.
Отговор в тема
Страница 18 от 24 ПървиПърви ... 8141516171819202122 ... ПоследнаПърви
Резултати от 426 до 450 от общо 592
    Цитирай Първоначално написано от Kisses{P}
    КОментират те, защото си по-различна от тях и явно не им се вписваш в представите.. де да знам.. всъщност не се връзвай,не трябва да ти пука... бъди такава квато те кефи и това е!
    +1 и не се праи на такава кват не си щот не се чувстваш комфортно,чувстваш,че тва не си ти

Вие верно обаче не мислите да спрете с простотиите си..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Obli4ai se kakto si iska6 ! Nikoi ne moje da ti kaje ni6to ! Budi takava kakvato si ! Men i momi4eta i mom4eta smuknati , vse me kefqt !

Винаги,когато има такива подмятания има известна доза завист.
    Смъкнатите момичета са със супер як стил,различни.Винаги съм харесвала различното.А тъпите "кифли" ии какви ли не ги има навсякъде вече.И на мен не ми е ясно какво толкова зяпат.Мен пък напреъснато ме гледат в костаа и ми викат "Ъъъ,ебаси косата!"(защото си направих няколко розово-червени кичура.. )Майната им,радвай се на това,че имаш собствен и уникален стил.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    аааааааааахаххахахахахахх аахха ...... бр чоек ......
    варнен4е гръмни са маина ... !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    Бургас
    Тъпите фешани и мен ма дразнат,правят са на мноу,пЪк всъщност са нищо .Гледат да минат нещо и тва е..Кат видат някои по различен от тях (обокновен) му се пресмиват...Всъщност ТЕ (фешаните),не осъзнават че са смешни .Аз не са правя не фешан и никога няма да бъда!Който иска да ме харесва,който не-ми да си гледа работата :P

Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    Тая па мършо гадна много внимавай как ми говориш, щото ще те намеря и така ще те разхвърлям, че няма да можеш да се събереш после.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Тая па мършо гадна много внимавай как ми говориш, щото ще те намеря и така ще те разхвърлям, че няма да можеш да се събереш после.
    ee жена ми кфа е ло6а как се е нау4ила от мене
    спрете се ве мама ви деба кирлива :@ бати шнорхелите пак продължават

Versace,Gucci пазарувам,диаманти не сънуwам аs ги имам не се надуwам ;]
    winag! с усмиwka да wi дразня комплексариии ;d

Цитирай Първоначално написано от NeDkY
    Тъпите фешани и мен ма дразнат,правят са на мноу,пЪк всъщност са нищо .Гледат да минат нещо и тва е..Кат видат някои по различен от тях (обокновен) му се пресмиват...Всъщност ТЕ (фешаните),не осъзнават че са смешни .Аз не са правя не фешан и никога няма да бъда!Който иска да ме харесва,който не-ми да си гледа работата :P
    грозен си и за тфа са ти виновни фешъните майка ти деба грозна мърша :@
    бати хърбавия педал

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Fesho
    бати хърбавия педал
    аЕ нмз е,ти да не си по-хубав ахаха ,бахти надутия противняк си

аа и Fesho да ти питам,ти жена ли си? ко ми са снимаш с тия цайси и чупки в джуките пред огледала ахаха

Цитирай Първоначално написано от "Fesho
    бати хърбавия педал

Ей,селянче вземи се кротни вече ни писна да ти четеме простотийте и хубаво говори си глупости,но не псувай на майка т'ва е най-жалкото и грозно нещо........
    Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi

ee жена ми кфа е ло6а как се е нау4ила от мене
    спрете се ве мама ви деба кирлива :@ бати шнорхелите пак продължават
    Е не как ще търпя няква тъпа кифла да ми говори така... Ти ме гледай, че съм добричка, ама като се ядосам и мога да псувам по най- селския начин... и нИ мЪ и срам..

LoFf тЪ, СлъНце...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от ~Munika
    бати хърбавия педал

Ей,селянче вземи се кротни вече ни писна да ти четеме простотийте и хубаво говори си глупости,но не псувай на майка т'ва е най-жалкото и грозно нещо........
    Ти пЪ Ше му каЕш кО да праЙ...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Супер фен
    Град
    HeLL ..

и кво ?!

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Мега фен
    Fesho, varnen4e, яко дразните вече!
    Върете се чукайте, ебете се, свирки си правете, само моля ви се не пишете повече в тая тема щото яко я осрахте!!!
    Бах ви и в главите кухи!

