- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ПпФфф... шибаните фешани?
Говорех специално за марковите дрехи, че се опитват да се изкарат, че имат такива...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
ее да това е вярно...те дори и да имат започват да парадират ли, парадиратПървоначално написано от Wrathchild
![]()
Имат те... аз тогава защо не съм виждала нито един от тях в магазините по Витошка или в моловете, където се продават тези дрехи?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
ми щото тия магазини са за хора с вкус и пари...не за някакви тъпи жалки комплексарчета с пубертски изявиПървоначално написано от Wrathchild
![]()
Първоначално написано от d0mat4et0
Е, да, но не толкова къса, че да ти се вижда г*за и от горе и от долу. Поличките, дето са една педя дълги имам предвид. Нормалните полички, да. Обаче, не е хубаво да видиш някоя, дето сланините й се виждат от всякъде, с къса пола или тесни дънки, нали (нямам нищо против по-пълните момичета, но просто не ми харесва като ги видя така облечени)? А повечето фешънки са така. Пък и на някои момичета им отиват дънки тип "насрано".Аз не нося много полички (имам само една
). Но не нося и широки панталони. Нося си нормални дрехи, които са на нормална цена и не се оплаквам.
И дрехите на фешъните нямат нищо общо с марково. Ако бяха маркови, щяха да са по-хубави
![]()
дамз, права си...и аз не нося дънки тип насрано, но и не нося някви супер прилепнали фешънски...виж тук зависи не само какви дрехи носиш, ми и каква ти е фигурата, как ти стоят дрехите...щото просто не мога да си представя някоя доста пълничка "фешънка" да ми тръгне с няква поличка дето и се вижда не само гъза ми и други работиПървоначално написано от dan4ety
той тоя фешо един бог го знае къв е...ай утре ще ида в амор ще го щракна като някое папраче и шви покажа
![]()
Аз имам анцунг Адидас това прави ли ме безсмъртен ?![]()
we give it all.
по логиката на хората лишени от сякакъв смисъл , си абсолютно безсмъртен и напълно ограничен от към мисловна дейност. !Първоначално написано от TellMeYourName
фешо , фешо , супер зле си брато .... амор , повярвай ми никва идея си няям каква е тая дискотека , но като чуя че работи в 8 ми е ясно ... химия а....оо и кво ше прайм мусколчета...а и кво, ти разчиташ на скъпите си дрешки за да те уважават хората , хахаха колко жалко , аз се обличам супер зле и въпреки това приятелите ми ме уважават и не им пука , колко ще ми струват дрехите .... кво в тая дискотека амор да не се влиза с касова бележка колко са ти дънките ? или пък тря носиш разписка със социалното положение на ваще ... и пак те питам кви пари ....тея на ваще ли? ... никва идея си нямаш кво е да изкараш и 1 лев ...
тъпак хои в амор да слушаш анелия и не ми се обесняй колко си умен и красив ... и да носиш дрехи за 1000 лева винаги ше си останеш умствено ограничен ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Явно не видя иронията в написаното от менПървоначално написано от IdiOtKa
![]()
we give it all.
да и на мене ми се видя малко странно за човек с такъв аватар и подпис да има анцунг на адидас , но както и да е .. .реших че тря се премиря с факта .... иначе ирония рулз !Първоначално написано от TellMeYourName
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
absolutno si prava za tova 4e e vajno tvoito mnenie ti si si re6ila da hodi6 taka.Az li4no si imam moi stil hem sum smuknata hem ne tolkova ama nikoga ne sum se obli4ala kato fe6un4e tolkfa sa mi sme6ni, mene li4noo ne me ebe kfo mislqt za moq stil az sum si az i tfa e 4esno kazano kato vida nqkoe mom4e fe6un4e ne moga da se sdurja moje i da ne sum prava no se spukvam da se hila 6ot sa mi mnogo mazni i gadni aa gadnoo a momi4etata i na tqh en im s radvam 6oto imam 4uvstvoto 4e kat sledvat modata si ka4vat samo4uvstvieto ama mnogo pove4e otkolkoto trqbva i sa nekfi naduti a su6tevremenno v moite o4i hiper sme6ni az 4esno kazano ako te vida nqkude mnogo 6e ti se izradvam obojavam smuknatite hora i klo6 stilaПървоначално написано от Symphony of Destruction
Klo6ari rlzz![]()
![]()
Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*
Мисля че имаш абсолютно грешна представа относно фешънитеПървоначално написано от Emo Doll
![]()
ти нарочно ли ми пропускаш въпроса или се праиш на приятно разсеян ...Първоначално написано от Fesho
с кви пари си купуваш кинтите с тея на ваще или лично твой изкарани , с квикинти ходиш в амор , нещасник , земи изкарам малко кинти сам и после им виж стойността .... Амор ... 8 е мно рано можел и да доида към 11 че 8 ми е бая рано или нее ти кам 11 ве4е 6е си легнал да спинкаш ... нещастник .... хой да харчиш парите на вашите и не ме занимавай ако обичаш ! озлобяла съм аз ..озлобяла съм от тъпотията ти .. !
ооо да ити си права ..мерси ..Първоначално написано от varnen4e
Оффф.. не съм казала аз, че си с кльощави ръчички и с нокти, успокой се.. аз просто се пошегувах... не те познавам, за да те съдя...И няма да се бия с теб.. не съм чак толкова смела, че да ходя да се бия с момчета.. споко.. а за парите си прав.. много ги мразя и аз тея въпроси от рода на "Ама тея пари, нали за от ваще"... ок, дай като са от наще да не ги харча и да тъна в мизерия.. стегнете се малко с тия въпроси, а ти се успокой, нямам НИЩО против теб!
ок ок ..... вие сте прави , аз съм тъпа и кво ли още не ...също така съм мазна, размъкната и междудругото клошарка ...и съм се озлобила от тва, че живея в мизерия .... горката аз самосъжалявъм се как може да съм толкос наредена ,..... ааа направо мисля да се самоубия по случая , просто искам да ви леша от моето присъствие , да не съм ви в тежест .......................ааааааааааааа ааааааахаххахаххахха не ме ебе за вас !
аа какво ако съм бедна ? и какво ако няям пари да си купя анцунг на адидас ? да не би да съм по малко човек .... да да сигурно ... толкоса съм проста нали няям анцугче на адидас , за кво вобще живея .....
100% живея мноо по аиляшки от вас и 100% съм много по усмихната и щастлива. ... идете се къпете в пари , не ме ебе !
Химията ти струва дръжки. И химията ти прави... водни мускули. Уплаши ме с тях, да знаеш.Първоначално написано от Fesho
И това, че ти отговаряш по този начин само доказва, че ТИ си комплексираното същество, което даже се обижда от нашите думи към теб![]()
И не си позволявай да говориш по този начин. Когато аз съм обиколила такъв тип заведения ти още си си играл на кечисти.
А ти пари нямаш, миличък. Ако мама и тате не те издържат ще си останеш на хляб и сиренце. Когато ТИ си изкарваш парите тогава се прави на голямата работа. И колкото и пари да имаш пак си оставаш жалко леке, впрочем със кльощава структура, на която мускулите стоят грозно. И пак оставаш безмозъчен пикльо.
~
Първоначално написано от Fesho
Твоята майка може да е грозна, но не и моята! И недей да проклинаш, защото след това на тебе ще се върне (а, дано!). Ти само си мислиш, че не мога ти кажа в лицето, това, което пиша. Обаче аз мога! Аз ли съм смешна, бе, копеле просто! Не се ли виждаш, или си си натрошил огледалата! Като се видиш в нормално огледало, тогава ми говори, кой е грозен и кой не. То един плъх е по-хубав от тебе, бе леке фешънско! И както ще направиш, ако не трая?! Ще дойдеш до Добрич, ли?! Аре ела, не ми пука, защото ти си едно долно, грозно, тъпо леке дето друго освен "ще ми лигавиш к*ра" не знае. Бахти и скапаняка шибан. После защо не харесвам фешъните - то такава грешка на природата, като тебе, кой ще харесва?! Бахти и екземпляра невиждан ...
Първоначално написано от Fesho
Добрич било село в Румъния?!Ти ме разби, бе, плъх такъв
И аз съм селянка?!
Единствения селяндур тука си ти! Ти, ти ,ти и само ТИ! Селянка съм била. Пф, селски ти е гъза на тебе! И пак използва любимата си фраза, просто предадена по друг начин. Да не мислиш, че искам да съм ти интересна
И единствения, който проклина си ти. Аз не съм видяла друг да проклина...
Стига, бе муцинка... недей така.. гадно е.. просто не се връзвай... хората са си го казали: "По- добре на хората в устата, отколкото на хората в краката." Все пак признай, че това беше малко прекалено...Първоначално написано от Fesho