Хмм...тема за фешаните..поредната..ся се надявам да не ми скочите и на мен,щото си изказвам мнението.Дoбре,бе ти като не си емо,що си се писала Emo Doll??? Тъй сега да си кажа...ем хуу и аз не сам нито фешанка,нито металка камоли пък емо..И кво?..Трагнете да ме псувате,щото съм различна,а??Така ли ше стане?Кефят ме модерните дрехи и си се обличам както си искам и се пак поиче подкрепям фешанчетата от другите,щото поне си налагат някав стил-еднакав,различен..се тая...Пък и що правите 10000 теми за тях като не ги понасяте??Не знам как мислите вие,оба4е наистина до някаква степен си е избиване на комплекси(за тва съм съгласна).Който не ги понася да не прави теми за тях.Така или иначе ще си ги има и с тея теми,и без тях!Просто секи да си живее животеца и тва е...Що се ровите из чуждите паници.1000 стр с наредби,щото тоя не понасял другия и не знам си кво си,еми не пишете и готово.Кво се нареждате?Няма да си промените нито разбиранията за живота,нито стила,нито нищо...Не намирам никакав смисал...