.
Отговор в тема
Страница 2 от 24 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 592

Hybrid View

Фен
    Град
    в тръбопровода...
    N0_feAR не се имам за гангстерка.. тоя ник го ползвах преди време и съм се регнала и тук с него.. и както каза някой след тебе не мисля ,че в БГ има истински гангстери както и истински гета...И едно е да ти го жае някой френд.. е кво ста джия ала бала друго е да си вървиш по улицата и някой с надмешка да ти го каже...?!Сещаш се? както и да е да не отклонявам и аз темата... И да кажа,че аз също не деля хората..имам фр-ве метали имам и чалгари имам и смъкнати и тва не ми пречи да общувам с всички тях ... не е там проблема.. ауе.. не ми са повтаря едно нещо 2156414 пъти... не ми пречат,не ме вълнуват и т.н...,ама да си гледат бритончетата не да се праят на разбирачи...

dan4ety...темата не е за тях пише го в първото изречение...

peteto89 виж са маце? Тва за женствените женки гго разбрахме... и тва незначи ,че не мой да се носиш смъкнато и пак да си женствена?... ;] Не за всички,но теа за който не си не ти и тряат.. вярвай ми.. ае не ми са пише поече.. койт иска да изказва мнение ама не ме мешайте.. дадох пример с себе си ,а вие.. яко хейт.. аре пийс

Град
    Detroit Ghetto
    GangST@ Girl да не ти пука аз съм също смъкнат от 3 клас и в новото даскало движим компания от 10 смъкнати... и като минем само се изцепват кво стаа бе Г-Та кво стаа генгста ала бала кво кат сам G-Unit Soldier мога да ти кажа само да не ти пука хейтарите да го духат ае мацка многу поздрави с песента 2pac-still ballin
    This is West coast nigga thinkin California quicksand got a nigga sinkin I can give a fuck what you niggaz drinkin"smoke some weed"

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от GaNGsTa`Gi®l
    Schneeflocke...хубаво викаш да са нежни момичетата,да обличат женски и дрехи и т.н... ем аз не съм тръгнала да нося мъжки дрехи?! Кецовете са ми женски модел дънките блузи сичко ? Просто някой не праат разлика явно... кат да е.
    И въпреки хейта с/у мен тука са сещате къде сте ми.. радвам се ,че се коментра темата ,но не се радвам че не само в нащо задръстено градче стоят така нещата, ми и навсякъде има такива.. ауе кво съм се разписала ае \ /
    Женски модел не означава женствен, просто някои не правят разлика, явно... Това не е "хейт" (каква хубава българска дума - само за елитни хора), а просто мнение.

ПП: По принцип ли си пишеш и говориш така или това е твоят начин да си "различна и готина"?

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    пффф тая тема е безкрайна .... никога няма да достигнем до консенсос ...а и как може да стигнем като тва са два различни полюса ... някй преди мен го обясни доста добре мисляче беше авторката ... просто мненията са супер отдалечени ....и ня смисъл да се зарибяяме с тапотии кой бил прав и кой не ...живота продължава....а всички който сме избрали да се обличаме така мно дуре сме знаели за подиграфките (ако мога да ги нарека така), ако се замислите те дори ви харесват до някъде....знам че сички ще ме помислите за смахната (тва до някъде си е вярно), но поемам този риска (хахахаххахааааа) ....
    а за женственото .... хмм що ли не ми дреме .... ?! сега съм момиче, а не жена като стана жена ще му мисля как да съм женствена ....къде бързате сички да ставате жени никва идея си няям .. !!!!!!!!!!
    ааа спирам тапотията си , щото както винаги е безгранична ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    az li4no ve4e sam sviknal i ne mi prai vpe4etleni kato mi vikat taka.a pak kato mi izvikat nai mnogo da se stigne do boi bez zna4eni kakav e kolko e golam i pro4ie...otna4aloto be6e drazne6to no ve4e nem.a pak i ne otnasqt samo teq sas 6irokite drehi podigrvki.metalite i emotata (sq za dr ne se se6tam)

Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    а за женственото .... хмм що ли не ми дреме .... ?! сега съм момиче, а не жена като стана жена ще му мисля как да съм женствена ....къде бързате сички да ставате жени никва идея си няям .. !!!!!!!!!!
    дадададададад
    доживях да чуя момиче да го казва
    адададададададад
    ше си ходя като клошар и не ме е.бе

Град
    Behind You... BOO o_O
    ХаХа... ще кажеш, че ти не говориш за тях и не им подвикваш нещо... И да отречеш... не мисля, че е истина.
    На мен отдавна не ми прави впечатление дали ме гледа някой... важното е, че аз се чувствам по-добре облечена по определен начин... не ме е грижа, какво си мислят или говорят другите...

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Момичето трябва да се облича като такова. Няма нищо женствено в смъкнатите дрехи. Естествено, че ще се обличаш както си искаш, но трябва да се примириш, че ще има хора, за които изглеждаш зле.

Колкото до подмятанията - не ги одобрявам, просташки са, но освен да ги игнорираш не виждам какво може да направиш.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от Madness
    дадададададад
    доживях да чуя момиче да го казва
    адададададададад
    ше си ходя като клошар и не ме е.бе
    не разбрах ебавката ти ...съжалявам ...

[img]Момичето трябва да се облича като такова. Няма нищо женствено в смъкнатите дрехи. Естествено, че ще се обличаш както си искаш, но трябва да се примириш, че ще има хора, за които изглеждаш зле. [/img]
    е то тва е ясно .... никога нищо няма да в синхрон....(тоя синхрон незнам от къде ми доиде на идея) ... винаги ще има някой, който да не е съгласен ... но тва е живота ... прекалено красив
    ако някой намери логика, смисъл или нещо от сорта в мнението ми тря да е мно зле !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

естествено, всичко е въпрос на това от какъв ъгъл ще погледнеш дадено нещо.. едно нещо на някой ще йу хареса, на друг не..логично. Със всичко е така, не само с дрехите и стила на обличане.

Иначе има 2 типа фешъни: тези, които копаят пари от портфейла на тате и щурмуват безумно скъпите бутици...и други, които щурмуват безумно безвкусните битаци..вторите обаче са малко жалка картинка
    Иначе чалгата не е само стил на обличане, а начин на поведение и живот.. примерно има хора, които са си чалка по всички критерии - и дрехите им такива, и ценностите им такива, и вкусовете им.. други пък само слушат чалга..което от всички изброение май, че е най-добрият вариант, поне не натрапват лошия си вкус, където и да отидат..

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

tuka 6te se izqdete spox vseki ima pravo da prai kvoto si znae

Тъпа работа...Гледай си живота.

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Лошо няма да си се носиш така Мой човек си :P

Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    Момичето трябва да се облича като такова. Няма нищо женствено в смъкнатите дрехи. Естествено, че ще се обличаш както си искаш, но трябва да се примириш, че ще има хора, за които изглеждаш зле.

Колкото до подмятанията - не ги одобрявам, просташки са, но освен да ги игнорираш не виждам какво може да направиш.
    Ми добре всеки си има собствено мнение в крайна сменка.Аз си ходя изцяло с мъжки дрехи само дето кецове още не съм си купила И си се гримирам ама в рамките на нормалното.Въобще не ми пука какво мислят за мен.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от DaЯk_AнGэL

Ми добре всеки си има собствено мнение в крайна сменка.Аз си ходя изцяло с мъжки дрехи само дето кецове още не съм си купила И си се гримирам ама в рамките на нормалното.Въобще не ми пука какво мислят за мен.
    Респект майна !!

