.
Отговор в тема
Страница 21 от 24 ПървиПърви ... 111718192021222324 ПоследнаПърви
Резултати от 501 до 525 от общо 592
    Май говори за твоя ник..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Май говори за твоя ник..

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    fAshIoN bOy <-- За този ник говоря!
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

имах предвид,че те дразни това писане и се караш едва ли не,а твоя ник е написан точно така

хахаха нещо май не се разбрахте,но определено е малко шит да критикуваш някои как пише(подкрепям те за което),а в същото време да се напишеш monityY<----,но едно е да си го напишеш на ника,а др да напишеш цял ферман така.....
    Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi

Е, тя има една главна буква, не е същото. А и аз от време на време пиша някоя дуна завършваща на гласна, когато искам да натъртя на нея, по този начин, но като цяло не о одобрявам много много..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Taste the rainbow

имах предвид,че те дразни това писане и се караш едва ли не,а твоя ник е написан точно така
    ООо моя ник,вярно че е такъв,ама сега ме мързи да си правя нова регистрация заради един ник.. Вярно че такъв бил,ами тя регистрацията ми е стара и аз нз що съм се написала така,но принципно мн мразя да пиша така и то главна,малка буква бла бла,макар че в скайпа ника ми е с една главна една малка (като на повечето хора) ама поне не е с някакви грешки такаче .. Мда..
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Умирам си от кеф като видя 2-3 надъхани фешъна с розовките тениски,косиците на кичури и очила по-големи от лицата им.Толкова превзето се държат,че ми иде да ги блъсна пред някой автобус.Пък за момичетата...топирани,с огрооооомни цайси,дънки 3-4 номера по-малки от размера им с изпъкнали паласки и коремища..блаааа.И за кво се имат за по-висши от мен???На центъра едно Бритни ме изблъска,ама мн ясно че ще я настъпя!Или пък да си се мотам безцелно из квартала и неква надута пикла да почне да ми се хили и да ме блъска.Тия ги правя луди.И кво като съм с широкия панталон и метълска тениска?И кво като нямам капаци от кофа за боклук на лицето,пардон очила?Някой тр да научи тия надувки къде се намират!
    senza te la vita e' dolore...

Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Little_sinner
    Умирам си от кеф като видя 2-3 надъхани фешъна с розовките тениски,косиците на кичури и очила по-големи от лицата им.Толкова превзето се държат,че ми иде да ги блъсна пред някой автобус.Пък за момичетата...топирани,с огрооооомни цайси,дънки 3-4 номера по-малки от размера им с изпъкнали паласки и коремища..блаааа.И за кво се имат за по-висши от мен???На центъра едно Бритни ме изблъска,ама мн ясно че ще я настъпя!Или пък да си се мотам безцелно из квартала и неква надута пикла да почне да ми се хили и да ме блъска.Тия ги правя луди.И кво като съм с широкия панталон и метълска тениска?И кво като нямам капаци от кофа за боклук на лицето,пардон очила?Някой тр да научи тия надувки къде се намират!
    +1 ЕВАЛА!Просто не се търпят..Много се дразня да мина по край някое фешънче и да почне да ми се хили някфо напрао ми иде да му завра главата в бордиура.. Ебати изродите.......

Тцтцттц.. вие верно сте зле обаче..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

В моя клас има едно такова момиче и е мн сладка,въпреки развлечените дрехи Сички я харесват и на мен лично са ми симпатични такива хора,заради неповторимостта им и стила им Не бих се подигравала и нме разбирам тези,които го правят.Може би ти завиждат,че имаш смелостта да си различна и да го показваш Да не ти пука
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

^4ak pa razli4na...

gotino e da ima6 moderni drehi no ne i da se vmanq4ava6!!!
    edna slu4kanzi den varvq po pirotska i nakva tip paris hilton se razhojda s ku4eto si pin4er sprqh i zapo4nah da se zaka4am s ku4eto a tq me izgleda vse ednooooo nz kakvo sam napravila.......kakto i da e i az obi4am gotinite dre6ki no ne sam manqk za razlika ot nqkoi

