.
Отговор в тема
Страница 8 от 24 ПървиПърви ... 45678910111218 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 592
    Браво. Можеш да псуваш. Можеш да се заканваш на момичета, че ще ги биеш и да им заплашваш семействата. А реално погледнато да не можеш и муха да убиеш.
    ВЕЧЕ СИ МЪЪЪЪЖ
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Оффф... аре оставете момчето. Не съм на ничия страна, но замислете се.. вие сте 15... как очаквате да се оправи (1) човек с толкова хора?!

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Аз още с предния пост го оставих - с простаци не може да се проведе нормална дискусия ЗА и ПРОТИВ. Нямам против хората, обличащи се по модата, има много печени от тях. Дънки в ботуши, розови пуловерчета... да, изглежда кофти, поне за моите очи, но нямам против.
    Имам против смешници, които по форумите са големи биячи, ама всъщност са пълни лекета, които за нищо не стават. И които дори, когато ги нападнат не могат да се защитят по друг начин освен да псуват и да заплашват с бой.
    И ти пък защо реши, че ще ми казваш кой и защо да оставям? Ако искам и ще му отвърна на псувнята с псувня, не си ти човека, който да ми казва какво да правя.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Аз още с предния пост го оставих - с простаци не може да се проведе нормална дискусия ЗА и ПРОТИВ. Нямам против хората, обличащи се по модата, има много печени от тях. Дънки в ботуши, розови пуловерчета... да, изглежда кофти, поне за моите очи, но нямам против.
    Имам против смешници, които по форумите са големи биячи, ама всъщност са пълни лекета, които за нищо не стават. И които дори, когато ги нападнат не могат да се защитят по друг начин освен да псуват и да заплашват с бой.
    И ти пък защо реши, че ще ми казваш кой и защо да оставям? Ако искам и ще му отвърна на псувнята с псувня, не си ти човека, който да ми казва какво да правя.
    Просто ми е интересно какво против него имаш?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Имам против това, че парадира с нещо, за което не си е мръднал и пръста.
    Имам против това, че се изкарва големия бияч, а всъщност 10000% е само сеирджия.
    Имам против това, че се прави на големия пич, а ходи на детска дискотека.
    Имам против това, че вместо да се изразява поне малко интелигентно той псува като каруцар и си мисли, че обижда. Но иначе с претенции.
    Друго?
    ~

Град
    Варна
    Имам против това, че парадира с нещо, за което не си е мръднал и пръста.
    Имам против това, че се изкарва големия бияч, а всъщност 10000% е само сеирджия.
    Имам против това, че се прави на големия пич, а ходи на детска дискотека.
    Имам против това, че вместо да се изразява поне малко интелигентно той псува като каруцар и си мисли, че обижда. Но иначе с претенции.
    Друго?
    Офф да ти имам проблемите

Аз казах с какво ме дразни, а аз какви проблеми имам не мисля, че ти влиза в работата. Повярвай, не искаш да ги имаш
    Както и да е, в тази тема свястно опровержение на мнението ми няма да срещна, така, че по-добре да отивам там, където критиката към мен поне ще бъде поне на малко по-високо ниво от 'да ми лигавиш кура'.
    ~

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Аз казах с какво ме дразни, а аз какви проблеми имам не мисля, че ти влиза в работата. Повярвай, не искаш да ги имаш
    Както и да е, в тази тема свястно опровержение на мнението ми няма да срещна, така, че по-добре да отивам там, където критиката към мен поне ще бъде поне на малко по-високо ниво от 'да ми лигавиш кура'.
    няма смисал нека приемем че ние сме тъпи и ограничени , а те са прави просто тва е загуба на време и нерви ... най вече на нерви !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Мега фен
    Пффф фешо, я се изнасяй от тука заедно с олигавения ти фешънски кур...кво?!?!? кво си тръгнал тука да обиждаш момичетата....еми не ги познавам лично, ама пак са 1000 пъти по-интересни от тебе...Пффф..на тебе каква ти е логиката...Всеки който не е фешън е метъл, тъй ли бе пикльооооооо?!?!?!? Па и ше ми казва ква ми била майката...е сори ама само една тъпа проста грозна долна коза би могла да пръкне такъв клоун изродски като тебе уееее....то пък и с претенции майка му стара тц-тц-тц...еми не съм нито метъл, нито фешън, нито емо, нито рапър, нито смъкната...просто съм едно момиче, което се облича с определен вкус и стил...за разлика от тебе...и да чуя още един коментар за Идиотка, данчету, Wrathchild, или който и да било друг с моето мнение...ше ти еба мамата проста шибана...ясно?!?!?
    П.П. много извинявайте за псувните, просто реших, че само ако падна на неговото ниво, ще мога да общувам нормално с него ма то с ненормален човек нормално общува ли се?!?!?

