Цитирай Първоначално написано от Fesho
Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
Аз може и да съм се написала Emo Doll ама тогава съм била в такъв период от живота си...а и сега адски много съжелявам за това, просто много искам да си сменя ника ааа фешо, първо се върни в първи клас да се научиш на четмо и писмо, че нещо ти убягва както гледам, а пък после ходи по форумите да се правиш на голямата работа и да се закачаш с другите...умно село еййй...айде върви си скуби веждичките и спри да се занимаваш с мен, пък и с който и да било друг от тоя форум тц-тц-тц....хората които псуват /като теб/ просто са тъпи комплексари, които нямат толкова акъл, че да се сетят как да затапят по малко по-умен начин...ти си просто изгубена кауза...спирам да се занимавам с теб...както каза Idi0tKa загуба на време и нерви, най-вече на нерви
aхахаххххаахахахха загуба на нерви е шот ми се нервите нали???а щом ми се нервите начи ви дразня а щом ви дразня начи има защо!
за тфа ви и дразня 6от сте сме6ни да ви е още по гадно и да се дразните 6от като ми се дразните на4и имам нещо пое4е от вас което вие нямате
духайте го балъци
лол големи размишления, големи изводи, желязна логика, голямо чудо пффф...просто си ми отвратен и не мога да те гледам...толкова си грозен...(puke) я върви се скивай в някое огледало, пък после говори ние какви сме били бе...ако въобще огледалото побере габаритите ти де и ако въобще не се счупи...я се сдухвай оттука...и първо се научи да пишеш като хората, че нищо не ти разбирам на писането то не съм само аз де...ама както казах вече..."умно" село