.
Отговор в тема
Страница 4 от 24 ПървиПърви 1234567814 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 592
    Ей, The G Girl, споделям (определено) как се чувстваш, когато ти кажат т'ва шибано "Ей, Джи" :@ мразя така да ми казват хипер тъпо е т'ва.. и то е заради "мъжкият идеал" както го нарича един приятел, че всички момичета трябва да са облечени като п*тета
    - Imma Sistaaa ® -

Супер фен
    Не знам,никога не съм одобрявал цялостното преобразяване на визията и разделение на хората заради 1 музикален стил

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от Master_88
    Не знам,никога не съм одобрявал цялостното преобразяване на визията и разделение на хората заради 1 музикален стил
    abe kav myzikalen stil be q sa opreite... nabiite si go v tikvite... fashioniqta nqma ni6ty ob6to s muzikata ve pravete 6ibanata razlika se pak
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от wasntme_
    abe kav myzikalen stil be q sa opreite... nabiite si go v tikvite... fashioniqta nqma ni6ty ob6to s muzikata ve pravete 6ibanata razlika se pak
    Не ми се карай,фешъните може да нямат,но рапъри метали и такива подобни имат

Emi to spored men nqma zn kfo slu6a6 ama koi kakto iska da se obli4a az slu6am si4ko e ima malki izklu4eniq ama vse pak no hodq oble4ena kakto si iskam i nikoi ni6to ne mi kazva to tfa si e tqhen problem kfo mislqt za tebe taka i taka ne gi poznava6 kfo ti puka kfo kazvat za teb
    One Tree Hill..Forever...Naley..!!!

Град
    gorno nanadolni6te--kal do kolene
    браво ...евала каза им го! щото шибаната разлика е голяма!!!

h0uSe MuSiC LoVeR http://es.youtube.com/watch?v=xpGq1CZH6PI -metr0p0lis...lyDniCatAa!!!

Повечето фешъни слушат чалга,но всъщност казват,че слушат хаус
    Много такива случаи знам
    [/b]

Град
    gorno nanadolni6te--kal do kolene
    хмм може би защото си мяслят че като слушат чалга трябва да се обличат така.....
    аз лично нямам против чалгата(просто тва ги кефи) но мн0го мразя чалгарски диск0теки и тъпите селянчета дет отиват да се напият и да се бият!!!
    h0uSe MuSiC LoVeR http://es.youtube.com/watch?v=xpGq1CZH6PI -metr0p0lis...lyDniCatAa!!!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ооо стига ти сериозно ли си вярвваш ?! разбира се че има значение музиката !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

aNti FaShiOnI? aWe 3beTe s3 vS aNtI fAsHioNi[!!!]i kWo kaTo nOsIm "o4ilcA nA myHi4kaTa cE Ce"? nQkAkAf pRobLem lI iMa6 s FasHioNite w3 ?love_hate! ? aRe kaJi mI 4aS I 6te s3 vIdIm....dA vIdIm kOi nA kOgO 6tE nAprAvI gLaVaTa "nA dIsKoteKa".......bAsI 6iBaNit3 xOrA w3.....4yQ lI zA o6te EdNa 6iBaNa tEmA zA fAsHioN gIrls & bOyS nApRavEna oT tEb nZz kWo 6Te tI sE sLy4i......

Мразя ги... лесно ми е обаче да ги затапя. Много са тъпи, само заплашват и това, горното мнение, си е доказателство за това. Анти-фешъъън! :P

komentirat te i ne te priemat shtoto sa ogranicheni i si mislqt che si4ki trqq da sa kato tqh
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

xax znam za kakvo govori6 az poneje sam si neo metal i si se obli4am po-razli4no ot drugite i v u4ili6te ima edni drazniteli razbira6 me, ta samo mi vikat "oooooo metal" "oooo linkin park" i takiva taka 4e da ne ti puka ot 6ibanite 4algari a sa6to taka si se kefq na hip hop-a, R&B
    Който иска търси начин, който не ще - причина. Човек цени когато няма

Цитирай Първоначално написано от LovePoisoned
    Мразя ги... лесно ми е обаче да ги затапя. Много са тъпи, само заплашват и това, горното мнение, си е доказателство за това. Анти-фешъъън! :P
    Вярно

Иначе не са много зле. Обличат си се що годе добре, нали. Ама държанието им е, как да го кажа, скапано. Правят се на по-важни от останалите (или поне тези, които аз знам), все едно, че света се върти около тях и т.н. Може би не всичките се държат така, но тези, които аз знам и виждам по улиците.
    Pure white

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    ооо стига ти сериозно ли си вярвваш ?! разбира се че има значение музиката !
    mda seriozno si vqrvam na4i ko? fashion ravno na 4algar ili housar to verno 4e pove4eto fashioni sa zaribeni housar4eta ama ne idva ot tam cepiqta [!] ti si mn zle :P "fashionable" e na4in na obli4ane - to4ka. tova 4e darjanieto na pove4eto, koito ste "vijdali po ulicite" e shodno ne zna4i 4e e zadaljitelno da si takav za da slu6a6 dadena muzika ili pak obratnoto... ade ade mal4i si.... genialnite ti misli krai nqmat...

