Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke
Цитирай Първоначално написано от eclipseee
Цитирай Първоначално написано от GaNGsTa`Gi®l
Ауе... не е поредната тема за фешъните.. всъщност е за смъкнатите? Нз.. писна ми като мина от някъде и зализаните педалчета да ме гледат все едно съм им изяла закуската? И мазните смръдливи к**вички .. и те същата работа? Писна ми като мина покрай някой и да се има за мнол оборотен като се изцепи "Е...генгста?" или.. "Е ? R&B уеар.." .. за тея подмятания се сещам ся ,щото тях чух днеска?! Не разбирам къв им е проблема? Кво им пречи мамка му да се нося както ми харесва да не робувам на шибаните моди и да не ми пука кво ще каже таа или онаа пикла за облеклото ми.. макар че в случея изглежда ,че ми пука.. ама не е така.. просто искам да разбера кво против имате съкнатите момичета? Ако е момче.. тичате да му се лигавите и натискате ,ама нали е момиче.. как ще се носи така.. пффффффф _!_
Кфо им пречи ли? Че всички МОМИЧЕТА трябва да са по модата и еднакво облечени, което е пълна лудост и проста представа за света. Не може всички да са еднакви като стадо пингвини, проумейте го най накрая и уважавайте избора и личното пространство на другите!
Ммм, не знам. Според мем момичетата трябва преди всичко да изглеждат женствено. Не мога да възприема момиче с развлечени дрехи, а и е доста трудно да определиш пола на такова създание. Наречете ме старомодна, но не трябва ли момчетата да изглеждат мъжествени, а момичетата - нежни? И как би могла една "гангстерка" или един "фешън" да постигнат това??

Ахам Стига момичетата, да не се обличат като онези какички от околовръстното Нямам нищо против момичетата, които се обличат модерно. А до авторката щом не те вълнуват, защо правиш тема за тях?!? Нали уж не те вълнуват