Fesho, ами аз искам да ме "набиете" с нежните си ръчички, ама ... не съм от София На 16 си минал пубертетската възраст Браво, продължавай да се самозалъгваш. И аре стига с това на кой колко му струват дрехите, защото е ... детинско. Точно така правех преди 4-5 години "Пък мама ми взе една блузка за 30 лв", "Пък аз имам дълки за 78 лв". Колкото и да ти струват дрехите, все пак си остават смотани. И не се самозалъгвай с факта, че завиждам на мамините детенца (фешъните). Аз гледам как да избягам от тях, ти ще ми говориш, че съм им завиждала А това, че метълите носели само черно и били с дълга коса ме остави без дъх от смях! То по тая логика аз съм метълка И какво сте направили на рапърите миналата година. Сигурно е имало един рапър, и вие 100 човека сте му се нахвърлили. Ми то нормално да го набиете, никой не може да издържи на глупостта на 100 фешъна А пък не ми говори колко ми струвал живота, защото поне струва нещо. Не като твоя, дето и 1 стотинка не струва. Аз ли съм комплексирана, бе?! Комплексиран ти е г*за на тебе! Аре ти ела, като си "толкова голям". Ела до Добрич, да те видим какво можеш, бе! Писна ми от такива като тебе, дето се имат за голямата работа, а пък лицата им не се различават от гъза И всъщност, знам, че ще те заболи малко от това, което ще кажа (понеже сигурно си много изнежен), ама не струвате. Ти и приятелите ти сте нищо, нищичко. Само едни грешки, забравени на Бога.

Намерил на кой да вика форумно дупе ...

P.S Извинявам се, за тъпото ми държане.

P.S 2 Паднах на нивото на фешънчетата, със заплахите и обидите. Жалко, че не мога да си изпълня заплахите, защото не съм от София

P.S 3 И аз гледам хората по характера, ама такъв екземпляр като Fesho, някой може ли да го изтърпи?