- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ПпФфф... шибаните фешани?
+1 и не се праи на такава кват не си щот не се чувстваш комфортно,чувстваш,че тва не си тиПървоначално написано от Kisses{P}
Obli4ai se kakto si iska6 ! Nikoi ne moje da ti kaje ni6to ! Budi takava kakvato si ! Men i momi4eta i mom4eta smuknati , vse me kefqt !![]()
Винаги,когато има такива подмятания има известна доза завист.![]()
Смъкнатите момичета са със супер як стил,различни.Винаги съм харесвала различното.А тъпите "кифли" ии какви ли не ги има навсякъде вече.И на мен не ми е ясно какво толкова зяпат.Мен пък напреъснато ме гледат в костаа и ми викат "Ъъъ,ебаси косата!"(защото си направих няколко розово-червени кичура..)Майната им,радвай се на това,че имаш собствен и уникален стил.
![]()
аааааааааахаххахахахахахх аахха ...... бр чоек ......
варнен4е гръмни са маина ... !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Тъпите фешани и мен ма дразнат,правят са на мноу,пЪк всъщност са нищо.Гледат да минат нещо и тва е..Кат видат някои по различен от тях (обокновен) му се пресмиват...Всъщност ТЕ (фешаните),не осъзнават че са смешни
.Аз не са правя не фешан и никога няма да бъда!Който иска да ме харесва,който не-ми да си гледа работата :P
ee жена ми кфа е ло6а как се е нау4ила от менеПървоначално написано от varnen4e
спрете се ве мама ви деба кирлива :@ бати шнорхелите пак продължават
Versace,Gucci пазарувам,диаманти не сънуwам аs ги имам не се надуwам ;]
winag! с усмиwka да wi дразня комплексариии ;d
грозен си и за тфа са ти виновни фешъните майка ти деба грозна мърша :@Първоначално написано от NeDkY
бати хърбавия педал
аЕ нмз е,ти да не си по-хубав ахахаПървоначално написано от Fesho
,бахти надутия противняк си
аа и Fesho да ти питам,ти жена ли си?ко ми са снимаш с тия цайси и чупки в джуките пред огледала ахаха
![]()
Първоначално написано от "Fesho
Ей,селянче вземи се кротни вече ни писна да ти четеме простотийте и хубаво говори си глупости,но не псувай на майка т'ва е най-жалкото и грозно нещо........
Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi
Е не как ще търпя няква тъпа кифла да ми говори така... Ти ме гледай, че съм добричка, ама като се ядосам и мога да псувам по най- селския начин... и нИ мЪ и срам..Първоначално написано от Fesho
LoFf тЪ, СлъНце...
Първоначално написано от varnen4e
и кво ?!
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Fesho, varnen4e, яко дразните вече!
Върете се чукайте, ебете се, свирки си правете, само моля ви се не пишете повече в тая тема щото яко я осрахте!!!
Бах ви и в главите кухи!
таакааам![]()
на недку кривия кфо да му кажа 4е се снимам как си искам той пак 6е си остане грозен и хърбав педаллл...ако не бе6е такъф нема6е да си смени снимката след като му го казахсемейството ти сте обре4ени да умрете :Д и теа цаки дет съм се снимал 2ра употреба колкото им зема пак моа ти купа дрехите къщата и тебе :Д:Д:Д
на идиотка е мн страшна както винаги
емо долл пък е най грозната на грозните нема кфо да я коментирам :Д:Д:Д
те другите са яко зле ама по зле от тфа дете няма поне да не бе6е толкоа ужасна колкото смъртта![]()
е сега 6е се кротна заради тебе специялноПървоначално написано от varnen4e
майка ти да умре деба грозната пи4ка ти май4ина умрела
![]()
Fesho,к`ви пари имаш е,хах.То и аз на празни приказки мога да кажа,че имам вили,къщи,коли и т.н...Така,че не са прави на оригинален,и като ни ма знаеш по добре нидей говори
...Ако искаш може да си направим 1 среща в Бургас,нали си много отворен.И май май си комплексиран?,Взел да ми вика коя била грозна и т.н.,хах...
Това, че те дразня си е изцяло твой проблем... да ти кажа честно грам не ме интересува... оправяй се самичка.Първоначално написано от Emo Doll
И не ме моли къде кво да пиша, щото колкото и да ми се молиш няма да стане твойта.
И ако нашите глави са кухи не знам твоята каква е, след като ТИ си тая която се връзва... ТИ си тая, на която й пука какво говорим... ТИ си комплексираната в случая, защото "мразиш" хората, които имат възможност да са различни и я използват... ТИ си човекът, който е толкова смел във форума (защото съм сигурна, че ако се изправиш очи в очи с мене ще насереш моментално)... Щото аз ви се смея в очите едва ли не, а вие се ядосвате след всеки пост. Казах ви го.. не може всички да сме смотани и да ходим с парцали за по 20- 30 лева... Но е тъпо да се пукаш от злоба.... и безмислено.
Извод --> ТИ си кухата, миличка...
на 1ви май съм в бургас имаме ма4 с нафтекс мое да дое6 тъпак дори и в тфоя град ако те вида 6е насереш шнорхел сме6енПървоначално написано от NeDkY
оф,аре млъкни.Първоначално написано от Fesho
и ти не си първа хубост,ама си траеме.
мене няма ли да ме изкоментираш?![]()
пф сигурно не съм първа хубост ама мноу по хубав съм от си4ки тука дет пи6ете при тфа вие сте моми4ета и пак сте по грозни...трае6 си 6от знае6 4е е така и няма кфо да кае6Първоначално написано от extreme_
![]()
Аре престанете,бе,кво и вие му обръщате внимание?!
Тая тема само за псуване ли е?!
Не обръщайте внимание на тъпите селянчета,нека си хранят и да си се защитатват един др. и да си правят комплиментчета друга едва ли ще им прави...нека си се мислят за "богати" и "красиви" и да си живеят в селцето........Не падайте на тясното ниво,защото нищо умно няма да прочетете,ааа четете постовете им за да видите,колко е лошо да си глупав и да се посмете за тяхна сметка!
![]()
![]()
![]()
![]()
Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi