.
Отговор в тема
Страница 5 от 24 ПървиПърви 12345678915 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 592
    Супер фен
    Град
    HeLL ..
    хахаххахахах така така
    найстина в повечето заведения пускат чалга и хаус ...но ми е мноинтересно как аз се намирам заведения дето да ходя на хип-хоп , регге и така нататак , а и чесно казано има доста места дето пускат рок и метал , тва че вие не ги знаете си е лично ваш проблем .... не говорете без и идея да си няяте ....
    друго .... хмм бъдете фешън не ме ебе, ааа бъдете курви и това не ме интересува ....секи има право на личен избор и мисля,че ще е по дуре аз да уважа вашия и вие моя ... мно дуре знам че нито аз съм права за вас нито вие за мен ,но нека да приемем че истината е там някъде и може би никога няма да достигнем до консенсос , шанс ... просто средите са ни различни , принципите също и какво ли още не ..... не е важно какъв си , дали си фешън, метъл , рапар или каквото и да било важното е да овъждаваш другите хора, независимо дали правят грешки и независимо дали си на тяхното мнение ... ся нека сички да се усмихнем ... .

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Аз лично правя подобни подмятаня дори като видя момче (смъкнато)(йо йо мадафака , гангста гангста и т.н.) . Не ми пука дали е момиче или момче .. Аз просто се забавлявам , защото повечето почти винаги се сдухват и са ми забавни

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    Аз лично правя подобни подмятаня дори като видя момче (смъкнато)(йо йо мадафака , гангста гангста и т.н.) . Не ми пука дали е момиче или момче .. Аз просто се забавлявам , защото повечето почти винаги се сдухват и са ми забавни
    aха аха аха .....и кво ?! мно си умна, като две тъпи напрау ..... момичеееее , не си нищо особено , не си предавай важности ! знам че не те познавам , но няма как да си нещо по-специално !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    mamka my na men 6to nikoi ne se naviva da mi vika taka?!?!?
    ako mi kaje nqkoi tova naprao 6i otka4a i 6i sko4a vednaga da se biq s nego bez zna4enie golam li e malk li e momi4e li e mom4e li e!
    mnogo me nervqt takiva izrodi!

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Не съм те срещнала не съм ти го казала..До сега никой не ми е казвал нищо на против..Даже напротив е така бъзикхнахме някви на НДк-а и те явно разбираха от шега (не като някой сдухлиовци да приемат всичко на сериозно) и ни върнаха жестта и си говорихме и се оказаха супер точни хора
    Боже и не се правя на много умна , просто се забавлявам с това как хората се сдухват на тъпотий.. И да, не ме познаваш, за това тихо .. Мир и любов да има
    Баси в тоя форум вече човек не може да се изкаже без някой на бой да му налита..

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    хахаххахахах така така
    найстина в повечето заведения пускат чалга и хаус ...но ми е мноинтересно как аз се намирам заведения дето да ходя на хип-хоп , регге и така нататак , а и чесно казано има доста места дето пускат рок и метал , тва че вие не ги знаете си е лично ваш проблем .... не говорете без и идея да си няяте ....
    друго .... хмм бъдете фешън не ме ебе, ааа бъдете курви и това не ме интересува ....секи има право на личен избор и мисля,че ще е по дуре аз да уважа вашия и вие моя ... мно дуре знам че нито аз съм права за вас нито вие за мен ,но нека да приемем че истината е там някъде и може би никога няма да достигнем до консенсос , шанс ... просто средите са ни различни , принципите също и какво ли още не ..... не е важно какъв си , дали си фешън, метъл , рапар или каквото и да било важното е да овъждаваш другите хора, независимо дали правят грешки и независимо дали си на тяхното мнение ... ся нека сички да се усмихнем ... .
    mda prav si az ne sum kazala che ne ovajavam drugite imam adski mnogo priqteli deto im se umira kat si pusna chalga ama ko da praish i osven tva slusham svsichko dori i malko metal az go kazvam tova zashtoto si praqt temi za da hranqt feshanite zashto ne za emotata ili metalite ? Zamislql li si se ? Prosto v deckata vazrast ( ne che sum golqma sigorno sum nai- malkata na 14 sum ) e vajno da si gazar i tva e da slushash chalga ahahahaha i da staat grupi i da se karat prosto zashtoto decata metali za depresirani i kompleksirani ot onezi gazari i gazarki koito gi tapchat ;] ta mislq che vseki si ima izbor togava zashto se praqt temi za da se trovi nqkakav stil nqma smisul \/

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Никой, никого не тъпчи ..... не мисля че някой се чувства потъпкан от газарите фешъните или тем подобни , просто са доста различни мисления....може би ти не мислиш така или просто аз не те разбрах, но от твойте думи излиза следното :

Метълите, рапарите и сички различно от фешън се чувства "потъпкано" от газарите, един вид че те са ниво по горе .....

