.
Отговор в тема
Страница 6 от 24 ПървиПърви ... 234567891016 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 592
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХАХАХАХА
    Да си метъл трябва да си с дълга коса... и задължително да се обличаш в черно и да си с кубинки.... АПФХАХАХЕХАХЕХЕХАХЕХА.
    Минавам доста често през подлеза в събота. Не съм фешън. Не се нося и като метълка. А местата, по които мога да си позволя да ходя съвсем не са за пуберчета с манталитет на селяни, а съм и сигурна, че точно вие, които парадирате с парите си, всъщност само можете да си мечтаете да ходите там. Виждала съм магазинчета, по които продават фешън блузки за по 10 и фешън дънки за по 20 лева. Така, че не ми говори, че имаш пари.
    И всеки път като мина през гадната ви дупка ви гледам злобно, а вие навеждате поглед. Така, че не ми говори и за мелета.
    кефиш

Аз хубаво кефя, ама как можах да изцепя, че парадират с ТЯХНИТЕ пари... като това са парите на мама и тате (;
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен
    Аз хубаво кефя, ама как можах да изцепя, че парадират с ТЯХНИТЕ пари... като това са парите на мама и тате (;
    мхм...и сме им били завиждали и сме злобеели за кое?!?!? за това, че нямате вкус ли?!?!? за това, че сте копирачи ли, а?!?!?

Айде да не говорим за това кой дали е копирач, понеже не само фешъните са такива.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от Fesho
    ahahah пак ли комплекси ве като сте кло6ари и не ви стиска да сте фе6ъни или па нямате пари духайтеееееееееееееееееее еееееее ние не сме ви виновни
    който има проблеми с нас да дое в амор сека събота към 8 говорете и злобейто колко искате ама само ви знаете кфи сте балъци...разбира се имам ацки мн фрдс който имат други стилове но всички дет пи6ат у форумите сте балъцииииииииии
    супер зле си брато !
    амор в 8 ...... а в 9 къде да те намерим във вас ?..... нещастник! ....какви кинти е момче, тея дето ваще са изработили ... ? някога напънал ли си се вобще да поработиш ...? мно ясно че не си се напънъл , нали си фешън как ше си счупиш лакираните ноктенца и нежните ръчички !
    на колко си не ми е ясно 13? .....
    и кво как е да се напиеш , а у ..... там да си земеш патронче ау знам я аз тая газария .... мно сте велики .... радвам се че си вешън , газар или къвто си там , че иначе щях мно да се замисля. ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    ahahah пак ли комплекси ве като сте кло6ари и не ви стиска да сте фе6ъни или па нямате пари духайтеееееееееееееееееее еееееее ние не сме ви виновни
    който има проблеми с нас да дое в амор сека събота към 8 говорете и злобейто колко искате ама само ви знаете кфи сте балъци...разбира се имам ацки мн фрдс който имат други стилове но всички дет пи6ат у форумите сте балъцииииииииии
    супер зле си брато !
    амор в 8 ...... а в 9 къде да те намерим във вас ?..... нещастник! ....какви кинти е момче, тея дето ваще са изработили ... ? някога напънал ли си се вобще да поработиш ...? мно ясно че не си се напънъл , нали си фешън как ше си счупиш лакираните ноктенца и нежните ръчички !
    на колко си не ми е ясно 13? .....
    и кво как е да се напиеш , а у ..... там да си земеш патронче ау знам я аз тая газария .... мно сте велики .... радвам се че си вешън , газар или къвто си там , че иначе щях мно да се замисля. ...
    къртиш, тапиш яко а и предното момиче беше написало, че има фешън блузки за по 10-20 лева...еми миличка, това, че той е тръгнал да се прави на еди какъв си по форумите т.е. на фешън...е сори ама това не означава, че е някво богаташче...да си фешън означава да се обличаш без вкус и стил, независимо социалните ти възможности...тъй, че той може да се облича с блузки и насрани гащета от по 2-3 лева, и пак да се прави на такъв какъвто не е

Абе оставете ги хората да изглеждат както искат.. кво като са "фешъни".. т'ва си е техния стил, нехния вкус... техния начин... Не мога да разбера кво лошо има. Много сте странни начи... аз па им се лефя.. все пак начина на обличане не е кой знае какъв критерии за характера, а аз гледам характера, не чак толкова дрехите на хората до мен...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Na tqh vseta vinagi im e kriv

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Абе оставете ги хората да изглеждат както искат.. кво като са "фешъни".. т'ва си е техния стил, нехния вкус... техния начин... Не мога да разбера кво лошо има. Много сте странни начи... аз па им се лефя.. все пак начина на обличане не е кой знае какъв критерии за характера, а аз гледам характера, не чак толкова дрехите на хората до мен...
    знам мила, и аз гледам хората по характера им не по стила и начина им на обличане...Ама я ми кажи сега...как може да ти допадне такова тъпо, жалко, комплексирано смотано човече /за Fesho става на въпрос/...и по характер, и по стил на мислене и на обличане...и по каквото щеш изумявате ме направо

