- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ПпФфф... шибаните фешани?
tova za modata i smuknatite .... da ti kaja ne samo feshunite se obli4at 6tot taka se obli4at vsi4ki v moeto daskalo da kajem predi 3 godini ima6e 5 4oveka s kezove i taka po smuknati ,a sa ima 3 koito ne sa smuknati.tva koeto iskam da kaja e 4e mn 6ibani poziori se praat na smuknati samo 6tot drugite sa taka
Първоначално написано от Fesho
всяка вечер се моля на господ за един такъв атлетичен,хубав момък,грамотен,като тебе..!
но уви...уви...уви...![]()
![]()
оле фешко ти се върна ...стана ми мъчно за тебе ..ко праиш е как е у амора...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
aa ee kvo gi slu6a6 tiq i im obru6ta6 vnimanie 6ibani pedali i prosti kurvi podminaai gi i ti sus samo4uvstvie. az naprimer naistina se obli4am mn stranno i e izob6to obratnoto na modata no ne mi puka ako 6te gola da sa razkarvam pak nema mi puka neka si ebat maikata i da hoat se zastrelqt!! preebani idioti samo fe6unite takiq![]()
![]()
ne razbira6 li 4e zavijdat zatova 4e si razli4na.tova e!te ne mogat da budat kato teb-sas svoi stil,a se obli4at taka kakto nalaga modata.tova e mnogo po-lesno!
I don't want to be anything other than what I've been tryin to be lately
All I have to do is think of me and I've peace of mind
на тях,ако наистина им харесва,що пък да не се обличат така?да не би някой да ги спира??Първоначално написано от iveto__91
mene li4no me kefi R&B style .. =] nai-qkiq![]()
sъLzuтэ няmaт kpaй .. (sad) .. (u) .. // ;[
кфо стаа лудииииииииии![]()
Versace,Gucci пазарувам,диаманти не сънуwам аs ги имам не се надуwам ;]
winag! с усмиwka да wi дразня комплексариии ;d
eiи тая тема чесно ли още съществува ....ааа супер .... тая тема съм я изгледала от малкааа еиии ....още когато беше на 1-2 мнениица ... ех ех
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
верно ли еПървоначално написано от IdiOtKa
Versace,Gucci пазарувам,диаманти не сънуwам аs ги имам не се надуwам ;]
winag! с усмиwka да wi дразня комплексариии ;d
Много ме дразнят българите в това отношение. Всеки има право да си се облича както си иска и не бива веднага да се лепват етикети на хората взависимост от облеклото им. Супер тъпо е!!!
Според мен едно момиче трябва да се носи по-женствено,защото смъкнатите дрехи не отиват толкова много на момичета....ЛИЧНО МНЕНИЕ!![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
офф нищо ново не ми каате ..
Realno - da ve mila gnusno e da znae6 4e taq dreha drug q e obli4al... ama nqma ko da go obqsnqvam kato cqlo da se nosi taka 4ovek e prinizitelno ;]Първоначално написано от Lyni4ka
Неподходящ размер на снимка в подпис!
бах... аз като хода с мешката и те отдалече ме заобикалят секви фешъни и емота
хаха...голям смях бе хора....само 4етаа четаааа.....искам да кажа че темата супер мн ме кефи и мн се радвам 4е има такива хора като
GaNGsTa`Gi®l...Маце браво само така!Не се връзвай на никой!точно тва си говорихме с един пр на скоро че в Бг вече по4ти няма момичета(има но са рядкост),които да се облич4ат така и да са верни на стила си,за6тото вс са някви супер еднакви(не искам да обидя някой)...просто аз съ6то съм фенка на тоя стил......![]()
![]()
![]()
![]()
Ако някои се заеме да чете от началото(което ще му отнеме 7575156 години) ще забележи че си говорите едно и също и си се "храните" без причина и си се карате за нещо,което няма кой знае какво значение.Успех!
Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi
ае не сте дуре ....не е важно кой как се облича ...
Първоначално написано от fаke
xaxxaxa.... v dne6no vreme samo boq pomaga![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)