- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ПпФфф... шибаните фешани?
![]()
![]()
забавна си ми ... мно ясно че има значение , аз фешън който слуша метъл, вярвай ми не съм виждала ! а и нали се сещаш че и при музиката има мода, както в случая хауса ...(мно кофти) ... и ся сички хаусарчета а у .... мно дуре знам кво значи тая дума на англиски, вобще не ми я превеждай ! не се прави на оригинална...ако обичаш, защото от твойте думи излиза че си тъпа чалгарка, която се мисли за фешън или човек който никва идея си няя що е то да си фешън в БГ !
ааа да и забраих за специалните фешъни, от който като си замисля си май ти ..фешъни стил -аз слушам метъл, хип-хоп или нещо от сорта, но просто се обличам модерно(фешън) и глеъш тея хора никва идея си няят от музиакта която твардят че слушат и си слушат чалгата .....
друг е въпроса че у нашата страхотна държава всички фешънчета слушат чалга или хаус и тъикато само 5% , (даже по малко) са някви дето слушат няква друга музика, вички минават под знаменател тъп фешън, който слуша чалга или хаус (в моемнта) ! .... и просто ти няма как да не си поредната фешънка, която се опитва да изпъкне с тва че фешъните , са просто хора който обичат модата...ква мода е брато ...нали се сещаш, който няма стил на обличане , е то за него има мода ... нямам нищо против фешъните, но някви такива оригинални изказвания като твоето са ми умръзнали ... някви високомерни , пълни с смисъл и кво ли още не ... пълни лаина маина !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....