таакааам
    на недку кривия кфо да му кажа 4е се снимам как си искам той пак 6е си остане грозен и хърбав педаллл...ако не бе6е такъф нема6е да си смени снимката след като му го казах семейството ти сте обре4ени да умрете :Д и теа цаки дет съм се снимал 2ра употреба колкото им зема пак моа ти купа дрехите къщата и тебе :Д:Д:Д
    на идиотка е мн страшна както винаги
    емо долл пък е най грозната на грозните нема кфо да я коментирам :Д:Д:Д
    те другите са яко зле ама по зле от тфа дете няма поне да не бе6е толкоа ужасна колкото смъртта

Цитирай Първоначално написано от ~Munika
    бати хърбавия педал

Ти пЪ Ше му каЕш кО да праЙ...
    е сега 6е се кротна заради тебе специялно майка ти да умре деба грозната пи4ка ти май4ина умрела

Град
    Бургас
    Fesho,к`ви пари имаш е,хах.То и аз на празни приказки мога да кажа,че имам вили,къщи,коли и т.н. ..Така,че не са прави на оригинален,и като ни ма знаеш по добре нидей говори ...Ако искаш може да си направим 1 среща в Бургас,нали си много отворен.И май май си комплексиран?,Взел да ми вика коя била грозна и т.н.,хах...

Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
    Fesho, varnen4e, яко дразните вече!
    Върете се чукайте, ебете се, свирки си правете, само моля ви се не пишете повече в тая тема щото яко я осрахте!!!
    Бах ви и в главите кухи!
    Това, че те дразня си е изцяло твой проблем... да ти кажа честно грам не ме интересува... оправяй се самичка.
    И не ме моли къде кво да пиша, щото колкото и да ми се молиш няма да стане твойта.
    И ако нашите глави са кухи не знам твоята каква е, след като ТИ си тая която се връзва... ТИ си тая, на която й пука какво говорим... ТИ си комплексираната в случая, защото "мразиш" хората, които имат възможност да са различни и я използват... ТИ си човекът, който е толкова смел във форума (защото съм сигурна, че ако се изправиш очи в очи с мене ще насереш моментално)... Щото аз ви се смея в очите едва ли не, а вие се ядосвате след всеки пост. Казах ви го.. не може всички да сме смотани и да ходим с парцали за по 20- 30 лева... Но е тъпо да се пукаш от злоба.. .. и безмислено.
    Извод --> ТИ си кухата, миличка...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Fesho,к`ви пари имаш е,хах.То и аз на празни приказки мога да кажа,че имам вили,къщи,коли и т.н. ..Така,че не са прави на оригинален,и като ни ма знаеш по добре нидей говори ...Ако искаш може да си направим 1 среща в Бургас,нали си много отворен.И май май си комплексиран?,Взел да ми вика коя била грозна и т.н.,хах...
    За да се хванеш за ПАРИТЕ.. хах.. май не той е комплексирания душко...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

на 1ви май съм в бургас имаме ма4 с нафтекс мое да дое6 тъпак дори и в тфоя град ако те вида 6е насереш шнорхел сме6ен

емо долл пък е най грозната на грозните нема кфо да коментирам :Д:Д:Д
    те другите са яко зле ама по зле от тфа дете няма поне да не бе6е толкоа ужасна колкото смъртта
    оф,аре млъкни.

и ти не си първа хубост,ама си траеме.

мене няма ли да ме изкоментираш?

Цитирай Първоначално написано от extreme_
    емо долл пък е най грозната на грозните нема кфо да коментирам :Д:Д:Д
    оф,аре млъкни.

и ти не си първа хубост,ама си траеме.

мене няма ли да ме изкоментираш?
    пф сигурно не съм първа хубост ама мноу по хубав съм от си4ки тука дет пи6ете при тфа вие сте моми4ета и пак сте по грозни...трае6 си 6от знае6 4е е така и няма кфо да кае6

Аре престанете,бе,кво и вие му обръщате внимание?!
    Тая тема само за псуване ли е?!

Не обръщайте внимание на тъпите селянчета,нека си хранят и да си се защитатват един др. и да си правят комплиментчета друга едва ли ще им прави...нека си се мислят за "богати" и "красиви" и да си живеят в селцето........Не падайте на тясното ниво,защото нищо умно няма да прочетете,ааа четете постовете им за да видите,колко е лошо да си глупав и да се посмете за тяхна сметка!

Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си