и говната фешънски,дееба![]()
Първоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Той е "фиешън"Първоначално написано от TellMeYourName
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е Фешо,"Галин Релефат" от Добрич е по-як от теб
Верно бе,пича,къв е тоя смотан аватар,комплекси ли избиваш?
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
ооо Добрич маина ...
DRS рулират от сякъде чесно !!! ....
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Идиотче ти от къде си?Че незнам(сраам..)![]()
ми кво да ти кажа ...Пловдивска му раута ..... не аз просто като чуя Добрич се сещам за ДРС а от ДРС се сещам за трева ...такаче града рулира от сякъде ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
ми кво да ти кажа ...Пловдивска му раута ..... не аз просто като чуя Добрич се сещам за ДРС а от ДРС се сещам за трева ...такаче града рулира от сякъде ...
пфхахахах големия бияч АХАХХАХА нен енне ухахаха![]()
![]()
we give it all.
като видя ника ти изтръпвам.Първоначално написано от Fesho
представям си как идваш и почваш да ме биеш.Страхувам се.Така че,моля те,недей ме притеснява повече.
ей, някой тряя го постави на мястото му тоя фешън...extreme_, дано това си тинадеждата ми е в теб
![]()
радвам се, за коетоПървоначално написано от Fesho
![]()
екстиим нищо чудно да му счупи фенерО
we give it all.
оле ше се насера от кефFesho e баннат!!!!!!!!!!!!!!!
Бухахахахаха *брутален смях*![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
оне страхувам се че ше ме намери и ше ме набиеПървоначално написано от Sn1p3r_BaBy
О нееееПървоначално написано от IdiOtKa
Не излизай от вас!!!Ще те набият много здраво!!
![]()
![]()
![]()
PS:Буахахахахахахаххахахах ха Фешо или Келешо беше никът?![]()
ти ме кефишПървоначално написано от Raving^Insomniac
адски прав/а си просто...а това дето предното момиче го беше написало...е, извинявай ама това дето ти го описа не е вариант на фешън
фешъните се обличат грозно, без вкус, шарено, кичат се с всякакви боклуци...а и ние /за пореден път повтарям/ не съдехме Фешо за облеклото му, а за липсата му не на вкус, а на нещо друго-тоест на мозък
![]()