N0_feAR не се имам за гангстерка.. тоя ник го ползвах преди време и съм се регнала и тук с него.. и както каза някой след тебе не мисля ,че в БГ има истински гангстери както и истински гета...И едно е да ти го жае някой френд.. е кво ста джия ала бала друго е да си вървиш по улицата и някой с надмешка да ти го каже...?!Сещаш се? както и да е да не отклонявам и аз темата... И да кажа,че аз също не деля хората..имам фр-ве метали имам и чалгари имам и смъкнати и тва не ми пречи да общувам с всички тях ... не е там проблема.. ауе.. не ми са повтаря едно нещо 2156414 пъти... не ми пречат,не ме вълнуват и т.н...,ама да си гледат бритончетата не да се праят на разбирачи...
dan4ety...темата не е за тях пише го в първото изречение...
peteto89 виж са маце? Тва за женствените женки гго разбрахме... и тва незначи ,че не мой да се носиш смъкнато и пак да си женствена?... ;] Не за всички,но теа за който не си не ти и тряат.. вярвай ми.. ае не ми са пише поече.. койт иска да изказва мнение ама не ме мешайте.. дадох пример с себе си ,а вие.. яко хейт.. аре пийс