- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ПпФфф... шибаните фешани?
Къде си ФешоооооЕх деба, вече няма да се същото
we give it all.
никак дажеПървоначално написано от TellMeYourName
вече няма кой да пише, че иска да пика на ковчезите на наштеееее
липсва миииии
искам някой да ми псува, искам някой да ми пише да му лигавя курааааа
![]()
Пхаяхахахахаххааххааххаха хах един педал по-малко![]()
страх ме е да не вземе да ме набиееее![]()
еми всеки има право да си избира какъв да е ....само 4е фешъните са абсолютно еднакви ...няма индивидуалност ...еднакви при4ески дрехи и т.н. не са лоши ама ....![]()
Само Болката е Истинска
http://prize.bg/amnesiaibiza
Първоначално написано от elitututu
ТОЧНОСамо дето повечето са някакви надувки, дето се имат за голямата работа, а нищо не струват ...
![]()
Сега тази тема няма да е много посещавана, от както Фешо го няма ...Той всъщност къде е? Да не са го баннали? Нали един от админите му беше приятел ...
Аре млъквам/спирам да пиша за сега
![]()
^хаха,това,че в случая едното момиче е по-хубаво,не означава,че и попринцип е така![]()
В тоя случай дрехите нямат нищо общо!
i dvete ne me kefqt pa i vtorata e prirodno grozna purvata e mn izkystvena.
normalni poddurjani i moderni moomi4eta me kefqt nai mn.tva za stilove emo metul i t.n sa glypostiii!!!
<~~~kRiSi~~~~kaTo~~~~BebcHe~~~~
Оф незнам обаче що се занимаваре с разделенето фешъни и смъкнати.Знам само че аз сам нещо по средата дрехите ми са прилепнали, но имам и малко по рапърски защото нося кецове и някак си не върви да сложиш кецки на лепнат панталон.Никога не сам се носела много размъкната признавам,имам фешън прическа,обаче слушам и танцувам хип хоп..И според мен има и много горзни фешъни и много красиви емота.Това зависи от самия човек дали ще е красив или грозен а не от стила.Много сте зле някой тук.
жалко,че фешо го няма.
липсва ми.
чий кур ще лигавя (онлайн)сега?
![]()
Аз си харесвам нормални поддържани момичета.Не харесвам метълки и изкувствени фешънки![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
+1Първоначално написано от eclipseee
тн наречените смъкнати.. тъпо емко грозно такова!Първоначално написано от Emo Doll
Аз съм ФешЪн..Знаите ли ква коса съм пуснал..бритона ми пада чак до носа. косата ми е мн гъста и натежала, и като хода се клати нагоре надолу..мн готино седи сигурно 2/3 от лицето ми не се вижда. Отстрани ми е късо,а одзат имам опашка..исправям я с преса и я правя на розови кичури. Ходя с много тесни дънки и зелени или оранжеви блузки на раета.. вкарвам ги в дънките и слагам колан. Може да не вярвате,но откакто пуснах коса всички ме харесват! А и на мен много ми ходи щото съм с слабо и малко лице и косата ми крие цялото...и вместо глава сега се вижда една черна топка.2 години съм чакал представете си как сам. преди не привличах внимание на никоя..а сеа сички мацки ме харесват наи вече ЕМОта. ДА ЖИВЕЕМ ФЕШЪНИТЕ! Нашта мода е на власт!
Fashion Style Rulzzzzzzz
П.С Слушам само сръбко и ЧаЛгЪ РуЛзЗз
Sinan Sakic rulzzz
Истинските ценители на модата - идивидуални стилове чрез които хората прожектирът характера и интересите си, биха възприели всякакви различни стилове от елегантно до Рок & Рол, как може някои от вас да седите и да пишете редове които се състоят от какви били металите и емотата какви хора били как всеки ги мразил.. Това е ужасно ограничето, по дяволите удължети си хоризонтите на перспектива ви, живееме във свят във които има толкова много различни стилове музика, филми, изскуство, стилове на обличане и най-вече хора.
Като бях малка и аз винаги харесвах комерсиалната мода и всикчо което всеки носеше и аз това исках да носа и си купувах, но с времето наистина много се интересувах от мода - от истинската мода, от дизайнерите и колекциите им, от модата през годините и от различните стилове и ми отвори очите към неща като фотография , изкуство и различни култури.
И сега като видя хора които се обличат различно и ексентрично или със даден стил се изумявам и наистина го намирам интересно и да ви кажа се възхищавам на хора които се обличат по различен начин от другите защото не всеки би се осмелил.
I am the substance and the one who has no substance.
az ne razbiram kakvo im e na fashionite :P men mnogo me kefqt,osobeno mom4etataa i osven tova po dobre da e fashion,otkolkoto nqkvo skapano EMO,kudeto e o6te po naduto,namira koga da si sreje venite i postoqnno reve...
Обичам напук на тези,които ме мразят...
живея напук на тези, които гроб ми копаят...забавлявам се напук на тези, които искат да съм нещастна...докрай наслаждавам се на живота прекрасен!
Нещо проблем ли имаш?Ела ми го кажи в очитеПървоначално написано от didinka92
![]()
we give it all.
първата ако я видя някъде наживо, ви казвам просто, че на момента ще си повърна закускатаПървоначално написано от {([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~
втората...не мисля, че е чак толкова грозна, за колкото я смятате...Но естествено е да предпочитам втората!!!
еййй, я се кротни малко!!! нищо толкова не съм ти казалаПървоначално написано от WILD__BOY
просто попитах...а и отде знаеш, че съм грозна?! отде въобще знаеш, че съм емо?! тва, че ника ми е такъв е друг въпрос
и се пише имо
![]()
Колко сте тъпи и ограничени всички...
Така, сега ще ви обясня. Едно момиче ако е грозно ще си бъде такова, независимо дали е метълка, емо, смъкната, та ако ще и в роклята на английската кралица да се облече.
Ако е хубаво ще бъде такова и в чувал за боклук. И няма много общо с това какви дрехи носи и каква музика слуша.
Виждала съм ужасно изглеждащ метъл, както и такъв, който много малко хора могат да му стъпят на малкия пръст по красота.
Както и добре изглеждащи т.нар. фиешънки и такива, от които ми се изправя косата от страх.
И кой ви каза, че ако не си слагаш грим и не носиш прилепнали дрешки не се грижиш за външния си вид?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
и аз ли съм тъпа и ограниченаПървоначално написано от Wrathchild
![]()
Според теб едно момиче ако е наконтено значи ли, че е грозно?
И ако е емо значи ли, че е хубаво?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
xaxsxax 4е го лигави6 нали съм ти убешалПървоначално написано от extreme_
Ето точно за такива ограничени кометари/мнения говоря..Първоначално написано от didinka92
Боже господи.. "..намира кога да си среже вените постоянно реве " не бъдете толкова стереотипни..
I am the substance and the one who has no substance.
Не ги наричайте фешъни защото тези хора идея си нямат от мода.. те се водят от облеклото на Пайнерките
..
В много теми съм чела за "фешъните"
.. имате дооооста изкривена представа за фешъни!
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
неПървоначално написано от Wrathchild
това дали си хубав, не се съди по начина ти на обличане
просто казвам, че момичето на първата снимка със или без грим, все ми е тая, е просто, меко казано отвратително...втората също не ми харесва, не съм казала, че ми допада...просто казах, че в сравнение с първата...бе заебавай
![]()
пък и първото момиче не е просто наконтеното е много повече...в лошия смисъл
![]()