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    Цитирай Първоначално написано от DaЯk_AнGэL

Респект майна !!
    Lame

Фен
    Град
    в тръбопровода...
    Още ли коментирате тая тема бе хах коментирайте лошо няма.. ;РрР и от мен респектец за всички които се носят така и не им пука от мнението на другите. Да ви кажа от както пуснах темата почна още по-малко да ми прави впечатление кво приказват хаха аз уж няаше да пиша повече амаа.... хаха заеби ;( :Р

Специален поздрав за .. Myxaxaxa, Schneeflocke и вссички ,които си мислят ,че ме засягат с мненията си (

/me (music) Now playing: 22. Kingsize - Puf-Paf - Voodoo™ - Winamp съжелявам ,че отново ще започна така да го духате сички така започва песента.. _!_

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Хах, не им пукало. Що ли не се връзвам?

Ако не ти пукаше нямаше да пуснеш темата. Точно защото ти пука се нуждаеш от това някой да те поощри и насърчи. И точно защото се засягаш от мнения, които не очакваш да чуеш, декларираш, че не ти пука.

Фен
    Град
    в тръбопровода...

Ако не ти пукаше нямаше да пуснеш темата. Точно защото ти пука се нуждаеш от това някой да те поощри и насърчи. И точно защото се засягаш от мнения, които не очакваш да чуеш, декларираш, че не ти пука.
    пф.. зле...не ми се спори ся ,а и ако почна да се заяждам, ще излезе,че ми пука кво пишеш хахах ;[ ае аз пак се спасявам оправайте се аз съм пасс по темата вече.. щот кат се обадя и явно сички са дигат некви да се дразнят.. ;[ basi.. pfhahxa.. ;]

Какво мислят те..мдааа,щом са сложили розова тениска или поличка
    с клинче и са богоизбрани едва ли не..
    Не им обръщай просто внимание,под нивото са ти..
    Аз се отличавам от всички,но не ме интересува,нося се така
    както на мен ми харесва..Никой няма право да ме накара как
    да се обличам..Да ме коментират..през оная работа ми е..
    Сега ако чуя някой да ми каже нещо за облеклото не ми дреме изобщо,но
    ако го чуя пред мен и то от някой с очилцата на мухичката Це Це,просто
    ще му направя главата дискотека..Ще му се прииска да не се е раждал
    и да ме коментира..

Остави ги да си слушат чалгицата,да се обличат така..
    Ти си се носи както искаш,без да се ограничаваш от нечие мнение..
    Бъди себе си във всеки момент..

Walk go home boy...

Супер фен Аватара на oTPoBHa

браво, моето момче!
    нема да им се връзваш на простотиите! точно така е !

още около 09348259723485723948983476290587677 души
    Тва число звучи яко
    И почва с 0

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от Myxaxaxa
    Много ме радвате всички вие "майни", "гъзарки", "генгстърки", "мацки" и ... (да не изброявам определенията, с които вие сами се наричате).

Не знам от годините ли е, от какво, но има един период в живота на всеки човек, когато решава "скивай са аз колко съм различен от другите и оууу само как всички са обличат еднакво, пък аз къв съм пич/ква съм пичка и всички ма зяпат, ма на мен ни ми дреме..." (и т.н. в същия стил). Това е нормално и всеки минава по тоя път. Истината е, че има още около 09348259723485723948983476290587677 души като вас, които се убеждават (сами себе си, а и взаимно) колко са различни и готини, вживявайки се адски много

И друго: обсъждайки т.нар. "тъпи фешани", които само ви зяпали и говорели за външния ви вид, ставате като тях. Какво ви пука кой какво слуша или как се облича? Това си е чисто негов проблем и, както вие (уж) не искате да ви гледат и обсъждат, не се занимавайте и вие с поведението на другите. Който не ви харесва, просто не му обръщайте внимание.

По мое лично мнение, именно самоопределянето в социални групи (в случая "метъли", "рапъри", "чалгари"...) ви превръща просто в част от тълпата, налагайки някакви ви глупави рамки и норми на поведение. Не бъдете като коне с капаци, по дяволите!

Айде приятен ден на всички
    мно ядно детска раута ....прав/а си ..но ко да се прай дете съм си още и хмм знае ли се може скоро да порасна ..въпреки че за ко ми е ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си