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    забавна си ми ... мно ясно че има значение , аз фешън който слуша метъл, вярвай ми не съм виждала ! а и нали се сещаш че и при музиката има мода, както в случая хауса ...(мно кофти) ... и ся сички хаусарчета а у .... мно дуре знам кво значи тая дума на англиски, вобще не ми я превеждай ! не се прави на оригинална...ако обичаш, защото от твойте думи излиза че си тъпа чалгарка, която се мисли за фешън или човек който никва идея си няя що е то да си фешън в БГ !
    ааа да и забраих за специалните фешъни, от който като си замисля си май ти ..фешъни стил -аз слушам метъл, хип-хоп или нещо от сорта, но просто се обличам модерно(фешън) и глеъш тея хора никва идея си няят от музиакта която твардят че слушат и си слушат чалгата .....
    друг е въпроса че у нашата страхотна държава всички фешънчета слушат чалга или хаус и тъикато само 5% , (даже по малко) са някви дето слушат няква друга музика, вички минават под знаменател тъп фешън, който слуша чалга или хаус (в моемнта) ! .... и просто ти няма как да не си поредната фешънка, която се опитва да изпъкне с тва че фешъните , са просто хора който обичат модата...ква мода е брато ...нали се сещаш, който няма стил на обличане , е то за него има мода ... нямам нищо против фешъните, но някви такива оригинални изказвания като твоето са ми умръзнали ... някви високомерни , пълни с смисъл и кво ли още не ... пълни лаина маина !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Фен
    Град
    в тръбопровода...
    IdiOtKa го каза... няам кво да допълня.. ! Аз май няаше да пиша пак..ама не се сдържах..мноо компетентни станахте тука.. пф...

wasntme_...поздравче ... mooooooove bitch get out the way get out the way bitch, get out the way !!!!

faShIoN_faNtAsYy...ба не така грубо...за още една тема анти фешън направена от мен няа чуеш.. трудно ще ти е .. ама да видиш форума офлуден с анти фешън теми.. да това е лесно.. ;] глави ,дискотеки ала бала? нещо не чатнах? не така ...ще ти се развали топираното бритонче кво 6е прайм после... ? ;]

Under_my_skin,не ги знаеш само ти тия случей...тва хауса голема гъзария стана вече.. ;]

wasntme_,мълчи ве

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от GaNGsTa`Gi®l
    IdiOtKa го каза... няам кво да допълня.. ! Аз май няаше да пиша пак..ама не се сдържах..мноо компетентни станахте тука.. пф...

wasntme_...поздравче ... mooooooove bitch get out the way get out the way bitch, get out the way !!!!

faShIoN_faNtAsYy...ба не така грубо...за още една тема анти фешън направена от мен няа чуеш.. трудно ще ти е .. ама да видиш форума офлуден с анти фешън теми.. да това е лесно.. ;] глави ,дискотеки ала бала? нещо не чатнах? не така ...ще ти се развали топираното бритонче кво 6е прайм после... ? ;]

Under_my_skin,не ги знаеш само ти тия случей...тва хауса голема гъзария стана вече.. ;]
    hahhhahahhaaahh znachi parvo na parvo wasntme slusha vsichko house i chalga nai malko samo da kaja tozi fakt... naistina ima znachenei kvo slushash shtoto ima stilove kat punk rap i metal det prosto ne ti pzvolqvat da si feshion no istinata e che mopje da slushash vsichko i da mrazish chalga dori a da si si feshion tva che naskoro vsichki stanaha podrajatelki na stila ne znachi nishty naprotif i kvo vie kazahte feshiona e za hora s sobstven stil em che vie ste dr stil rap , emo , metul vse taq vsichki sa ednakvi v vsqka edna ot tezi grupi mnogo qsno che foruma moje da se napulni s anti feshion vse pak tuka sa poecheto balaci det po cql den sa na kompa shototo nqmat socialen jivotec otidi na disco v koqt puskat metal i shti kaja evala \/ ama nqammaaaaa i shto slushat house i chalga ... em pochni i ti da izlizash po takiva neshat i iskash ne iskash shte se zaribish

