Цитирай Първоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
Цитирай Първоначално написано от GaNGsTa`Gi®l
IdiOtKa го каза... няам кво да допълня.. ! Аз май няаше да пиша пак..ама не се сдържах..мноо компетентни станахте тука.. пф...

wasntme_...поздравче ... mooooooove bitch get out the way get out the way bitch, get out the way !!!!

faShIoN_faNtAsYy...ба не така грубо...за още една тема анти фешън направена от мен няа чуеш.. трудно ще ти е .. ама да видиш форума офлуден с анти фешън теми.. да това е лесно.. ;] глави ,дискотеки ала бала? нещо не чатнах? не така ...ще ти се развали топираното бритонче кво 6е прайм после... ? ;]

Under_my_skin,не ги знаеш само ти тия случей...тва хауса голема гъзария стана вече.. ;]
hahhhahahhaaahh znachi parvo na parvo wasntme slusha vsichko house i chalga nai malko samo da kaja tozi fakt... naistina ima znachenei kvo slushash shtoto ima stilove kat punk rap i metal det prosto ne ti pzvolqvat da si feshion no istinata e che mopje da slushash vsichko i da mrazish chalga dori a da si si feshion tva che naskoro vsichki stanaha podrajatelki na stila ne znachi nishty naprotif i kvo vie kazahte feshiona e za hora s sobstven stil em che vie ste dr stil rap , emo , metul vse taq vsichki sa ednakvi v vsqka edna ot tezi grupi mnogo qsno che foruma moje da se napulni s anti feshion vse pak tuka sa poecheto balaci det po cql den sa na kompa shototo nqmat socialen jivotec otidi na disco v koqt puskat metal i shti kaja evala \/ ama nqammaaaaa i shto slushat house i chalga ... em pochni i ti da izlizash po takiva neshat i iskash ne iskash shte se zaribish
XAXaxaxAxaxax PiLe biva li taka brytalno da im kaje6 istinata v o4ite gorkite metali, emota i tn 6e se depresnat 4e sa smotani.... kolkoto do IdiOtKa.. ne e kato da mi kaje6 4e sam tapa 4algarka honey 4udi6 se mai kakvo da si izmisli6 4e da me nakarti6 :P ne se poly4ava.... aa i btw 4yvala li si za edni specialni hora, deto se nari4at fashioni i sly6at pop, r&b i tn ili tova 6te da sa nqkakvi izvanzemni ?? tctctc tova kakvo az sly6am ne e tema za obsajdane no za da ne gadae6 - 6e te svetna -> sly6am po4ti si4ko, bez MetaL vklu4itelno i 4alga skapa \/ i 4algata ne me prai tapa -> tva e hiper hatersko shva6tane...
ii ne razbrah kade to4no sam ti kazala kakvo to4no ozna4ava dymata... ne6ty sama si se naviva6.. a? a? a? pro4eti mi pak posta - prosvetli se