- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ПпФфф... шибаните фешани?
От скоро съм във форума и прочетох темата от начало до край....хахахахах Безмислени спорове водитеКой има по-голяма пишка....
![]()
Точно така , не се приемайте за толкова специални , защото не сте !Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Първоначално написано от ^Santra^
![]()
![]()
Все ми е на акъла, че се дразня..
Просто обичам да споря... ии не бих оставила друг да каже последната дума.
А и не съм на 15, че да ме впечатляват думите на някой, който не познавам..
Хах...
Е, имам майка. Виждам, че това яко те грее.Първоначално написано от varnen4e
![]()
Хайде като можем да поспорим за правописа ми, да поспорим де! :P![]()
Защото не съм убедена, че пишеш по-правилно... :P![]()
И моля те, не използвай думата `замисля`. Доста непонятна е за теб, бих казала. И неуместна най-вече.![]()
Е, аз съм на 10, така че се впечатлявам :P За какво ще спорим днес?Първоначално написано от varnen4e
ЗА или ПРОТИВ фешъните?!Първоначално написано от ^Santra^
![]()
Хмм, хубава темичка за спор, а?! :P![]()
Хората с истинските възможност не парадират с това колко им струва всяка вещ, нито пък ходят с етикетчетатаФешъните ме дразнят с поведението си, не толкова с начина на обличане- какво ми пука, че не мога да различа кое е момичето и кое е момчето, като отношението им към нефешъните е едно и също. НеКа Си ПиШаТ ЕтО ТаКа, щом си мислят, че това отличава, и щом имат време за губене. Нека си носят очилата, дето са по- големи от лицето им, и нека си мислят, че им отива. Нека като се снимат по всякакъв друг начин, само не гледайки към фотоапарата. Нека се снимат сами. Нека носят своито официални анцузи по кафетата, нека "слушат" хаус. Нека да умрат в кофите- все едно ми е.
а начи си на 16 .....Първоначално написано от varnen4e
на базатва на какво се мислите за велики всички не ми е ясно ....лек против рака ли сте намерили .... ?!
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Олеее момиче кефиш меПървоначално написано от ^Santra^
![]()
Аплодисменти за момичето,което мисли !
![]()
;]
Няма нищо за разбиране..То упира до малоумие..Нищо сложно няма да слушаш чалга по цял ден,да се обличаш фешън и да се държиш надуто..Просто е непоносимо за някои,и не биха го направили з анищо на света!Първоначално написано от IdiOtKa
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
На базата на това, че може би са по-големи с най-много една-две години от нас...Първоначално написано от IdiOtKa
Егати и базата...
Поне и умственият им капацитет да отговаряше на `голееееееемите` им години...
Тц-тц-тц...
``ПпФфф... шибаните фешани?`` opfffff az da pusna tema ``6ibAnite bezfkusni razdarpani rapari emo-ta i t.n.`` awreeeeeee seki si ima stil na obli4ane....stil muzika koito si slu6a i t.n.nqq6 nikvo pravo da obijda6 horata koito sledqt modata....nosqt se s markovi i gotini dre6ki dokato ti sedi6 i zavijda6 ok? kapish?! ...hodi si se obli4ai kakto si iska6 i ne ybijdai momi4etata i mom4etata koito sa s krak v modata a ti ne si?! nqq6 nikvo pravo da kazva6 4e teq koito se obli4at fashion zadaljitelno sa ``kurvi4ki``
![]()
![]()
tva 4e si popadnala na 1 2 ne zna4i 4e si4ki momi4eta koito se obli4at po modata sa kurvi!!! kurvi ima na sqkae weee koga sh go proumeete?! ne zavisi ot tva kak se obli4a6....kva muzika slu6a6 i t.n.!!!
![]()
![]()
i za tewe ako sqko gotinko i dobre oble4eno momi4e e kyrva...zna4i ti si mnogo mnogo typa!!!
![]()
ae Peace
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/
Аз ако толкова исках да СъМ ФеШъН, нямаше да седя и да злобея, а щях да стана като тях( какво падение!)
Едно от нещата, които отличава рапърите, пънкарите, емотата и всички различни от ФеШъН подобията е, че ако стане модерни да носиш широки дрехи, кецове и да слушаш hip hop, ФеШъНиТе ще се преобразят на рапъри. А хората, които наистина имат стил никога няма да го направят.
Hahahahahaha и това го пише момиче,което си е сложило снимка на аватар на която и се виждат бедрата и цицитеПървоначално написано от Playlife_f
![]()
Мдаааа
Ние седим и завиждаме на ФиЕшЪнИтЕ,че те се водят с маркови дрешки,а ние не можем............
![]()
;]
това ми хареса ... съгласна съм ....Първоначално написано от ^Santra^
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
може да си грозен .. знам лиПървоначално написано от Taste the rainbow
![]()
Мила, за да се обличаш по този начин, дори и да не си в истинския смисъл курва, тоест никой да не те иска за...нали знаеш, то поне манталитетът ти ще да е курвенски.Първоначално написано от Playlife_f
kapish?!
Ти си много проста мааа...Първоначално написано от Playlife_f
Я провери в гугъла или в някои магазинчета за по-известните модни марки като Burberry, Tom Tailor, Benetton, Dolce and Gabbana и други...
После ела и ми намери приликите между твойте фешънчета с дрешките си, и тези, които си видяла там!
Водели се по модата... Пффф...
Ai sao ne me obijdai 4e sam prosta am?Първоначално написано от Emo Doll
tyka po forymite ne6y mnoy vi znaqt ystite....a koi znae kvi zabutani kompleksirani pyp4ivi i debeli smotli ste!!!! 1vo...az teq drehi koito gi nosq....si4kite sa se ot izvestni marki kato teq koito ti sama si poso4ila...kato vkl i MNG MOtivi ...i t.n. aiuxiauxiauxax ma kvo li se zanimaam to4no pyk s momi4e kae nick-a i e emo doll
q hoi si reji venite i si se depresirai
![]()
aexeaexaexeax typa selska leika tragnala da mi govori na mene za moda
![]()
![]()
aixuiaux i ai stiga zavijdali.....jiveite si tam y va6iq si svqt i ne se byrkaite !!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/
e twa pa kwo obshto ima?!Първоначално написано от enola