- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ПпФфф... шибаните фешани?
по логиката на хората лишени от сякакъв смисъл , си абсолютно безсмъртен и напълно ограничен от към мисловна дейност. !Първоначално написано от TellMeYourName
фешо , фешо , супер зле си брато .... амор , повярвай ми никва идея си няям каква е тая дискотека , но като чуя че работи в 8 ми е ясно ... химия а....оо и кво ше прайм мусколчета...а и кво, ти разчиташ на скъпите си дрешки за да те уважават хората , хахаха колко жалко , аз се обличам супер зле и въпреки това приятелите ми ме уважават и не им пука , колко ще ми струват дрехите .... кво в тая дискотека амор да не се влиза с касова бележка колко са ти дънките ? или пък тря носиш разписка със социалното положение на ваще ... и пак те питам кви пари ....тея на ваще ли? ... никва идея си нямаш кво е да изкараш и 1 лев ...
тъпак хои в амор да слушаш анелия и не ми се обесняй колко си умен и красив ... и да носиш дрехи за 1000 лева винаги ше си останеш умствено ограничен ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....