- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ПпФфф... шибаните фешани?
кефишПървоначално написано от Wrathchild
![]()
Аз хубаво кефя, ама как можах да изцепя, че парадират с ТЯХНИТЕ пари... като това са парите на мама и тате (;
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
мхм...и сме им били завиждали и сме злобеелиПървоначално написано от Wrathchild
за кое?!?!? за това, че нямате вкус ли?!?!? за това, че сте копирачи ли, а?!?!?
Айде да не говорим за това кой дали е копирач, понеже не само фешъните са такива.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
супер зле си брато !Първоначално написано от Fesho
амор в 8 ...... а в 9 къде да те намерим във вас ?..... нещастник! ....какви кинти е момче, тея дето ваще са изработили ... ? някога напънал ли си се вобще да поработиш ...? мно ясно че не си се напънъл , нали си фешън как ше си счупиш лакираните ноктенца и нежните ръчички !
на колко си не ми е ясно 13? .....
и кво как е да се напиеш , а у ..... там да си земеш патронче ау знам я аз тая газария .... мно сте велики .... радвам се че си вешън , газар или къвто си там , че иначе щях мно да се замисля. ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
къртиш, тапиш якоПървоначално написано от IdiOtKa
а и предното момиче беше написало, че има фешън блузки за по 10-20 лева...еми миличка, това, че той е тръгнал да се прави на еди какъв си по форумите т.е. на фешън...е сори ама това не означава, че е някво богаташче...да си фешън означава да се обличаш без вкус и стил, независимо социалните ти възможности...тъй, че той може да се облича с блузки и насрани гащета от по 2-3 лева, и пак да се прави на такъв какъвто не е
![]()
Абе оставете ги хората да изглеждат както искат.. кво като са "фешъни".. т'ва си е техния стил, нехния вкус... техния начин... Не мога да разбера кво лошо има.Много сте странни начи... аз па им се лефя.. все пак начина на обличане не е кой знае какъв критерии за характера, а аз гледам характера, не чак толкова дрехите на хората до мен...
знам мила, и аз гледам хората по характера им не по стила и начина им на обличане...Ама я ми кажи сега...как може да ти допадне такова тъпо, жалко, комплексирано смотано човече /за Fesho става на въпрос/...и по характер, и по стил на мислене и на обличане...и по каквото щешПървоначално написано от varnen4e
изумявате ме направо
![]()
Fesho, ами аз искам да ме "набиете" с нежните си ръчички, ама ... не съм от СофияНа 16 си минал пубертетската възраст
Браво, продължавай да се самозалъгваш. И аре стига с това на кой колко му струват дрехите, защото е ... детинско. Точно така правех преди 4-5 години "Пък мама ми взе една блузка за 30 лв", "Пък аз имам дълки за 78 лв". Колкото и да ти струват дрехите, все пак си остават смотани. И не се самозалъгвай с факта, че завиждам на мамините детенца (фешъните). Аз гледам как да избягам от тях, ти ще ми говориш, че съм им завиждала
![]()
А това, че метълите носели само черно и били с дълга коса ме остави без дъх от смях!
То по тая логика аз съм метълка
![]()
И какво сте направили на рапърите миналата година. Сигурно е имало един рапър, и вие 100 човека сте му се нахвърлили. Ми то нормално да го набиете, никой не може да издържи на глупостта на 100 фешъна
А пък не ми говори колко ми струвал живота, защото поне струва нещо. Не като твоя, дето и 1 стотинка не струва. Аз ли съм комплексирана, бе?! Комплексиран ти е г*за на тебе! Аре ти ела, като си "толкова голям". Ела до Добрич, да те видим какво можеш, бе! Писна ми от такива като тебе, дето се имат за голямата работа, а пък лицата им не се различават от гъза
И всъщност, знам, че ще те заболи малко от това, което ще кажа (понеже сигурно си много изнежен), ама не струвате. Ти и приятелите ти сте нищо, нищичко. Само едни грешки, забравени на Бога.
![]()
Намерил на кой да вика форумно дупе ...
P.S Извинявам се, за тъпото ми държане.