хмм...искаш Теб дА не те КритИкуВАт и гЛедАт по СтрАНеН наЧин и ОбсЪжДаТ.... а пЪК в СъщУтО вРеме к'во прАВиш... ,пфф шИбаНитЕ фешЪъни " << мисЛя,чЕ ти ПъРвуу ТрябВА да СпрЕШ да ОбсЪждАш Другите ..и Те ТогАвА можЕби щЕ спраТ дА ти ОбРъщАт ВниМаниЕ нА СобсТвеНиЯТ Ти StyLe

mislq 4e mrazite feshynite za6toto ne mojete da ste kato tqh i dylboko v sebe si znaete tova.. prosto se opitvate da izbiete kompleksite si

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от enola
    mislq 4e mrazite feshynite za6toto ne mojete da ste kato tqh i dylboko v sebe si znaete tova.. prosto se opitvate da izbiete kompleksite si
    Грешно мислиш значи.

6to pa da ne mogat ??
    ako im hareswat naistina 6to da ne stanat kato tqh?
    kwo im pre4iiii ?

Цитирай Първоначално написано от fa$h!oN b0y
    хмм...искаш Теб дА не те КритИкуВАт и гЛедАт по СтрАНеН наЧин и ОбсЪжДаТ.... а пЪК в СъщУтО вРеме к'во прАВиш... ,пфф шИбаНитЕ фешЪъни " << мисЛя,чЕ ти ПъРвуу ТрябВА да СпрЕШ да ОбсЪждАш Другите ..и Те ТогАвА можЕби щЕ спраТ дА ти ОбРъщАт ВниМаниЕ нА СобсТвеНиЯТ Ти StyLe
    we give it all.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от Taste the rainbow
    6to pa da ne mogat ??
    ako im hareswat naistina 6to da ne stanat kato tqh?
    kwo im pre4iiii ?
    принципите ....може би .... не съм сигруна .... разбирането за нещата ....

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

e kwi principi?
    wseki se obli4a taka kakto mu hareswa

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
    Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
    Абе мен, ако питате има фешън дрешки, които са уникално секси...
    Абе...май не те питаме.
    Възхищавам се на остроумието ти и на цялата ти ЕМО грация..

Всъщност какво говоря и аз.. .ЕМО грация.. ти още не знаеш дали се причисляваш към емотата или към фешънкоровете...
    О, да! Толкова съм заблудена, че чак не осъзнавам, че си губя времето с пикли като теб! Божее, каква заблуда!
    Важното е, че ми дойде просветлението.
    Лека и мека.
    О0о0о00о0 сега съм и "пикла" .... хахах... Мамчето къде се скита, че не е могла да те възпита? Или вие сте си такова семейство..
    Хахахах... аз ако съм пикла за тебе не знам..
    Лелее колко обичам някви 13 годишни да ми обясняват каква съм. Най- вече пък някви емота... ужас..
    О, Боже!
    Първо, на 14 съм.
    Второ, колкото и да съм "невъзпитана", все имам някаква мяра...
    Мамчето ли къде се скита-ами ако нямам майка?!
    При все тая съм доста по-добре възпитана от теб.
    Поне пиша по-правилно.

13-14 все едно има разлика.
    А дали имаш майка ми е все едно честно казано.
    Дали пишеш съвсем правилно.. може да се поспори..
    И това каква мярка имаш също не ме засяга.. всъщност като се замисля.. дори не разбирам за к'во ме занимаваш.. !?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мега фен
    Град
    София
    И това каква мярка имаш също не ме засяга.. всъщност като се замисля.. дори не разбирам за к'во ме занимаваш.. !?
    Факт е обаче, че продължаваш, което говори, че се дразниш

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    дуре е како !!! мноо ли си голяма пак ти ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си