- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ПпФфф... шибаните фешани?
Първоначално написано от varnen4e
![]()
Stiga spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam![]()
fAshIoN bOy <-- За този ник говоря!
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
![]()
![]()
имах предвид,че те дразни това писане и се караш едва ли не,а твоя ник е написан точно така
хахаха нещо май не се разбрахте,но определено е малко шит да критикуваш някои как пише(подкрепям те за което),а в същото време да се напишеш monityY<----,но едно е да си го напишеш на ника,а др да напишеш цял ферман така.....
Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi
ООо моя ник,вярно че е такъв,ама сега ме мързи да си правя нова регистрация заради един ник.. Вярно че такъв бил,ами тя регистрацията ми е стара и аз нз що съм се написала така,но принципно мн мразя да пиша така и то главна,малка буква бла бла,макар че в скайпа ника ми е с една главна една малка (като на повечето хора) ама поне не е с някакви грешки такаче .. Мда..Първоначално написано от Taste the rainbow
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Умирам си от кеф като видя 2-3 надъхани фешъна с розовките тениски,косиците на кичури и очила по-големи от лицата им.Толкова превзето се държат,че ми иде да ги блъсна пред някой автобус.Пък за момичетата...топирани,с огрооооомни цайси,дънки 3-4 номера по-малки от размера им с изпъкнали паласки и коремища..блаааа.И за кво се имат за по-висши от мен???На центъра едно Бритни ме изблъска,ама мн ясно че ще я настъпя!Или пък да си се мотам безцелно из квартала и неква надута пикла да почне да ми се хили и да ме блъска.Тия ги правя луди.И кво като съм с широкия панталон и метълска тениска?И кво като нямам капаци от кофа за боклук на лицето,пардон очила?Някой тр да научи тия надувки къде се намират!
senza te la vita e' dolore...
+1 ЕВАЛА!Просто не се търпят..Много се дразня да мина по край някое фешънче и да почне да ми се хили някфо напрао ми иде да му завра главата в бордиура.. Ебати изродите.......Първоначално написано от Little_sinner
![]()
В моя клас има едно такова момиче и е мн сладка,въпреки развлечените дрехиСички я харесват и на мен лично са ми симпатични такива хора,заради неповторимостта им и стила им
Не бих се подигравала и нме разбирам тези,които го правят.Може би ти завиждат,че имаш смелостта да си различна и да го показваш
Да не ти пука
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
^4ak pa razli4na...
gotino e da ima6 moderni drehi no ne i da se vmanq4ava6!!!
edna slu4kanzi den varvq po pirotska i nakva tip paris hilton se razhojda s ku4eto si pin4er sprqh i zapo4nah da se zaka4am s ku4eto a tq me izgleda vse ednooooo nz kakvo sam napravila.......kakto i da e i az obi4am gotinite dre6ki no ne sam manqk za razlika ot nqkoi
![]()
хмм...искаш Теб дА не те КритИкуВАт и гЛедАт по СтрАНеН наЧин и ОбсЪжДаТ.... а пЪК в СъщУтО вРеме к'во прАВиш... ,пфф шИбаНитЕ фешЪъни " << мисЛя,чЕ ти ПъРвуу ТрябВА да СпрЕШ да ОбсЪждАш Другите ..и Те ТогАвА можЕби щЕ спраТ дА ти ОбРъщАт ВниМаниЕ нА СобсТвеНиЯТ Ти StyLe
mislq 4e mrazite feshynite za6toto ne mojete da ste kato tqhi dylboko v sebe si znaete tova.. prosto se opitvate da izbiete kompleksite si
![]()
Грешно мислиш значи.Първоначално написано от enola
6to pa da ne mogat ??Първоначално написано от enola
ako im hareswat naistina 6to da ne stanat kato tqh?
kwo im pre4iiii ?
![]()
Първоначално написано от fa$h!oN b0y
![]()
we give it all.
принципите ....може би .... не съм сигруна .... разбирането за нещата ....Първоначално написано от Taste the rainbow
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
e kwi principi?
wseki se obli4a taka kakto mu hareswa![]()
О, Боже!Първоначално написано от varnen4e
Първо, на 14 съм.
Второ, колкото и да съм "невъзпитана", все имам някаква мяра...
Мамчето ли къде се скита-ами ако нямам майка?!
При все тая съм доста по-добре възпитана от теб.
Поне пиша по-правилно.![]()
13-14 все едно има разлика.
А дали имаш майка ми е все едно честно казано.
Дали пишеш съвсем правилно.. може да се поспори..
И това каква мярка имаш също не ме засяга.. всъщност като се замисля.. дори не разбирам за к'во ме занимаваш.. !?
Факт е обаче, че продължаваш, което говори, че се дразнишПървоначално написано от varnen4e
![]()
дуре е како !!! мноо ли си голяма пак ти ..Първоначално написано от varnen4e
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....