малее
    и биячи имало тука вече

Цитирай Първоначално написано от Fesho
    Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
    Пффф фешо, я се изнасяй от тука заедно с олигавения ти фешънски кур...кво?!?!? кво си тръгнал тука да обиждаш момичетата....еми не ги познавам лично, ама пак са 1000 пъти по-интересни от тебе...Пффф..на тебе каква ти е логиката...Всеки който не е фешън е метъл, тъй ли бе пикльооооооо?!?!?!? Па и ше ми казва ква ми била майката...е сори ама само една тъпа проста грозна долна коза би могла да пръкне такъв клоун изродски като тебе уееее....то пък и с претенции майка му стара тц-тц-тц...еми не съм нито метъл, нито фешън, нито емо, нито рапър, нито смъкната...просто съм едно момиче, което се облича с определен вкус и стил...за разлика от тебе...и да чуя още един коментар за Идиотка, данчету, Wrathchild, или който и да било друг с моето мнение...ше ти еба мамата проста шибана...ясно?!?!?
    П.П. много извинявайте за псувните, просто реших, че само ако падна на неговото ниво, ще мога да общувам нормално с него ма то с ненормален човек нормално общува ли се?!?!?
    ahshьгьг 4ай 4е ми стана интересно
    ок ето пак ви казвам и на тебе и на идотката и там на другите :ДА ВИ ПИКАМ НА ОЧИТЕ!
    МНоу Си СтРаШнА бРо Мн ЯкО сДуХвАш :S
    знам 4е искате да ви ебам ама кфо да направа 4е сте грозни,....
    hahahahaha
    ei ne sum ti 4estitila!
    4estit praznik na paterici
    i si gramoten male maleee
    i kfo ni obijda6 se edno si nekuf playboy ebati tolkfa si protiven prosto nqma6 pravo da se obajda6 selo selooo gnusar

Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*

Хмм...тема за фешаните..поредната..ся се надявам да не ми скочите и на мен,щото си изказвам мнението.Дoбре,бе ти като не си емо,що си се писала Emo Doll??? Тъй сега да си кажа...ем хуу и аз не сам нито фешанка,нито металка камоли пък емо..И кво?..Трагнете да ме псувате,щото съм различна,а??Така ли ше стане?Кефят ме модерните дрехи и си се обличам както си искам и се пак поиче подкрепям фешанчетата от другите,щото поне си налагат някав стил-еднакав,различен..се тая...Пък и що правите 10000 теми за тях като не ги понасяте??Не знам как мислите вие,оба4е наистина до някаква степен си е избиване на комплекси(за тва съм съгласна).Който не ги понася да не прави теми за тях.Така или иначе ще си ги има и с тея теми,и без тях!Просто секи да си живее животеца и тва е...Що се ровите из чуждите паници.1000 стр с наредби,щото тоя не понасял другия и не знам си кво си,еми не пишете и готово.Кво се нареждате?Няма да си промените нито разбиранията за живота,нито стила,нито нищо...Не намирам никакав смисал...
    Just haters make me famous! εĭз

Цитирай Първоначално написано от Just`another`kid
    ок ето пак ви казвам и на тебе и на идотката и там на другите :ДА ВИ ПИКАМ НА ОЧИТЕ!
    hahahahaha
    ei ne sum ti 4estitila!
    i kfo ni obijda6 se edno si nekuf playboy ebati tolkfa si protiven prosto nqma6 pravo da se obajda6 selo selooo gnusar

аве
    виж се ф огледалото веждите са ти под зъбите у6ите са ти под носа и устата ти смърди ло6о дори и от монитора престаам си наистина мани мани село 6е ми вика
    lele kolko si umen a ne taka ti zavijdam
    tctc i az ne sum tolkfa zlee lelee

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от Just`another`kid
    hahahahaha
    ei ne sum ti 4estitila!

аве
    виж се ф огледалото веждите са ти под зъбите у6ите са ти под носа и устата ти смърди ло6о дори и от монитора престаам си наистина мани мани село 6е ми вика
    селоо селооооооооо ! хой копаеш картофите, щото повярвай ми с тоя интелект за друго не стааш ! .... смешен си !
    не се увличай толкос с тъпи дискотечки като амор, повярвай ми след време ше разбереш колко тъпо място е тва ...земи ходи малко пойче на даскало да научиш нещо , че тя тая твойта глава освен да и прайш прическа и да си скубиш веждите, за друго не стаа ! не сичко опира до маркови дрехи и химия ... след време може и да разбереш за какво ти говорим , но не и сега ....

