- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ПпФфф... шибаните фешани?
Посочи ми едно нещо, заради което мога да ти завиждам, и то по възможност да е свързано с облекло, нали това обсъждаме.Първоначално написано от varnen4e
А онази дето всяка дума, завършваща на "о" я пиша с "У" и дето нарече Emo_doll "typa selska leika" да се ВлИзА в ImPuLsE Да Си ЧуКнЕ СрЕщА с НяКоЕ СтРаНнО СъЩеСтВо ПрЕтЕнДиРаЩо Уж Да Е МъЖко, Да ОбЛиЧа АнЦуГа АдИдАс И дА ОтИвА в НяКоЕ ФеШъН КаФе нА ГлАвНаТа.
бахти тъпите п*тки сте![]()
towa gowori losho za tebe togawa ;ddПървоначално написано от varnen4e
a kfo smqtate za belyo second handПървоначално написано от wasntme_
: za pokupka nad 5 lv polu4ava6 podarak petno ot sperma
axaxayxrarxyarxyaxiauxiauxiaux maaaa az sh si praq kvoty iskam! az sam napisala v podpisa si 6to vlizam u toq zabytan forym...e taka da vi se smeq na typite rasajdeniica...6toot ste ograni4eni...selski leiki mmm daaamПървоначално написано от ^Santra^
![]()
![]()
oxxx ae pi6ete si zanimavaite se tyka s typite forumi i zabludi dokato jivota te4e a vie ste se zabili pred komp-a v typi razmi6leniq
![]()
![]()
shmatki
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/
Щом това е мястото, на което си избиваш комплексите, нека така да бъде.Плюс това, следвайки твоята логика( защото явно и мишките имат такава), за да се смееш на простотии, не е нужно да пълниш на хората сървърите с малоумните и нечленоразделните си бръщолевения. А от къде каза, че си?
аз не хода смъкнат а си хода нармалко облечен ама кат вида момиче смакнато и ако си е яко G много ме кефи ама ако е неква позиорка м/у фешън и G ги храна много ама ако си е яко G и се кефа на макс даже я си даи скайпа
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
И откъде знаеш, че дъм дебела, пъпчива и т.н....Първоначално написано от Playlife_f
Видях ти първата снимка на аватара ти и просто ми стана ясно...
Втората като я видях, още повече...
Между другото, много боза пиеш! Освен циците, и краката ти са заприличали на лоени топки!![]()
Мила, Mango преди мноого години беше качествена, утвърдена марка, чийто най-евтин продукт надминаваше 200 лева... Едва ли тогава си си купувала дрехи на МNG.
Сега това е една от най-смотаните марки и всеки втори балък се носи с нея...
Включително и ти. :P![]()
Ооо, за motivi да не говорим просто...
А защо ни обиждаш, че сме комплексари, които освен да висят пред компютъра, си нямат друга работа?
Ти не си ли същата, бе майна?!
Баси и дебелите крака имаш!![]()
Ние ли сме ограничени, ма?!Първоначално написано от Playlife_f
Научи се да пишеш на родния си език, пък тогава хвърляй наляво и надясно безпредметните си определенийца!
Наистина е супер тъпо да си хоиш по улицата и някой да почне да вика след тебе..Понеже живея в малък град и тука хората са някакси затворени...А аз съм 100%-ов привържаник на хип-хопа,а пък и ме кефи размъкнатия стил и си хода така и направо имам чувството че ш ме изядът със се парцалите...как има един израз...Ии тва супер...ама супер много ме дразни...Се едно аз да тръгна да викам по мацките с поли по-къси и от ена педя..То специално на поечето от тука ш им е кеф де..Ноо друго иам предвид...
Еми , като не ти пука не пиши и не се ядосвай .![]()
![]()
Все едно си нещо повече от някой друг ...Всеки е различен и уникален сам по себе си , носи си смъкнати дрехи - на никой не му пука за теб . Като те гледат злобно - голяма работа . Игнорираш ги и не се правиш на нещо повече от тях , защото падаш на тяхното ниво .