За кой става въпрос?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Fesho, ами аз искам да ме "набиете" с нежните си ръчички, ама ... не съм от София На 16 си минал пубертетската възраст Браво, продължавай да се самозалъгваш. И аре стига с това на кой колко му струват дрехите, защото е ... детинско. Точно така правех преди 4-5 години "Пък мама ми взе една блузка за 30 лв", "Пък аз имам дълки за 78 лв". Колкото и да ти струват дрехите, все пак си остават смотани. И не се самозалъгвай с факта, че завиждам на мамините детенца (фешъните). Аз гледам как да избягам от тях, ти ще ми говориш, че съм им завиждала А това, че метълите носели само черно и били с дълга коса ме остави без дъх от смях! То по тая логика аз съм метълка И какво сте направили на рапърите миналата година. Сигурно е имало един рапър, и вие 100 човека сте му се нахвърлили. Ми то нормално да го набиете, никой не може да издържи на глупостта на 100 фешъна А пък не ми говори колко ми струвал живота, защото поне струва нещо. Не като твоя, дето и 1 стотинка не струва. Аз ли съм комплексирана, бе?! Комплексиран ти е г*за на тебе! Аре ти ела, като си "толкова голям". Ела до Добрич, да те видим какво можеш, бе! Писна ми от такива като тебе, дето се имат за голямата работа, а пък лицата им не се различават от гъза И всъщност, знам, че ще те заболи малко от това, което ще кажа (понеже сигурно си много изнежен), ама не струвате. Ти и приятелите ти сте нищо, нищичко. Само едни грешки, забравени на Бога.

Намерил на кой да вика форумно дупе ...

P.S Извинявам се, за тъпото ми държане.

P.S 2 Паднах на нивото на фешънчетата, със заплахите и обидите. Жалко, че не мога да си изпълня заплахите, защото не съм от София

P.S 3 И аз гледам хората по характера, ама такъв екземпляр като Fesho, някой може ли да го изтърпи?

Ааа кой е Fesho? И какво е сторил, че не ми се чете толко много?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    варна
    Ще се наложи..

Мега фен
    ми обърни една страница назад и ще видиш

Един софийски фешън, дето се има за голямата работа и е много тъп Това беше най-краткото описание. Ама все пак върни една страница назад и прочети великите му мисли как се обличат метълите, емотата, рапърите и т.н

Аз ще дойда в Амор.. само кажи на детска, нали?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dan4ety
    Fesho, ами аз искам да ме "набиете" с нежните си ръчички, ама ... не съм от София На 16 си минал пубертетската възраст Браво, продължавай да се самозалъгваш. И аре стига с това на кой колко му струват дрехите, защото е ... детинско. Точно така правех преди 4-5 години "Пък мама ми взе една блузка за 30 лв", "Пък аз имам дълки за 78 лв". Колкото и да ти струват дрехите, все пак си остават смотани. И не се самозалъгвай с факта, че завиждам на мамините детенца (фешъните). Аз гледам как да избягам от тях, ти ще ми говориш, че съм им завиждала А това, че метълите носели само черно и били с дълга коса ме остави без дъх от смях! То по тая логика аз съм метълка И какво сте направили на рапърите миналата година. Сигурно е имало един рапър, и вие 100 човека сте му се нахвърлили. Ми то нормално да го набиете, никой не може да издържи на глупостта на 100 фешъна А пък не ми говори колко ми струвал живота, защото поне струва нещо. Не като твоя, дето и 1 стотинка не струва. Аз ли съм комплексирана, бе?! Комплексиран ти е г*за на тебе! Аре ти ела, като си "толкова голям". Ела до Добрич, да те видим какво можеш, бе! Писна ми от такива като тебе, дето се имат за голямата работа, а пък лицата им не се различават от гъза И всъщност, знам, че ще те заболи малко от това, което ще кажа (понеже сигурно си много изнежен), ама не струвате. Ти и приятелите ти сте нищо, нищичко. Само едни грешки, забравени на Бога.

Намерил на кой да вика форумно дупе ...

P.S Извинявам се, за тъпото ми държане.

