Първоначално написано от
Wrathchild

Първоначално написано от
Fesho
нежни ръце ахххххххахахха

е ама вие сте за цирк нема такиа клоуни ве компекси лелел ахахах тфа 4е има фе6ъни на по 13 и са с клиощави ръце е вярно ама май верно не познаа6 фе6ъни ахах както казах само химията ми струва колко целия ви живот и в събота елате в 8.00 ли4но да ми премерите ръката !
ае 4е мн станахте и скинове 6е идват са и форумните :Д
Химията ти струва дръжки. И химията ти прави... водни мускули. Уплаши ме с тях, да знаеш.
И това, че ти отговаряш по този начин само доказва, че ТИ си комплексираното същество, което даже се обижда от нашите думи към теб
И не си позволявай да говориш по този начин. Когато аз съм обиколила такъв тип заведения ти още си си играл на кечисти.
А ти пари нямаш, миличък. Ако мама и тате не те издържат ще си останеш на хляб и сиренце. Когато ТИ си изкарваш парите тогава се прави на голямата работа. И колкото и пари да имаш пак си оставаш жалко леке, впрочем със кльощава структура, на която мускулите стоят грозно. И пак оставаш безмозъчен пикльо.
гадно ли ти е ве
майка ти деба 6ибана скапана кирлива умрела пи4ка ти майчин а смръдлива
6е ми лигави6 кура само друго неможе6 да напраи6 колко и да завиждаш

скоро 6е умре6 много ло6о и целото ти сме6но семейство 6е умре 6е по4ива6 в ада да се обърне6 в гроба 6ти пикам на о4ите деба и лайновоза тир да ви блъсне и да умре6 после от спин!
ае ебафайте си майката вие си знаете колко сте сме6ни незнаете дори и у форума кфо да ми кажете вижте 4е секо мнение ви противоре4и с миналата сдуханяци кой ви знае кфи сте грозни и спекове бах гннусните вие сигурно и на рони колман 6е му каете 4е е клиощав ама мн добре знам 4е никога нема ви стисне да ми каете не6то в о4ите знаете къде съм!
ае трайте ве4е 4е сте ми пове4е от сме6ни

ебафайте си грозните майки