![]()
ЦЕНЗУРА
2 точка от правилата
moderated by Coki
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
ave.. az sam super privarjenik na fashionite ama... sedq tyka 4eta foruma.. i onemqvam.. ima tyka 2-3 det hem bi trqbvalo da imat sa6tata poziciq kato men... hem sedq.. 4eta im postovete.. i im se smeq6tot sa nekva ottaika
ne govorq za fesho i varnen4e .. te sa ok.. te pone ne se izlagat darjat na polojenie horata
ama drygite.. osobeno onova fashion boy... mamooooo e tva sa6testvo e izklu4itelno zle... ili onaq drygata dety kazva 4e se obli4ala po modata... nekav super smqh me napu6i... teq 2mata sa nekvi novoizlupeni fashioni det o6te nz de sa namirat i kat sa fashion izvednaj im se diga reitinga... omfg...
kakto i da e pod4ertavam 4e az o6te si za6titavvam fashioniqta... prosto ima nkolko individa koit sa dosta zabludeniiii![]()
btw emo kuklo... ebasi ot koga ta 4akam da sa samoubie6... ili ti ne be6e emo? to prosto taka ti be6e napisan nika? to verno 4e ti be6e nekva nayrientirana kompleksarka na danoto na ob6testvoto :///
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Вие всички които казвате "аз съм привърженик на Fashion модата бла бла.." изобщо виждали ли сте истинска Faskion-ка или Fashion това че имате 2-3 блузки от известна марка и дънки от пазара и обувчици за 70-80 лева и като сложите 1 килограм фдт + прическа "последна мода" (по вашите думи) и като си вирнете носа до небето не значи че сте Fashion направо сте ми жалки за съжаление чета но без да се смея защото това е трагично положение на младото българско поколение ама вие си знаете най добре просто БИХ ви посъветвала да не говорите много кой какъв Fashion бил и кой задръстен... Имайте си хубавите и маркови дрешки стига обсъждайте хората..![]()
~petak vecher cqla masa... no ne sus cqla kasa a s bqlata okrasa...~
Ще има да чакаш.Първоначално написано от wasntme_
![]()
А ти от коя част на обществото си?
Я ми кажи! Или те е срам?
само едно ще каже .... по-умния ще замълчи... приемайте го както искате ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Коментирам ти поста, ако моят коментар те кара да се сдухваш, това не значи, че и с мен е така. И както каза Идиотката, спирам и аз да пиша в тази тема, така че фешъни, дайте воля на въображението си и си мислете, че всички ви завиждат и всички искат да бъдат като вас.Първоначално написано от varnen4e
pHahaha az ne sam ot mnogo tarpelivite...Първоначално написано от Emo Doll
apak i obi4am da pomagam na horata tei 4e ako iska6 nqma problem 6ti pomogna v samoubesvaneto ;]
spoko mila ne me e sram ot absolutno ni6tyXaXaX kat ma pita6 ot koq 4ast na ob6testvoto sam mnogo li me zatapi?!? mUXAUXUxuaxua Zle... 6ti kaja ot koq sam... ot taq det takia kat tebe ne moat mi kajat i 2 dymi4ki... i kat gi natrovq i sedqt i me gledat i ne moat vzemat re6enie... eto ot taq 4ast... kakto iska6 si me razbirai ;]]]]] Mm tei 4e hora kat tebe dori ne gi zabelqzvam XIxiixIXi
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Не виждам нищо лошо човек да се облича стилноВ смисъл смешно е да смятате за жалки момиченцата, които носят най-скъпите дрешки от най-луксозния магазин в града... до някаква степен няма нищо лошо, стига да не прекаляват със смесването на модерните този сезон зелено/жълто/лилаво и т.н.
Като минеш покрай витрините и ти хареса нещо, пробваш го, стои ти хубаво, що пък в крайна сметка да не си го вземеш? :] Аз примерно никога няма да облека нещо жълто, без значение за блуза, дънки, шапка или обувки става думи, този цвят ми е О-Т-В-Р-А-Т-И-Т-Е-Л-Е-Н
А ако става въпрос за хората, които си мислят, че с два парцала за 60 лв. ще са супер оригинални и единствени, нямам коментар
Истинската мода е достъпна само за богатите и бихте я почуствали само на едно истинско ревю без значение за Диор, Версаче или Кавали и т.н. говотим
дори дрешките от 200 и 300 лв. сравнени с техните модели са пердета ;] Всичко внос е стояло в кашони и е разнасяно като торба чували от различни държави, така че
Както казва Шанел - модата е временна, а стилът вечен
Нямаш ли вкус и обличаш ли се като циганка от главата до петите уж в модерни цветове и комбинации, пак си пълна нула ;]
Ей,да,признавам си,ужасно искам да съм фЕШаНнЧиИ!,но е много трудно бе да го еваПървоначално написано от enola
Цаки "Мухата Цеце" за 10лв. от някоя сергия,един бял мъжки потник стил - "зидаро-мазач",американски гуменки КуНфЪрСс,за които ще спестявам 1 година от закуски,и огромна чанта,в която могат да се поберат всичките ти все още нормални приятели,защото се смаляват от срам като са около теб
Соу фъкин хард,мадафака
![]()
![]()
ne ju ne si prava>>> nii f na6ta corporaciq takifa kat neq q celim s kubetiПървоначално написано от wasntme_
:
:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P :P
![]()
![]()