- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ПпФфф... шибаните фешани?
N0_feAR не се имам за гангстерка.. тоя ник го ползвах преди време и съм се регнала и тук с него.. и както каза някой след тебе не мисля ,че в БГ има истински гангстери както и истински гета...И едно е да ти го жае някой френд.. е кво ста джия ала бала друго е да си вървиш по улицата и някой с надмешка да ти го каже...?!Сещаш се? както и да е да не отклонявам и аз темата... И да кажа,че аз също не деля хората..имам фр-ве метали имам и чалгари имам и смъкнати и тва не ми пречи да общувам с всички тях ... не е там проблема.. ауе.. не ми са повтаря едно нещо 2156414 пъти... не ми пречат,не ме вълнуват и т.н...,ама да си гледат бритончетата не да се праят на разбирачи...
dan4ety...темата не е за тях пише го в първото изречение...
peteto89 виж са маце? Тва за женствените женки гго разбрахме... и тва незначи ,че не мой да се носиш смъкнато и пак да си женствена?... ;] Не за всички,но теа за който не си не ти и тряат.. вярвай ми.. ае не ми са пише поече.. койт иска да изказва мнение ама не ме мешайте.. дадох пример с себе си ,а вие.. яко хейт.. аре пийс
GangST@ Girl да не ти пука аз съм също смъкнат от 3 класи в новото даскало движим компания от 10 смъкнати... и като минем само се изцепват кво стаа бе Г-Та кво стаа генгста ала бала кво кат сам G-Unit Soldier
мога да ти кажа само да не ти пука хейтарите да го духат ае мацка многу поздрави с песента 2pac-still ballin
This is West coast nigga thinkin California quicksand got a nigga sinkin I can give a fuck what you niggaz drinkin"smoke some weed"
Женски модел не означава женствен, просто някои не правят разлика, явно... Това не е "хейт" (каква хубава българска дума - само за елитни хора), а просто мнение.Първоначално написано от GaNGsTa`Gi®l
ПП: По принцип ли си пишеш и говориш така или това е твоят начин да си "различна и готина"?
пффф тая тема е безкрайна .... никога няма да достигнем до консенсос ...а и как може да стигнем като тва са два различни полюса ... някй преди мен го обясни доста добре мисляче беше авторката ... просто мненията са супер отдалечени ....и ня смисъл да се зарибяяме с тапотии кой бил прав и кой не ...живота продължава....а всички който сме избрали да се обличаме така мно дуре сме знаели за подиграфките (ако мога да ги нарека така), ако се замислите те дори ви харесват до някъде....знам че сички ще ме помислите за смахната (тва до някъде си е вярно), но поемам този риска (хахахаххахааааа) ....
а за женственото .... хмм що ли не ми дреме .... ?! сега съм момиче, а не жена като стана жена ще му мисля как да съм женствена ....къде бързате сички да ставате жени никва идея си няям .. !!!!!!!!!!
ааа спирам тапотията си , щото както винаги е безгранична ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
az li4no ve4e sam sviknal i ne mi prai vpe4etleni kato mi vikat taka.a pak kato mi izvikat nai mnogo da se stigne do boi bez zna4eni kakav e kolko e golam i pro4ie...otna4aloto be6e drazne6to no ve4e nem.a pak i ne otnasqt samo teq sas 6irokite drehi podigrvki.metalite i emotata (sq za dr ne se se6tam)
дададададададПървоначално написано от IdiOtKa
доживях да чуя момиче да го казва
адададададададад
ше си ходя като клошар и не ме е.бе![]()
ХаХа... ще кажеш, че ти не говориш за тях и не им подвикваш нещо... И да отречеш... не мисля, че е истина.
На мен отдавна не ми прави впечатление дали ме гледа някой... важното е, че аз се чувствам по-добре облечена по определен начин... не ме е грижа, какво си мислят или говорят другите...![]()
Момичето трябва да се облича като такова. Няма нищо женствено в смъкнатите дрехи. Естествено, че ще се обличаш както си искаш, но трябва да се примириш, че ще има хора, за които изглеждаш зле.
Колкото до подмятанията - не ги одобрявам, просташки са, но освен да ги игнорираш не виждам какво може да направиш.