P.S 2 Паднах на нивото на фешънчетата, със заплахите и обидите.Жалко, че не мога да си изпълня заплахите, защото не съм от София
![]()
P.S 3 И аз гледам хората по характера, ама такъв екземпляр като Fesho, някой може ли да го изтърпи?![]()
ми обърни една страница назад и ще видишПървоначално написано от varnen4e
![]()
Един софийски фешън, дето се има за голямата работа и е много тъпПървоначално написано от varnen4e
Това беше най-краткото описание. Ама все пак върни една страница назад и прочети великите му мисли как се обличат метълите, емотата, рапърите и т.н
![]()
няма проблеми..."тъпото" ти държание е извинено защото си абсолютно права...фешо миличък...да си метъл, да си рапър и какъвто още си искаш...не се забелязва само по стила ми и по това каква музика слушаш бе жалко човече...ти кат си "фешън" ква музика слушаш?чалга сигурноПървоначално написано от dan4ety
и сега сигурно слушаш гергана и се наслаждаваш на полюшващия се силикон у циците и
аз за теб даже и че си фешън не бих казала...ти си някакво комплексирано жалко подобие на фешън...с по-прости думички казано-ПОЗЬОРЧЕ НА ФЕШЪНА!!!аре де аре...аз не съм от софия ама специално заради тебе ще дойда да се посмея малко
![]()
![]()
Фешо, и кво? Ще ме набиете с кльощавите си ръчички? Ще си счупите нокътчетата за мен? Благодаря, поласкана съм.
Пари ли имаш? Имаш ти. Чушки. Можеш само входа на амор да си платиш. На 16 си минал пубертетската възраст? Като си я минал защо ходиш в Амор? Защо пишеш тук? И кой на 16 е минал пубертетската възраст, освен много малко изключения, от които ти не си?
И недей да гъзарееш с парите на мама и тате. Те са до време. А един ден ти ще си този, който бърка по кофите за да храни семейството си.
И пак казвам - ще ме набиеш ти, който си на кака кльощьото със хилавите ръчички с прозрачния лак и гланца за устни... айде бе![]()
~
ауе кво му се връзвате на тоя фешо...ни ли го видите на снимката какъв е урод неземени ще ми вика, че съм била комплексирана
бе човече, скрий се някъде и спри да пишеш, че не си желан тука просто върви се факай нанякъде за да не дойда в събота в амор и да не те нафакам едно хубаво
![]()
Fashion4etata рлз.....Мн по-ме радват отколкото "смъкнатите" Тесни дънки....КЕцки....Вс да е марково....Отколкот някви дънки от илиенци , с които едно момиче въобще не изглежда женствена , а нали тва е целта все пак....Ето един пример....
http://img84.imageshack.us/img84/8366/2950230hr7.jpg
http://b0.img.v4.skyrock.com/b0e/emo...1169804726.jpg
Тия снимки просто ги намерих в нет сри...Не искам да изтъквам емовците....Просто много повече ми харесва момиче с къса поличка , отколкото с дънки тип насрано
![]()
![]()
![]()
Хаха, марково... половината ви 'маркови' дрешки са купени от секънд хенд за маркови дрехи. Нищо против хората, пазаруващи от там, но да ми парадирате с дънки, купени за 30 лева и да се изкарвате богаташчета...![]()
~
Еми аз не се изкарвам богаташче , въпреки че не си купувам дрехи от вТора употреба....Само казвам , че мн по-яко изглежда момиче с няква сладка поличка или тесни дънчици и че не ме кефи да гледам как някви "гъзарки" се праат на мн яки като се обличат като момчета....Аре мн сори...Предпочитам скъпо и хубаво , отколкото евтино и отвратително...Ест фул респект на тея , които не се правят на мн яки с облеклото...Аз не съм нито фешън , нито рапърка...Кефя се на това , което наще могат да ми купят и това е....Първоначално написано от Wrathchild
![]()
Да си фешън, не означава да се обличаш модерно и с маркови дрехи. Да си фешън означава да си МИСЛИШ, че се обличаш модерно и със стил...а правите точно обратното...Да си фешън означава да се обличаш безвкусно, шарения, кич като щешПросто това животно го има само и единствино в България
а wrathchild е права..всъщност донякъде...не смятам, че фешъните си купуват дрехи от секънд хенд...изивнявай мила, ама там къде ще намериш такива шарении и безвкусици...т.е. в секънд хенд...фешъните парадират точно с това, че си купуват скъпи дрехи. Не винаги скъпото е хубаво.
Аз пък останах с впечатление, че си фешънПървоначално написано от d0mat4et0
![]()