Цитирай Първоначално написано от Myxaxaxa
Много ме радвате всички вие "майни", "гъзарки", "генгстърки", "мацки" и ... (да не изброявам определенията, с които вие сами се наричате).

Не знам от годините ли е, от какво, но има един период в живота на всеки човек, когато решава "скивай са аз колко съм различен от другите и оууу само как всички са обличат еднакво, пък аз къв съм пич/ква съм пичка и всички ма зяпат, ма на мен ни ми дреме..." (и т.н. в същия стил). Това е нормално и всеки минава по тоя път. Истината е, че има още около 09348259723485723948983476290587677 души като вас, които се убеждават (сами себе си, а и взаимно) колко са различни и готини, вживявайки се адски много

И друго: обсъждайки т.нар. "тъпи фешани", които само ви зяпали и говорели за външния ви вид, ставате като тях. Какво ви пука кой какво слуша или как се облича? Това си е чисто негов проблем и, както вие (уж) не искате да ви гледат и обсъждат, не се занимавайте и вие с поведението на другите. Който не ви харесва, просто не му обръщайте внимание.

По мое лично мнение, именно самоопределянето в социални групи (в случая "метъли", "рапъри", "чалгари"...) ви превръща просто в част от тълпата, налагайки някакви ви глупави рамки и норми на поведение. Не бъдете като коне с капаци, по дяволите!

Айде приятен ден на всички
мно ядно детска раута ....прав/а си ..но ко да се прай дете съм си още и хмм знае ли се може скоро да порасна ..въпреки че за ко ми е ...