не разбрах ебавката ти ...съжалявам ...Първоначално написано от Madness
[img]Момичето трябва да се облича като такова. Няма нищо женствено в смъкнатите дрехи. Естествено, че ще се обличаш както си искаш, но трябва да се примириш, че ще има хора, за които изглеждаш зле. [/img]
е то тва е ясно .... никога нищо няма да в синхрон....(тоя синхрон незнам от къде ми доиде на идея) ... винаги ще има някой, който да не е съгласен ... но тва е живота ... прекалено красив![]()
ако някой намери логика, смисъл или нещо от сорта в мнението ми тря да е мно зле !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
естествено, всичко е въпрос на това от какъв ъгъл ще погледнеш дадено нещо.. едно нещо на някой ще йу хареса, на друг не..логично. Със всичко е така, не само с дрехите и стила на обличане.
Иначе има 2 типа фешъни: тези, които копаят пари от портфейла на тате и щурмуват безумно скъпите бутици...и други, които щурмуват безумно безвкусните битаци..вторите обаче са малко жалка картинка![]()
Иначе чалгата не е само стил на обличане, а начин на поведение и живот.. примерно има хора, които са си чалка по всички критерии - и дрехите им такива, и ценностите им такива, и вкусовете им.. други пък само слушат чалга..което от всички изброение май, че е най-добрият вариант, поне не натрапват лошия си вкус, където и да отидат..
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
tuka 6te se izqdete spox vseki ima pravo da prai kvoto si znae![]()
............
Лошо няма да си се носиш такаМой човек си :P
![]()
Ми добре всеки си има собствено мнение в крайна сменка.Аз си ходя изцяло с мъжки дрехи само дето кецове още не съм си купилаПървоначално написано от Lake_bodom
И си се гримирам ама в рамките на нормалното.Въобще не ми пука какво мислят за мен.
![]()
Респект майна !!Първоначално написано от DaЯk_AнGэL
Още ли коментирате тая тема бе хах коментирайте лошо няма.. ;РрР и от мен респектец за всички които се носят така и не им пука от мнението на другите. Да ви кажа от както пуснах темата почна още по-малко да ми прави впечатление кво приказват хаха аз уж няаше да пиша повече амаа.... хаха заеби ;( :Р
Специален поздрав за .. Myxaxaxa, Schneeflocke и вссички ,които си мислят ,че ме засягат с мненията си(
/me (music) Now playing: 22. Kingsize - Puf-Paf - Voodoo™ - Winamp съжелявам ,че отново ще започна така да го духате сички така започва песента.. _!_
Хах, не им пукало. Що ли не се връзвам?
Ако не ти пукаше нямаше да пуснеш темата. Точно защото ти пука се нуждаеш от това някой да те поощри и насърчи. И точно защото се засягаш от мнения, които не очакваш да чуеш, декларираш, че не ти пука.
пф.. зле...не ми се спори ся ,а и ако почна да се заяждам, ще излезе,че ми пука кво пишеш хахах ;[ ае аз пак се спасявам оправайте се аз съм пасс по темата вече.. щот кат се обадя и явно сички са дигат некви да се дразнят.. ;[ basi.. pfhahxa.. ;]Първоначално написано от Lake_bodom
Какво мислят те..мдааа,щом са сложили розова тениска или поличка
с клинче и са богоизбрани едва ли не..
Не им обръщай просто внимание,под нивото са ти..![]()
Аз се отличавам от всички,но не ме интересува,нося се така
както на мен ми харесва..Никой няма право да ме накара как
да се обличам..Да ме коментират..през оная работа ми е..
Сега ако чуя някой да ми каже нещо за облеклото не ми дреме изобщо,но
ако го чуя пред мен и то от някой с очилцата на мухичката Це Це,просто
ще му направя главата дискотека..Ще му се прииска да не се е раждал
и да ме коментира..
Остави ги да си слушат чалгицата,да се обличат така..
Ти си се носи както искаш,без да се ограничаваш от нечие мнение..![]()
Бъди себе си във всеки момент..![]()
Walk go home boy...
.............
браво, моето момче!Първоначално написано от Lake_bodom
нема да им се връзваш на простотиите! точно така е !
![]()
Тва число звучи якооще около 09348259723485723948983476290587677 души![]()
И почва с 0![]()
мно ядно детска раута ....прав/а си ..но ко да се прай дете съм си още и хмм знае ли се може скоро да порасна ..въпреки че за ко ми е ...Първоначално написано от Myxaxaxa