Еми няма такъв филм! и именно за това повечето хора се дразнят , защото въпросните фешъни, газари и тем подобни се мислят за нещо много повече ... тва че применрно нося дрехи секън хенд или пък че нося прада , не ме прави нещо повече , аз мога да нося дрехи от прада и гучи и да съм тъпа като офца(всъшност да не обиждам милите животинки , те са по умнички) ... сеш се ....както и да е

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    Никой, никого не тъпчи ..... не мисля че някой се чувства потъпкан от газарите фешъните или тем подобни , просто са доста различни мисления....може би ти не мислиш така или просто аз не те разбрах, но от твойте думи излиза следното :

Метълите, рапарите и сички различно от фешън се чувства "потъпкано" от газарите, един вид че те са ниво по горе .....

Еми няма такъв филм! и именно за това повечето хора се дразнят , защото въпросните фешъни, газари и тем подобни се мислят за нещо много повече ... тва че применрно нося дрехи секън хенд или пък че нося прада , не ме прави нещо повече , аз мога да нося дрехи от прада и гучи и да съм тъпа като офца(всъшност да не обиждам милите животинки , те са по умнички) ... сеш се ....както и да е

nqmah tova predvid imah na predvid che v teen godinite poecheto feshanki i feshani tapchat sauchenici i dr koit slushat po takava muzika kogat pochnat da porasvat veche se tupchat vzaimno i nai nakraq se osuznavat che nqma zn kva muzika slushash a dali si gotin kato harakter ili ne

Re: ПпФфф... шибаните фешани?

Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke
    Цитирай Първоначално написано от eclipseee
    Цитирай Първоначално написано от GaNGsTa`Gi®l
    Ауе... не е поредната тема за фешъните.. всъщност е за смъкнатите? Нз.. писна ми като мина от някъде и зализаните педалчета да ме гледат все едно съм им изяла закуската? И мазните смръдливи к**вички .. и те същата работа? Писна ми като мина покрай някой и да се има за мнол оборотен като се изцепи "Е...генгста?" или.. "Е ? R&B уеар.." .. за тея подмятания се сещам ся ,щото тях чух днеска?! Не разбирам къв им е проблема? Кво им пречи мамка му да се нося както ми харесва да не робувам на шибаните моди и да не ми пука кво ще каже таа или онаа пикла за облеклото ми.. макар че в случея изглежда ,че ми пука.. ама не е така.. просто искам да разбера кво против имате съкнатите момичета? Ако е момче.. тичате да му се лигавите и натискате ,ама нали е момиче.. как ще се носи така.. пффффффф _!_
    Кфо им пречи ли? Че всички МОМИЧЕТА трябва да са по модата и еднакво облечени, което е пълна лудост и проста представа за света. Не може всички да са еднакви като стадо пингвини, проумейте го най накрая и уважавайте избора и личното пространство на другите!
    Ммм, не знам. Според мем момичетата трябва преди всичко да изглеждат женствено. Не мога да възприема момиче с развлечени дрехи, а и е доста трудно да определиш пола на такова създание. Наречете ме старомодна, но не трябва ли момчетата да изглеждат мъжествени, а момичетата - нежни? И как би могла една "гангстерка" или един "фешън" да постигнат това??
    =D>
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

ne im se vruzvai na kurvi4kite puk i 6tom te komentirat zna4i im pravi6 vpe4atlenie i az ponqkoga hodq smuknato da ne ti puka hodi kakty se haresva6
    PeRfEkTnA Li Si? SoRrY MiLi4kA,iStInAtA BoLi,AmA nE Si! TeBe Li E cElYvAl? Ni6tO NaLi Po ToVa VrEmE mEnE E rEvNyVaL! S TeBe Li E sPaL? Ni6tO,nAlI pAk Za MeNe E mE4tAl!

