- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ПпФфф... шибаните фешани?
трая си,щото не съм задръстена като тебе и излизам навън :PПървоначално написано от Fesho
хехехе,по-хубав от пишещите в тази тема (визирам) със сигурност не си
за останалата част от форума на не говорим![]()
по-хубав бил...![]()
Стига сте им обръщали внимание.Не забелязвате ли че Fesho само парадира с парите и дрехите си просто защото няма с какво друго да се похвали...Varnen4e и нейния умствен капацитет е толкова малък...айде сега очаквам и мен да ме нахраните ама често казано ваобще не ми пука...наблегнете на нещо друго че вече се изтъркахте да повтаряте колко сте богати, какви да ви дрехите, какви са ви очилата...за един нормален човек това не е ценност!
“Тая па мършо гадна много внимавай как ми говориш, щото ще те намеря и така ще те разхвърлям, че няма да можеш да се събереш после.”
“Е не как ще търпя няква тъпа кифла да ми говори така... Ти ме гледай, че съм добричка, ама като се ядосам и мога да псувам по най- селския начин... и нИ мЪ и срам..
LoFf тЪ, СлъНце...”
“Ти пЪ Ше му каЕш кО да праЙ...”
Достатъчни са ми...![]()
=D>Първоначално написано от malka_blizalka
Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi
мене па само аватара ти ми е достатъчен да разбера 4е си поредната ужасна смъкната дет друо освен да пие бира в парка и да завижда неможе ;]Първоначално написано от malka_blizalka
Versace,Gucci пазарувам,диаманти не сънуwам аs ги имам не се надуwам ;]
winag! с усмиwka да wi дразня комплексариии ;d
Тцтцтц далече си и то мноооого![]()
абе тая варненче е голяма побойничкаа фешо боса на всички ждрольовци се прай от "голямото добро утро"
![]()
Хахаха... ти по 5 реплики, ако съдиш трябва да си с доста атрофирал мозък...Първоначално написано от malka_blizalka
![]()
Извинявай, ама то така ако се разсъждава аз от ника ти, ако ти кажа какви изводи си правя ще ме баннат...
haha е най забавния си веселякПървоначално написано от NH3
![]()
А дано...Първоначално написано от varnen4e
![]()
И се пише атрОфирал мозък...нз кой е "атрУфиралия мозък" в случая![]()
Първоначално написано от varnen4e
от на майка ти хралупата
п.с ти треа да си доведената ми сестра
Да не ти пука!
Мене един път ми каза "Шибана метълка" и освен това ме оплюха.
Бях готова да се обърна и да ги разчекна,но им казах "Метълка или не какво ви влиза в работата?" и повече нищо не казаха.
Прави се,че не съществуват.Няма ги.
Кефи си се ти.Това е важно.
London Tipton
Всеки си има собствено мнение и естествено различно от това на човека срещу тях...на тях примерно не им харесва твоя начин на обличане,ти пък не харесваш техния...там е разликата че фешъните са много отворени и изказват мнението си на глас,докати ти не ....щом толкова те дразнят просто не им обръщай внимание...![]()
weселяк веселяк веселякПървоначално написано от NH3
![]()