Град
    in your sweet dreams
    вие дето се изявявате като "фешъни" ми кажете с кфо сте по различни от другите ... с очилата , с хаус музиката [дето сигорно даже незнаете кфо е] ... я се погледнете и се осъзнайте ... просто се прайте на някфи надуфки с големи очила дето "слушат" хаус
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
    Цитирай Първоначално написано от GaNGsTa`Gi®l

hahhhahahhaaahh znachi parvo na parvo wasntme slusha vsichko house i chalga nai malko samo da kaja tozi fakt... naistina ima znachenei kvo slushash shtoto ima stilove kat punk rap i metal det prosto ne ti pzvolqvat da si feshion no istinata e che mopje da slushash vsichko i da mrazish chalga dori a da si si feshion tva che naskoro vsichki stanaha podrajatelki na stila ne znachi nishty naprotif i kvo vie kazahte feshiona e za hora s sobstven stil em che vie ste dr stil rap , emo , metul vse taq vsichki sa ednakvi v vsqka edna ot tezi grupi mnogo qsno che foruma moje da se napulni s anti feshion vse pak tuka sa poecheto balaci det po cql den sa na kompa shototo nqmat socialen jivotec otidi na disco v koqt puskat metal i shti kaja evala \/ ama nqammaaaaa i shto slushat house i chalga ... em pochni i ti da izlizash po takiva neshat i iskash ne iskash shte se zaribish
    XAXaxaxAxaxax PiLe biva li taka brytalno da im kaje6 istinata v o4ite gorkite metali, emota i tn 6e se depresnat 4e sa smotani.... kolkoto do IdiOtKa.. ne e kato da mi kaje6 4e sam tapa 4algarka honey 4udi6 se mai kakvo da si izmisli6 4e da me nakarti6 :P ne se poly4ava.... aa i btw 4yvala li si za edni specialni hora, deto se nari4at fashioni i sly6at pop, r&b i tn ili tova 6te da sa nqkakvi izvanzemni ?? tctctc tova kakvo az sly6am ne e tema za obsajdane no za da ne gadae6 - 6e te svetna -> sly6am po4ti si4ko, bez MetaL vklu4itelno i 4alga skapa \/ i 4algata ne me prai tapa -> tva e hiper hatersko shva6tane...
    ii ne razbrah kade to4no sam ti kazala kakvo to4no ozna4ava dymata... ne6ty sama si se naviva6.. a? a? a? pro4eti mi pak posta - prosvetli se

Повече от фен
    hahhahahahahahhahah ne ve chovek to az pak ti kaja che nqam caisi (ili po tochno imam no ne gi nosq postoqnno daje hich ) i dori ne kazvam che sum istinska feshionka doblijavam se no ne sum shtoto za da si istinska tqra si seki den feshion a ne da imash 5 bluzki(makar az da ne sum ot tezi s 5 ) pak ne moa kaja che sum... no tezi koito se grijat za vanshniq si vid i izglejdat dobre i sa real ;] mnoo me kefqt naistina abe to si mi pishe linka otdolo kum impulse tai che pak i taka po obstoino shte mojete da me nakartite =D>

Donqkade sam saglasen
    -Icko-

Мега фен
    ammm...dumata fashion ima i dr zna4enie...da vi svetna 4e ne6to...da si fashion ozna4ava su6to da se pishesh kato nqkvo kurve tem podobni...oops oburkah se... bez KATO!!!naprimer "mnoy sym qka" i tn...da pi6e6 vmesto "o" - "u" vmesto "a"- "y" /sorry ama nqmam kirilica 6toto sq sum na komp. zala.../ i kat da e we...ae zaebavai

Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
    ammm...dumata fashion ima i dr zna4enie...da vi svetna 4e ne6to...da si fashion ozna4ava su6to da se pishesh kato nqkvo kurve tem podobni...oops oburkah se... bez KATO!!!naprimer "mnoy sym qka" i tn...da pi6e6 vmesto "o" - "u" vmesto "a"- "y" /sorry ama nqmam kirilica 6toto sq sum na komp. zala.../ i kat da e we...ae zaebavai
    АХАХАХАХАХАХАХАХХАХААХХАХ АХАХАХАХХАХАХАХАХАХ
    АХАХАХАХ
    АХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХА ХАХАХАХАХАХА
    И ти кво,светна ли ниче да пише У вместо О и си курве
    ахахахахах
    А ако пишеш о вместо у кво си?
    И що,мамка му,сичките фешънки тряа са курви,не ми го побира акъла...

П.П.Мани друго ма и емо дол ахахахаххахаха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си