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Мега фен
    Аз може и да съм се написала Emo Doll ама тогава съм била в такъв период от живота си...а и сега адски много съжелявам за това, просто много искам да си сменя ника ааа фешо, първо се върни в първи клас да се научиш на четмо и писмо, че нещо ти убягва както гледам, а пък после ходи по форумите да се правиш на голямата работа и да се закачаш с другите...умно село еййй...айде върви си скуби веждичките и спри да се занимаваш с мен, пък и с който и да било друг от тоя форум тц-тц-тц....хората които псуват /като теб/ просто са тъпи комплексари, които нямат толкова акъл, че да се сетят как да затапят по малко по-умен начин...ти си просто изгубена кауза...спирам да се занимавам с теб...както каза Idi0tKa загуба на време и нерви, най-вече на нерви

Голям фен
    Град
    Somewhere In The Middle Of Nowhere
    Еееее Хайде стига вече де!!
    И аз не харесвам фешънчета ама ги има..Кво да се прави.И ние за тях сме еднотипни.Всеки с характера си.

Мега фен
    Аз може и да съм се написала Emo Doll ама тогава съм била в такъв период от живота си...а и сега адски много съжелявам за това, просто много искам да си сменя ника ааа фешо, първо се върни в първи клас да се научиш на четмо и писмо, че нещо ти убягва както гледам, а пък после ходи по форумите да се правиш на голямата работа и да се закачаш с другите...умно село еййй...айде върви си скуби веждичките и спри да се занимаваш с мен, пък и с който и да било друг от тоя форум тц-тц-тц....хората които псуват /като теб/ просто са тъпи комплексари, които нямат толкова акъл, че да се сетят как да затапят по малко по-умен начин...ти си просто изгубена кауза...спирам да се занимавам с теб...както каза Idi0tKa загуба на време и нерви, най-вече на нерви
    aхахаххххаахахахха загуба на нерви е шот ми се нервите нали???а щом ми се нервите начи ви дразня а щом ви дразня начи има защо!
    за тфа ви и дразня 6от сте сме6ни да ви е още по гадно и да се дразните 6от като ми се дразните на4и имам нещо пое4е от вас което вие нямате
    духайте го балъци
    лол големи размишления, големи изводи, желязна логика, голямо чудо пффф...просто си ми отвратен и не мога да те гледам...толкова си грозен...(puke) я върви се скивай в някое огледало, пък после говори ние какви сме били бе...ако въобще огледалото побере габаритите ти де и ако въобще не се счупи...я се сдухвай оттука...и първо се научи да пишеш като хората, че нищо не ти разбирам на писането то не съм само аз де...ама както казах вече..."умно" село

aхахаххххаахахахха загуба на нерви е шот ми се нервите нали???а щом ми се нервите начи ви дразня а щом ви дразня начи има защо!
    за тфа ви и дразня 6от сте сме6ни да ви е още по гадно и да се дразните 6от като ми се дразните на4и имам нещо пое4е от вас което вие нямате
    духайте го балъци
    nie li sme baluci be selooo
    basi tupoto kopele si leleeeeeeee
    pedal4e mazno

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    духайте го балъци
    какво имаш дето аз го нямам ?

измършавели крави.. o ne tfa me ubi
    prosto ti malko mozuk v taq mazna fe6unska glava ima6 li
    lelee tfa otkude go izmizli ne znam prosto tfa 6e go citiram cql jivot povqrvai mi!! A puk do tfa kolko sme grozni li? Em nz dali sme grozni ma sme sto puti po gotini ot tebe povqrvai mi. Ako si ti tfa na avatara prosto povqrvai mi po gotina sum ot tebe :P
    A kolkoto do tebe - protiven si mi....
    a i nqma kak da te sre6na ne hoda v chalgiiskite diskoteki away sum ot amor!!

Град
    Враца

Re: ПпФфф... шибаните фешани?

Цитирай Първоначално написано от GaNGsTa`Gi®l
    Ауе... не е поредната тема за фешъните.. всъщност е за смъкнатите? Нз.. писна ми като мина от някъде и зализаните педалчета да ме гледат все едно съм им изяла закуската? И мазните смръдливи курвички .. и те същата работа? Писна ми като мина покрай някой и да се има за мнол оборотен като се изцепи "Е...генгста?" или.. "Е ? R&B уеар.." .. за тея подмятания се сещам ся ,щото тях чух днеска?! Не разбирам къв им е проблема? Кво им пречи мамка му да се нося както ми харесва да не робувам на шибаните моди и да не ми пука кво ще каже таа или онаа пикла за облеклото ми.. макар че в случея изглежда ,че ми пука.. ама не е така.. просто искам да разбера кво против имате съкнатите момичета? Ако е момче.. тичате да му се лигавите и натискате ,ама нали е момиче.. как ще се носи така.. пффффффф _!_
    ти си на 13 и си ходила в на-тъмно ?

Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    Хмм...тема за фешаните..поредната..ся се надявам да не ми скочите и на мен,щото си изказвам мнението.Дoбре,бе ти като не си емо,що си се писала Emo Doll??? Тъй сега да си кажа...ем хуу и аз не сам нито фешанка,нито металка камоли пък емо..И кво?..Трагнете да ме псувате,щото съм различна,а??Така ли ше стане?Кефят ме модерните дрехи и си се обличам както си искам и се пак поиче подкрепям фешанчетата от другите,щото поне си налагат някав стил-еднакав,различен..се тая...Пък и що правите 10000 теми за тях като не ги понасяте??Не знам как мислите вие,оба4е наистина до някаква степен си е избиване на комплекси(за тва съм съгласна).Който не ги понася да не прави теми за тях.Така или иначе ще си ги има и с тея теми,и без тях!Просто секи да си живее животеца и тва е...Що се ровите из чуждите паници.1000 стр с наредби,щото тоя не понасял другия и не знам си кво си,еми не пишете и готово.Кво се нареждате?Няма да си промените нито разбиранията за живота,нито стила,нито нищо...Не намирам никакав смисал...
    vij sa ne e tfa ideqta,ne samo za tfa se zaqjdame s nego! Tupoto e otno6enieto mu i 6ibanoto mu samo4ustvie do nebeto. Spored mene seki da si ima samo4ustvie tfa e mn vajno ma negovoro prekalqva 6e ni obijda toi..tolkfa e protiven na, nas 6e ni vika grozni phaha ne moga go turpa . Spored mene 4ovek trqa da ima ne6to za da trugne da obijda nqkoi 4e go nqma tfa. A i na si4ko otgore otkude znae dali sme grozni,bas lova 4e sqka macka tuka e mnogo po qka ot nego nai malko s durjanieto si pa za tfa kak izglejda nz ama toi nqma absolutno nikfo pravo da sudi za tfa ne6to ..

Re: ПпФфф... шибаните фешани?

Цитирай Първоначално написано от skatemore
    Цитирай Първоначално написано от GaNGsTa`Gi®l
    Ауе... не е поредната тема за фешъните.. всъщност е за смъкнатите? Нз.. писна ми като мина от някъде и зализаните педалчета да ме гледат все едно съм им изяла закуската? И мазните смръдливи курвички .. и те същата работа? Писна ми като мина покрай някой и да се има за мнол оборотен като се изцепи "Е...генгста?" или.. "Е ? R&B уеар.." .. за тея подмятания се сещам ся ,щото тях чух днеска?! Не разбирам къв им е проблема? Кво им пречи мамка му да се нося както ми харесва да не робувам на шибаните моди и да не ми пука кво ще каже таа или онаа пикла за облеклото ми.. макар че в случея изглежда ,че ми пука.. ама не е така.. просто искам да разбера кво против имате съкнатите момичета? Ако е момче.. тичате да му се лигавите и натискате ,ама нали е момиче.. как ще се носи така.. пффффффф _!_
    ти си на 13 и си ходила в на-тъмно ?

И какво като е на 13 и ходи в На тъмно? И аз миналата година бях на 13 и аз ходех там. Какво му е нередното?!

Град
    Враца
    мхмм... работата си е доста сериозна ма пак вие просто сте ненадменно тъпи

Мега фен
    Не случайно на англ. фешън означава стил, маниер. Затова се дразня, че в бг навлезе определение ~фешънка~- те подражават, а същността на думата е да си верен с оригинала на собствените ти разбирания за облекло.... Fesho ако има собствен стил и маниери просто...нз ама тогава аз съм марсианка
    Колкото до термина "фешънка", за мен те излагат на показ едно ужасно гротескно и "серийно" разбиране за мода,което всъщност си е подражание За един човек е важно да има собствен стил, с който да се отличава от другите...Но под думата стил нямам предвид само облекло...имам предвид също така и начин на държание...маниери като щеш...а я погледни тоя Fesho...за какви "маниери" и "добро държание" говорим тука...ами за някакви провинциални и прости...селски като щеш...просто нямам думи а ти fesho, ако обидиш още веднъж, което и да било момиче, изказало мнение, подобно на моето...просто ще ти разкатая майката...спри да пишеш тук, за да не си го получиш... и да, ще дойда лично при теб и ще ти кажа в очите точно какво мисля...просто не се страхувам да казвам истината, колкото и жалка да е тя, още по-малко на утрепки, които не заслужават да живеят дори, като теб

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си