Град
    in your sweet dreams
    Цитирай Първоначално написано от Den4oski
    ne im se vruzvai na kurvi4kite puk i 6tom te komentirat zna4i im pravi6 vpe4atlenie i az ponqkoga hodq smuknato da ne ti puka hodi kakty se haresva6
    ходи си ти ходи си както си искаш и да не ти пука ама да знаеш че на такива като тебе обществото им се смее ти хубаво си се харесваш ама гледай да бъдеш малко по различен/а щото вече става досадно да гледаш еднакви хора по улицата дето се мислят за УНИКАТИ
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Леле, докато четох тая тема съм се хилила като ненормална на мненията на 2-3 индивида.. То не че е много за смях, де..
    Само малко не ми стана ясно как заглавието е за фешъните, пък темата се отнася за 'смъкнатите'.. уотевър..
    Да си изкажа и аз отношението по темата.
    Тея фешъни са жертви на модата. Друго обяснение не намирам. Наистина е глупаво да се следва сляпо модата, защото се променя постоянно. Я да стане модерно да си гол, всички ще хукнат голи, защото така било модерно.. То просто си губиш индивидуалността и ставаш част от тълпата. Е ся, разбира се, всеки ще тръгне да се изказва, че се отличава от останалите.. Ама дали наистина е така?
    Дразнещо е това, че някои се мислят за нещо повече от другите.. а всъщност реалността е друга
    You are broken, I can fix you...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Madness
    Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
    ammm...dumata fashion ima i dr zna4enie...da vi svetna 4e ne6to...da si fashion ozna4ava su6to da se pishesh kato nqkvo kurve tem podobni...oops oburkah se... bez KATO!!!naprimer "mnoy sym qka" i tn...da pi6e6 vmesto "o" - "u" vmesto "a"- "y" /sorry ama nqmam kirilica 6toto sq sum na komp. zala.../ i kat da e we...ae zaebavai
    АХАХАХАХАХАХАХАХХАХААХХАХ АХАХАХАХХАХАХАХАХАХ
    АХАХАХАХ
    АХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХА ХАХАХАХАХАХА
    И ти кво,светна ли ниче да пише У вместо О и си курве
    ахахахахах
    А ако пишеш о вместо у кво си?
    И що,мамка му,сичките фешънки тряа са курви,не ми го побира акъла...

П.П.Мани друго ма и емо дол ахахахаххахаха
    au awe 4ovek nqmah predvid tva de... ama ei sq 6e ti pokaja kvo imam predvid...
    [†] ~(*)~'АйСиТу'~(*)~

[G:N]..ГаNgSтА..БеBoК..
    (doh):# ИзLaГаЦiq ^ л0ff ya ! (h) *1o0 % iнлоvэ * (inlove) [!н МиRo0 (hug)]...||...QkO zElEno mI sE pUsHi KoPeLeTa ...||...ИсКаМ дА тЕ рИтАм,Да Ти БлЪсКаМ гЛаВаТа В сТеНаТа,ЩоТо Ми ОтКрАдНа,КоПеЛе,ТоРбАтА
    i mn mn dr takiva em sorry ama tva su6to si e doza /i to golqma/ fe6un6tina...sorry ama tva me drazni
    aaa avtorkata, bi li mi kazala kakvo tochno ima6 predvid pod "smuknati" ne6to ne sess

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    тая тема тотално изтапяя !!

Мега фен
    Уффф на пръв поглед фешъните ме дразнят и то яко ама ако опозная някой по-отблизо и се окаже, че човека е свестен и ми допада...Какво толкова...Спирам да обръщам внимание на "фешънщината" на този човек...Абе...Всичко опира до личността.

...sorry ama tva me drazni
    ем като те дразни,пребий ги ве!! 'баси то и мен много неща ме дразнат,ако става на въпрос :P
    като само се оплакваш по форуми,нищо няма да промениш..
    не че попринцип можеш де

Град
    shumen
    ammm...dumata fashion ima i dr zna4enie...da vi svetna 4e ne6to...da si fashion ozna4ava su6to da se pishesh kato nqkvo kurve tem podobni...oops oburkah se... bez KATO!!!naprimer "mnoy sym qka" i tn...da pi6e6 vmesto "o" - "u" vmesto "a"- "y" /sorry ama nqmam kirilica 6toto sq sum na komp. zala.../ i kat da e we...ae zaebavai
    АХАХАХАХ
    ахахахахах

[†] ~(*)~'АйСиТу'~(*)~

(doh):# ИзLaГаЦiq ^ л0ff ya ! (h) *1o0 % iнлоvэ * (inlove) [!н МиRo0 (hug)]...||...QkO zElEno mI sE pUsHi KoPeLeTa ...||...ИсКаМ дА тЕ рИтАм,Да Ти БлЪсКаМ гЛаВаТа В сТеНаТа,ЩоТо Ми ОтКрАдНа,КоПеЛе,ТоРбАтА
    i mn mn dr takiva em sorry ama tva su6to si e doza /i to golqma/ fe6un6tina...sorry ama tva me drazni
    aaa avtorkata, bi li mi kazala kakvo tochno ima6 predvid pod "smuknati" ne6to ne sess
    ti si leko.. mn prosta...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от wasntme_
    АХАХАХАХ
    ахахахахах