P.S 2 Паднах на нивото на фешънчетата, със заплахите и обидите. Жалко, че не мога да си изпълня заплахите, защото не съм от София

P.S 3 И аз гледам хората по характера, ама такъв екземпляр като Fesho, някой може ли да го изтърпи?
    няма проблеми..."тъпото" ти държание е извинено защото си абсолютно права...фешо миличък...да си метъл, да си рапър и какъвто още си искаш...не се забелязва само по стила ми и по това каква музика слушаш бе жалко човече...ти кат си "фешън" ква музика слушаш?чалга сигурно и сега сигурно слушаш гергана и се наслаждаваш на полюшващия се силикон у циците и аз за теб даже и че си фешън не бих казала...ти си някакво комплексирано жалко подобие на фешън...с по-прости думички казано-ПОЗЬОРЧЕ НА ФЕШЪНА!!!аре де аре...аз не съм от софия ама специално заради тебе ще дойда да се посмея малко

Фешо, и кво? Ще ме набиете с кльощавите си ръчички? Ще си счупите нокътчетата за мен? Благодаря, поласкана съм.
    Пари ли имаш? Имаш ти. Чушки. Можеш само входа на амор да си платиш. На 16 си минал пубертетската възраст? Като си я минал защо ходиш в Амор? Защо пишеш тук? И кой на 16 е минал пубертетската възраст, освен много малко изключения, от които ти не си?
    И недей да гъзарееш с парите на мама и тате. Те са до време. А един ден ти ще си този, който бърка по кофите за да храни семейството си.
    И пак казвам - ще ме набиеш ти, който си на кака кльощьото със хилавите ръчички с прозрачния лак и гланца за устни... айде бе
    ~

Мега фен
    ауе кво му се връзвате на тоя фешо...ни ли го видите на снимката какъв е урод неземен и ще ми вика, че съм била комплексирана бе човече, скрий се някъде и спри да пишеш, че не си желан тука просто върви се факай нанякъде за да не дойда в събота в амор и да не те нафакам едно хубаво

Fashion4etata рлз.....Мн по-ме радват отколкото "смъкнатите" Тесни дънки....КЕцки....Вс да е марково....Отколкот някви дънки от илиенци , с които едно момиче въобще не изглежда женствена , а нали тва е целта все пак....Ето един пример....

http://img84.imageshack.us/img84/8366/2950230hr7.jpg
    http://b0.img.v4.skyrock.com/b0e/emo...1169804726.jpg

Тия снимки просто ги намерих в нет сри...Не искам да изтъквам емовците....Просто много повече ми харесва момиче с къса поличка , отколкото с дънки тип насрано

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от d0mat4et0
    много повече ми харесва момиче с къса поличка , отколкото с дънки тип насрано

Много ясно!

Хаха, марково... половината ви 'маркови' дрешки са купени от секънд хенд за маркови дрехи. Нищо против хората, пазаруващи от там, но да ми парадирате с дънки, купени за 30 лева и да се изкарвате богаташчета...
    ~

Хаха, марково... половината ви 'маркови' дрешки са купени от секънд хенд за маркови дрехи. Нищо против хората, пазаруващи от там, но да ми парадирате с дънки, купени за 30 лева и да се изкарвате богаташчета...
    Еми аз не се изкарвам богаташче , въпреки че не си купувам дрехи от вТора употреба....Само казвам , че мн по-яко изглежда момиче с няква сладка поличка или тесни дънчици и че не ме кефи да гледам как някви "гъзарки" се праат на мн яки като се обличат като момчета....Аре мн сори...Предпочитам скъпо и хубаво , отколкото евтино и отвратително...Ест фул респект на тея , които не се правят на мн яки с облеклото...Аз не съм нито фешън , нито рапърка...Кефя се на това , което наще могат да ми купят и това е....

Мега фен
    Да си фешън, не означава да се обличаш модерно и с маркови дрехи. Да си фешън означава да си МИСЛИШ, че се обличаш модерно и със стил...а правите точно обратното...Да си фешън означава да се обличаш безвкусно, шарения, кич като щеш Просто това животно го има само и единствино в България а wrathchild е права..всъщност донякъде...не смятам, че фешъните си купуват дрехи от секънд хенд...изивнявай мила, ама там къде ще намериш такива шарении и безвкусици...т.е. в секънд хенд...фешъните парадират точно с това, че си купуват скъпи дрехи. Не винаги скъпото е хубаво.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от d0mat4et0
    Еми аз не се изкарвам богаташче , въпреки че не си купувам дрехи от вТора употреба....Само казвам , че мн по-яко изглежда момиче с няква сладка поличка или тесни дънчици и че не ме кефи да гледам как някви "гъзарки" се праат на мн яки като се обличат като момчета....Аре мн сори...Предпочитам скъпо и хубаво , отколкото евтино и отвратително...Ест фул респект на тея , които не се правят на мн яки с облеклото...Аз не съм нито фешън , нито рапърка...Кефя се на това , което наще могат да ми купят и това е....
    Аз пък останах с впечатление, че си фешън

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си