[†] ~(*)~'АйСиТу'~(*)~

ti si leko.. mn prosta...
    Ауу...а ти си много сложна, така ли?!? Айде моля без определения, а?!?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Taste the rainbow
    ...sorry ama tva me drazni
    ем като те дразни,пребий ги ве!! 'баси то и мен много неща ме дразнат,ако става на въпрос :P
    като само се оплакваш по форуми,нищо няма да промениш..
    не че попринцип можеш де
    ам, аз си знам много по-добре от тебе какво мога и какво не въпроса е там, че ако реша да пребия някой, ще го направя
    ПП сори за флуда, наистина спирам

Хаххахаха
    дам
    ти голяма битка изглеждаш
    И к'во-ще ги биеш,защото се обличат по еди къв си начин?!
    То по форуми и аз мога да бия много хора...
    аз само те ебавах за тва с пребиването ама както и да е

Фен
    Град
    в тръбопровода...
    Цитирай Първоначално написано от Fesho
    дет пи6ат у форумите сте балъцииииииииии
    А стига бе ? Ми ти къв си тогава? Балъшки фешън...? [; Беги залижи перчема др път ще се разпраам с тебе... [;

Мега фен
    ahahah пак ли комплекси ве като сте кло6ари и не ви стиска да сте фе6ъни или па нямате пари духайтеееееееееееееееееее еееееее ние не сме ви виновни
    който има проблеми с нас да дое в амор сека събота към 8 говорете и злобейто колко искате ама само ви знаете кфи сте балъци...разбира се имам ацки мн фрдс който имат други стилове но всички дет пи6ат у форумите сте балъцииииииииии
    остай другото ми и Fesho се кръстил пък и това, че не съм фешън не означава, че съм клошарка вие фешъните се мислите за уникатчета, а всъщност сте едни и същи и с нищо не се отличавате от другите пък и с претенции дейба маа му ЛОЛ извинявай ма разбрах, че каза, че всички дето имат пари задължително са фешъни поне го намекна ааа излиза, че принцесата на Англия /ай на квот щеш друго/ е фешън, а жалък си бе чоек

Мега фен
    ahahah пак ли комплекси ве като сте кло6ари и не ви стиска да сте фе6ъни или па нямате пари духайтеееееееееееееееееее еееееее ние не сме ви виновни
    който има проблеми с нас да дое в амор сека събота към 8 говорете и злобейто колко искате ама само ви знаете кфи сте балъци...разбира се имам ацки мн фрдс който имат други стилове но всички дет пи6ат у форумите сте балъцииииииииии
    остай другото ми и Fesho се кръстил пък и това, че не съм фешън не означава, че съм клошарка вие фешъните се мислите за уникатчета, а всъщност сте едни и същи и с нищо не се отличавате от другите пък и с претенции дейба маа му ЛОЛ извинявай ма разбрах, че каза, че всички дето имат пари задължително са фешъни поне го намекна ааа излиза, че принцесата на Англия /ай на квот щеш друго/ е фешън, а жалък си бе чоек
    МнОУ Си ГрОзНа Ма зЕмИ сЕ сКрИи ИСТИНАТА е 4е си4ки се сцепвате да завиждате на фе6ъните или спрете или и вие станете фе6ъни ама явно немоете по една или друга при4ина и за тфа само злобеете
    4уда се дали ако по4на да ви бия по улиците където ви видя 6е земе да кротнете форумни дупета такива ?!?!?
    ахаххха ние сме били еднакви ахаха моем ти кажа само 4е фе6ън може да си по 29134932 на4ина и има мн разли4ни фе6ън дре6ки докато си ако гаден метал или емо нема кфо да сложи6 зима6 си една 4ерна тениска едни вмирисани гуменки и кара6 докъто се скуса да си метал треа си с дълга коса докато фе6ън при4ески има неизброимо много аве сме6ни сте метали рапъри и емота скриите се 4е в събота пак 6е има меле на подлеза
    ам, спокойно, не съм нито емо, нито рапър, нито метъл, аз съм просто едно обикновено момиче, което не се прави на нещо, което не е, за разлика от вас

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХАХАХАХА
    Да си метъл трябва да си с дълга коса... и задължително да се обличаш в черно и да си с кубинки.... АПФХАХАХЕХАХЕХЕХАХЕХА.
    Минавам доста често през подлеза в събота. Не съм фешън. Не се нося и като метълка. А местата, по които мога да си позволя да ходя съвсем не са за пуберчета с манталитет на селяни, а съм и сигурна, че точно вие, които парадирате с парите си, всъщност само можете да си мечтаете да ходите там. Виждала съм магазинчета, по които продават фешън блузки за по 10 и фешън дънки за по 20 лева. Така, че не ми говори, че имаш пари.
    И всеки път като мина през гадната ви дупка ви гледам злобно, а вие навеждате поглед. Така, че не ми говори и за мелета.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си